Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
Tárgy: LEONARD TIMOTHY ADLER Vas. Jún. 24, 2012 10:51 am
These zombies in the park, they're looking for my heart,oh-oh, A dark world aches for a splash of the sun oh-oh And so I run now to the things they said could restore me, Restore life the way it should be. I'm waiting for this cough syrup to come down. Life's too short to even care at all oh, I'm losing my mind, losing my mind
losing control
CIGARETTA | KÖZÖNY | ÖNFEJŰSÉG
,,Ha csendes vagyok, a világ üvölteni kezd, ha felszegem fejem, mindenki lehajtja körülöttem, ha motoszkálok a sötétben, valahol fény gyúl, s ha gyertyám kanócát lángra lobbantom, a város éjszakába burkolózik. Még néha hiányzol, néha fuldoklom nélküled, nem tudom, hogyan győzzem le magamban a késztetést, hogy felhívjalak, bár az agyam már realizálta, soha többé nem veszed fel. Elvettem tőled a lehetőséget, hogy válaszolj hívásomra. Ez az igazi önutálat, saját lelkem lerombolása! De nem... Nem bánom, hogy megöltelek, kedvesem. Ha úgy vesszük, bizonyosan szigorú, boszorkányos keretek között, jogosan cselekedtem, márpedig felemelt szó ellenében nekem van igazam. A cigaretta ajkaim között pihen, füst száll alá, végigfut torkomon, megérkezik tüdőmbe, ahol lustán, forrón kering pár másodpercig, majd a maradék orromon keresztül távozik. Még egy szippantás, ahogyan nézem Mystic Falls ébredését. Korán keltem, későn fekszem, munkaerő hiányában magam irányítom a boltot, ehhez pedig tiszta fej szükséges, épeszű gondolatok. Ma úgy teszek majd, mintha ember lennék, egy a sokaság közül, érzelmekkel túlcsordultan járhatnék a világban, holott bennem az igazi emocionalitást már gyermekkoromban elvágták, amikor kézről-kézre adtak. Ott. Akkor. S utána jött a drága, a lepkeszárnyon-ülő, miután annyi nő nyomorgatta meg nem létező lelkemet. Halott. "
felsértenéd a bőrt? érdekel, ki van alatta? mi rejtőzik ennyi düh, mímelt közöny és nikotin mögött? vigyázz, mit ígérsz! a hazugságnak ára van.