dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

leave me alone

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Oliver Simon Reed
witch ::
Oliver Simon Reed

titulus : : Just because I don't care doesn't mean I don't understand!
posztok : : 9

leave me alone Empty
TémanyitásTárgy: leave me alone   leave me alone EmptySzomb. Jún. 23, 2012 10:33 am

Egyedül akarok lenni. Nem mintha ez máskor, máshogy lenne... De, most még az átlagosnál is jobban vágyom arra, hogy csak és kizárólagosan egyedül legyek. Lépteimet egyre inkább meggyorsítom, egészen addig amíg az erdőből a tengerpartra nem érek. Tekintetem a vízre réved, a hullámokra. Jó volna elmerülni bennük, jó volna megfeledkezni a világról, jó volna elhagyni a fájdalmat...
Legszívesebben ordítanék. Értékelem, hogy a nagynéném egészen mostanáig nem közölte velem, hogy hogyan és miért haltak meg a szüleim... Tudtam, hogy nem élnek, hogy bajuk esett, hogy elméletileg egy kibaszott autóbaleset tehet arról, hogy már nem lehetnek velem. Erre alig fél órája közlik velem, hogy egy dög, egy vámpír áldozatai lettek. Még a hideg is kiráz, ahogy ebbe belegondolok. Futni kezdek, majd a habokba vetem magam. A sós víz marni kezdi a számat, a nyelőcsövemet, úgy érzem megfulladok... Újra a vízfelszínére jövök, és kiköpöm a számban lévő vizet. Köhögni, fulladozni kezdek és a partra vánszorgok. Mégha csak a számat marná a víz, de konkrétan alig látok valamit. Elfekszem a homokba és hagyom, hogy a testem lenyugodjon...
Szívverésem lassan kezdi felvenni a rendes tempót és a látásom is kitisztul. Felülök leveszem magamról a pólót és visszahanyatlok a homokba. Gondolatok keringenek a fejemben. Az előbbi kaland egy pillanatra elfeledtette velem, a fájdalmat. De most újra itt van, újra az elmémbe, a tudatomba férkőzött.
Rombolni akarok. Teljesen mindegy hogy mit, de leakarom valamin vezetni a dühömet. Túl sok bennem a felesleges energia, bizonyára azért vagyok ennyire heves. Badarság. Sportolok, elméletileg ott levezetem a z energiámat... Tekintetem az ég felé siklik, majd lehunyom a szemeimet. Hallom a hullámok és a tenger morajlását. Hála Istennek, a partnak egy olyan részén vagyok, amit nem szívesen látogatnak az emberek. Azt mondják az erdőből, bármelyik pillanatban kiugorhat valami, ami rájuk támad. Sok itt a farkastámadás. Ja persze. A barmoknak eszükbe sem jut, hogy ezek nem holmi farkasok. Ezek a kurva dögök, a Holdtöltére aktivizálódnak. Tökre gáz. Igen jelenleg most minden olyan dolgot, ami egy kicsit paranormális, nem túl kedves jelzőkkel illetem. Holott, mielőtt megtudtam, hogy anyámékkal mi végzett, határozottan azért rinyáltam, hogy miért nem vámpírnak születtem. Sokkal jobban és menőbben hangzik, mint az hogy boszorkány. Persze... egy lánynak biztos menő, de nekem rohadtul nem az. Áh, Istenem de szeretnék egy másik életet. Lehet jobb volna megdöglenem és újjászületni. Mondjuk valami fasza, normális embernek, messze a boszorkányságtól, vámpíroktól és egyéb ilyen finomságoktól...
Kezemmel a homokot simogatom, öklöm közé szorítóm az apró kis szemeket, melyek újra és újra kicsúsznak a kezem közül...

I don't need you.

thanks, kristen! ♥ atf, sp, caution

A hozzászólást Oliver Simon Reed összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 27, 2012 9:16 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Daliah Hampton
hybrid ::
Daliah Hampton

titulus : : taste me drink my soul
kor : : 19-29
t. hely : : valahol Klaus közelében
posztok : : 13

leave me alone Empty
TémanyitásTárgy: Re: leave me alone   leave me alone EmptyVas. Jún. 24, 2012 8:15 am

AND SEE MY HEART IS BLACK

Az ajtófélfának dőlve figyelem a kertet, miközben a poharamban lötykölöm azt a kis whiskyt, amit az imént töltöttem magamnak. Az idős kertész, halálos nyugalommal metszi a bokrok tetejét, mintha nem is vámpíroknak és egyéb természetfeletti lényeknek dolgozna. Elképesztő mire képes egy kis igézés. Képes vagy elhitetni az egyszerű emberekkel, hogy ők csak mókusok és jobb lesz, ha jobban szedik a lábukat, abban a kis kerékben.
Egy szempillantás alatt termek mellette és mintha csak egy vékony faág lenne, úgy töröm ketté a gerincét, miközben a fogaimat a nyaki ütőerébe mélyesztem. Élvezem, ahogy a vére lecsorog a torkomon. Egy másodperc töredékébe telik, míg vissza nem térek, kiindulási helyemre, az ajtófélfához. Előveszek egy papír zsebkendőt és megtörlöm a számat. Ha valaki észreveszi és megkérdezi, majd azt mondom, hogy Kol volt. Egyedül Rebekah nem hinné el, de az meg kit zavar?
- Ejnye. Most akkor kereshet Klaus másik kertészt – az ismerős hangra egy vigyorral az arcomon megfordulok és szembe találom magam Kollal. Nocsak, az emlegetett.
- Nem hiszem, hogy olyan sok erőfeszítésébe kerülne – vonom meg a vállam, még mindig vigyorogva és felveszem a kis szekrényről a whiskys poharamat, hogy igyak belőle.
- Három napja nem léptél ki ebből a házból. Szerintem szükséged van egy kis friss levegőre, és ezt, mint egy idős, öreg vámpír tanácsolom. Fogadd meg! – a következő pillanatban, már nincs a kezemben a poharam. Eltűnt, Kollal együtt. Felsóhajtok. Azt hiszem, igaza van. Ki kellene mozdulnom.

Az erdőn halotti csend ül. Mintha tudnák, hogy egy szörnyeteg sétálgat a fák között, egy rettenetes bestia, aki válogatás nélkül harapná ketté az útjába kerülők torkát. Ez azért egy picit szomorú. Hogy ennyire elidegenednek tőlem az állatok. Pedig mennyire szerettem őket, míg ember voltam. Egyszer, még egy őzet is sikerült megsimogatnom, mielőtt az az idétlen Paul elijesztette volna.
A tengerpart felé tartok. Tudtommal kevesen tartják magukat annyira merésznek, hogy erre a partszakaszra jöjjenek ki fürödni, vagy valami más baromságot csinálni. A farkasos rémtörténet. Röhögnöm kell.
Reccs. Kettétörik egy vastag faág a lábam alatt, ahogy rátaposok. Ilyen könnyedén vetek véget egy ember életének is. Csak egy, reccs. Az emberek élete, nem más, mint egy régi és szar favicc. Egy madár röppen fel az égbe, valahol nem messze, egy ágról. Biztos elijesztettem.

Már hallom a tenger morajlását. Ahogy a nagy tömeg víz nekicsapódik egy sziklának. Érzem a sós levegő illatát. És még valamit… szívdobogást. A parton egy ember szíve ver gyorsan, majd egyre jobban lassul le, a normális ütemre. Vajon ki lehet az? Egy eltévedt részeg koma, egy magányra vágyó lány? Mindenesetre, ha azt tervezte, hogy egyedül tölti a napját, akkor rosszul gondolta. Nekem van szükségem erre a friss levegőre és a tengerre, meg arra, hogy ne zavarjon be egyetlen egy két lábon járó vérbank sem.

Kerülök egy kicsit, hogy jó pár méterrel arrébb érjek ki az erdőből, a partra. Ahogy közeledek a víz felé, úgy szabadulok meg a ruháimtól, egészen addig, míg fehérneműben nem leszek és belevetem magam a hullámokba. Közelebb úszok a fiúhoz, aki láthatóan nagyon jól el van azzal, hogy a homokot markolássza.

- Nézzenek oda, kit látnak szemeim – kiáltom neki, miközben felegyenesedek a vízben, ami körülbelül a hasam közepéig ér. Lelkesen integetek neki, egy letörölhetetlen mosollyal az arcomon. Hm, érdekes napnak nézünk elébe.
Oliver Simon Reed
Oliver Simon Reed

titulus : : Just because I don't care doesn't mean I don't understand!
posztok : : 9

leave me alone Empty
TémanyitásTárgy: Re: leave me alone   leave me alone EmptySzer. Jún. 27, 2012 9:16 pm

Azt mondta csak azért nem mondta el előbb, mert hogy még kicsi voltam hozzá, és úgysem értettem volna meg. Hát persze... Mert nem lett volna egyszerű felfognom azok után, hogy boszorkány vagyok... Az ilyeneket úgy bírom. Keresik a kifogást, szarabbnál szarabb kifogások. Legalább talált volna normális érveket, vagy mondta volna meg, hogy áh... Legszívesebben fognám magam és elmennék otthonról, a gond csak az, hogy nincs sehova se mennem. Mivel a barátok téma nálam nem igazán létezik, ezért még máshoz se tudnék menekülni. Hát ez fasza... Kicsi... Meg hogy csak engem akart megvédeni a fájdalomtól. Oh, Istenem hogy oda ne rohanjak... Nem tűnt fel neki, hogy engem nem lehet megvédeni a fájdalomtól? Meg aztán amúgy is, most mennyivel jobb neki, hogy itt dühöngök. Talán ha akkor elmondta volna, akkor a mai napra már réges rég tudnám kezelni. De neeem, ez meg se fordult az agyában.
Az apró homokszemek könnyed, de mégis gyors táncba kezdenek a kezemen. Tekintetemmel elidőzök rajta, csak figyelem őket. Mintha valóban életre keltek voltak volna... Végül megrázom a kezem, mire a homokszemecskék visszahullnak a többi közé. Ajkaimat lassú sóhaj hagyja el, és lehunyom a szemem. Képek, emlékek jelennek meg előttem, amit csak én látok, amik csak az enyémek. Végül egy hang szakítja meg a pillanatot. A képek szertefoszlanak, szemem felnyílik, majd gyorsan felülök és...
- Na ne ezt nem hiszem el. - Morgom halkan magam elé, majd tekintetem végigsiklik a lány testén. Egy röpke pillanat erejéig átfut valamim a fejemen, de csak átfut. Nem marad ott. Megforgatom a szemeimet, majd felállok és a közelebb sétálok a vízhez, megállok épp, hogy csak a bokáim ér.
- Tudod... mikor eljöttem otthonról azt mondtam, hogy ennél szarabb napom már nem lehet. Tévedtem. Most, hogy itt vagy már megint, megbizonyosodtam róla, hogy a helyzet csak rosszabb lett. - Vetem neki oda a szavakat nem túl kedvesen. Nem fogok vele szimpatizálni, nem is tudom ki az akivel egyáltalán kedves tudok lenni. Talán Miranda, de vele is mindig öljük egymást, szóval ez sem jött be.
- Már megint mit akarsz? Te követsz engem, vagy mi a franc? - Kérdezem tőle, miközben beljebb lépdelek a vízben. Én komolyan nem értem, hogy hogyan tudtam megint összefutni ezzel a buta kis libával. Nem mintha nem lennék eléggé ideges még ide is téved... Aztán iszonyatos düh támad bennem, majd a lányhoz lépek.
- Kicsit sem tartod magad, szánalmasnak és undorítónak, amiért ártatlanokat gyilkolsz meg a kedves fajtársaiddal együtt? - Halkan teszem fel a kérdést. Legszívesebben most itt helyben vízbe fojtanám, utána meg valami boszorkányos dologgal simán megölhetném. Az összes rohadt, retkes vámpír és minden olyan emberi alakban lévő dögtől meg akarok szabadulni, ami embereket öl. Soha nem voltam egy nyugodt fajta, és ha a kelleténél jobban ideges lettem... Nos azt általában le kellett vezetnem valamin. Nem mintha ő most bármiről is tehetne, csak egyszerűen... Tekintetem újra végigsiklik a testén, majd csak megrázom a fejem és hátrébb lépek tőle. Csak egyedül akartam lenni. Erre ezt sem kapom meg... Hova kellene mennem, hogy senki ne tudjon a közelembe férkőzni?

I don't need you.

thanks, kristen! ♥ atf, sp, caution
Daliah Hampton
Daliah Hampton

titulus : : taste me drink my soul
kor : : 19-29
t. hely : : valahol Klaus közelében
posztok : : 13

leave me alone Empty
TémanyitásTárgy: Re: leave me alone   leave me alone EmptyHétf. Júl. 02, 2012 11:40 pm

AND SEE MY HEART IS BLACK

Miközben az erdőben sétálok, megpróbálom átértékelni az életemet. Unalmasabb perceimben, mindig ilyeneken gondolkozok, de aztán csak arra jutok, hogy jó nekem ez így. Lassanként kezdem úgy érezni, hogy az előző életem emlékei, egymás után foszlanak semmivé és majd egyszer nem marad semmi más, csak a farkas-hibrid életem. Ami, ha úgy nézzük egész szomorú. Pedig teljesen boldog életem volt, amíg ember voltam. Szerettem a szüleimet, ugyan nem voltunk kő gazdagok, de nagyrészt mindig meg volt mindenünk. És a kirándulások… igen, imádtunk túrázni a hegyekben, erdőkben. Mielőtt lezuhantam volna arról a szikláról, azt terveztük, hogy egy sivatagi túrát is beiktatunk, hiszen az olyan különleges és semmihez sem hasonlítható. Testvérem nem volt. Leszámítva Apollót, a hatalmas német dogot, aki sokszor töltötte be a dadám szerepét. Barátom rengeteg volt. Vagyis, én azoknak tartottam őket, de mint kiderült, mindannyian béna kis lúzerek voltak, akik betojtak, amikor látták, hogy ott lent, valószínűleg haldoklom. A kérdés, pedig teljesen jogos, hogy miért nem kerestem meg a családomat vagy bárki mást, a régi Daliah Hampton életéből. Az igazság pedig az, hogy csak mostanra vettem rá magam, hogy elfogadjam a tényt, hogy ők már nagyon fogják szerves részét képezni az életemnek. De azt hiszem, a szüleim már idősemberek, talán lett egy kistestvérem vagy valamilyen állattal kárpótolták a hiányom. Ki tudja. Az, mondjuk elég hízelgő lenne, ha apa alkoholistává vált volna és anya pedig még mindig elsírná magát, amikor a nevemet említik. De tökéletesen tudom, hogy ez teljességgel lehetetlen. Mindketten nagyon erős emberek, tőlük örökölhettem én is ezt a tulajdonságot. Csak semmi érzelgés, mert aztán a végén, még ellened fordítják az érzelmeid. Ezt egy életre megtanultam.

A víz kimondottan kellemes. Sokkal hidegebbre számítottam, de ahogy a langyos hullámok a lábamat csapdossák, még inkább beljebb merészkedek. Arra viszont nem számítottam, hogy társaságom is lesz. Méghozzá nem is akárki, hanem a kedvenc boszorkányom, akinek ugyan, még a nevét sem tudom, csak azt, hogy mennyire antiszociális és könnyen felhúzható. És ez engem roppantul szórakoztat. Mondjuk a kis gyújtogatós megmozdulása nem nyerte el annyira a tetszésemet, de egye fene.
- Milyen érdekes. Én azért jöttem el otthonról, hogy szebbé tegyem a napomat et voilá. Sikerült is – már nem érint meg annyira, amikor azok az emberek, akik tudják, hogy mi vagyok, nem éppen a legbarátságosabb hangnemet ütik meg, ha velem beszélnek. Ha évekkel korábban találkozunk, akkor talán még rosszul is esett volna, most viszont teljes mértékben hidegen hagy.
Nem úgy, mint az a tény, hogy mennyivel jobban áll neki az, ha nincsen rajta olyan sok ruha. Gyorsan végig pillantok rajta és megpróbálom elraktározni a látványt, hogy ha netán arra adnám a fejem, hogy kettétöröm a gerincét, akkor eszembe jusson, hogy nem egy átlagos testtől szabadítom meg a világot és talán kár lenne érte.
- Nem akarok semmit – rázom meg a fejem teljesen ártatlan arckifejezéssel – és nem is követlek. Hidd el, van jobb dolgom, egy magatartási problémákkal küzdő, tinédzser boszorkány fiú követésénél.
A hajamat az egyik oldalról, unottan átpakolom a másikra, miközben még mindig azt a gondoskodó mosolyomat küldöm felé. Remekül szórakozom, de tényleg. A következő kérdésén egy picit elgondolkozok.
- Őszintén szólva, nem szoktam ilyeneken gondolkozni. Csak akkor ölök, ha éhes vagyok, tudod ez egy létfenntartási dolog. Te is képes lennél megölni a barátaidat, ha már hetek óta éheznél. Ez etológia. Mindenkiben ott van az állat – lépek egy kicsit előrébb és megbököm a mellkasán, a szíve felett.
- Viszont egy valamit nem értek. Miért kell neked ennyire ellenségesnek lenni, amikor nem is ismersz. Még csak a nevemet sem tudod. Semmit sem ártottam neked. Várnék, valami épkézláb magyarázatot – összefonom a karjaimat a mellem előtt és várakozva pillantok rá. Nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy komolyan veszi a kérdésem.
Ajánlott tartalom

leave me alone Empty
TémanyitásTárgy: Re: leave me alone   leave me alone Empty

leave me alone
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: like a melody, it won't leave my head :: erdő ;; tengerpart ;; külváros-
Ugrás: