dark paradise ;; | 2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
|
credits ;; | A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (; |
|
| Oliver Simon Reed | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Oliver Simon Reed witch ::
titulus : : Just because I don't care doesn't mean I don't understand! posztok : : 9
| Tárgy: Oliver Simon Reed Szomb. Jún. 23, 2012 8:38 am | |
| OLIVER SIMON REED , Friends - Just. Leave. Me. Alone. Enemies - Who cares? Lovers - You don't need my love. I don't need your love. Építettem egy falat magam köré, de nem azért, hogy kizárjak mindenkit, hanem csak azért, hogy lássam, ki szeret annyira, hogy megmássza.
credit to tillie at caution
- Kód:
-
<center><div style='width: 300px; background-color: #000; padding: 10px 5px 10px 5px; border: 1px dotted #fff;'><br>
<div style="width: 300px; font-family: arial narrow; text-align:center;font-size: 40px; color: mediumaquamarine; text-transform:UPPERCASE; word-spacing:0px; line-height:20%; text-shadow: black 1px 1px 2px; padding: 0px; 10px 0px 0px; letter-spacing:-4px; ">NÉV&OLIVER ,</div> <Br>
<div style="width:285px; text-align:justify; font-family:calibri; font-size:10px; color:#fff; padding-left:10px; padding-right:5px; margin-top:5px;line-height:98%;">PLOTPLOTPLOTPLOT</div></div></center> | |
| | | Miranda Cole witch ::
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
| Tárgy: Re: Oliver Simon Reed Vas. Jún. 24, 2012 12:16 am | |
| MIRA & OLIVER , Oliver. Nem mondom, hogy nem voltak összetűzéseink, néha... Hát, nem vagyok túl büszke rá, hogy egyszer majdnem egy egész felhőkarcolót porig égettünk. Tudod, el kell ismernem, hogy jó boszorkány vagy, igazán tehetséges és nekem elhiheted, hogy egyszer még sokra fogod vinni. De ne próbáld meg ezt az én káromra, vagy esküszöm neked, hogy megöllek. Akkor? Barátok? | |
| | | Daliah Hampton hybrid ::
titulus : : taste me drink my soul kor : : 19-29 t. hely : : valahol Klaus közelében posztok : : 13
| Tárgy: Re: Oliver Simon Reed Kedd Júl. 03, 2012 12:07 am | |
| daliah&OLIVER , nem ismerlek és nem is akartalak közelebbről megismerni. irritáltál de közben mégis jól szórakoztam. fogalmam sincs, hogy miért botlok mindig beléd, pedig hidd el, nem kereslek. de ez már kezd zavarni, meg a tudat, hogy ennyire gyűlölöd a fajtámat, még inkább csak vonzó kihívássá tesz téged a számomra. én pedig igen, mazochista vagyok néhanapján. legalábbis ha Rólad van szó, akkor nagyon. fogalmam sincs, hogy mi lesz ebből, de kíváncsi vagyok rá, úgy, hogy bogárkám egy ideig nem szabadulsz tőlem. egyébként meg szeretek falakat és hegyeket mászni, remek vagyok benne. ezt csak úgy mondom. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Oliver Simon Reed | |
| |
| | | | Oliver Simon Reed | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |