Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
Tárgy: Re: i'm on the highway to hell Hétf. Jún. 25, 2012 5:50 am
barbi & greg
ölelj át, ha vihar van, mert félek tőle.
Kol Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ i'll be your last memory kor : : 27-1000+ t. hely : : szerte a világban... posztok : : 16
Tárgy: Re: i'm on the highway to hell Kedd Júl. 03, 2012 4:04 am
kol & greg
Nem igazán ismerlek, de az több, mint valószínű, hogy nem leszünk azok a "minden pénteken összejövünk iszogatni" haverok. Maradjunk távol egymástól, az a biztos. Így nem kell idő előtt meghalnod.
Meredith Fell human ::
titulus : : ~ i hate when people die kor : : 28 t. hely : : Mystic Falls posztok : : 16
Tárgy: Re: i'm on the highway to hell Kedd Júl. 03, 2012 4:53 am
meredith & greg
Emlékszem, egyszer találkoztunk a kórház büféjében. Nem beszélgettünk valami sokat, valójában te szinte meg sem szólaltál, engem meg hamar hívtak műteni. Szóval nem ismerlek, csak annyit tudok, hogy egy igencsak szótlan, mufurc ember vagy. Legalábbis abból az egy percből, amíg "beszélgettünk", ezt szűrtem le. Nem tűntél barátkozó típusnak, utólag rájöttem, hogy még a nevedet sem mondtad el.