dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

Just hold a smile

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Barbara Hayes
human ::
Barbara Hayes

titulus : : hello, heaven!
posztok : : 7

Just hold a smile Empty
TémanyitásTárgy: Just hold a smile   Just hold a smile EmptyKedd Jún. 26, 2012 6:37 am

the silence is slowly killing me

Anyám már háromszor hívott. Oh igen, az a csodálatos tünemény, valami különös oknál fogva késztetést érzett arra, hogy felhívjon. Mind a háromszor hagytam, hogy megunja, hogy nem vettem fel és letegye. Aztán hagyott egy nagyon szexuális hangüzenetet is, ami abból állt, hogy azonnal menjek haza, mert pénzre van szüksége és már mindenét eladta, a szomszéd srác pedig többé nem akar neki adni, holott tegnap meg azelőtt is végigkefélték az éjszakát. Mielőtt téves hitben élnék az életüket az olvasók, közlöm mindenkivel, hogy anyám nem bombanő és sosem lesz már az, főleg, hogy most már ahhoz is lusta, hogy felálljon. Szexelni viszont szeret, meg hát pénz is jár érte, szóval meg is éri. A hangüzenetet kétszer is meghallgattam, próbáltam leszűrni, hogy milyen hangulatban van otthon, és rájöttem, hogy kurva ideges, tehát vagy ezen a héten vagy jövőhéten meg fog halni. Hiába, az alkoholistáknak segítségre van szükségük. Én azonban már nem leszek többé segítség sem neki, sem a szomszéd srácnak meg az egyéb ügyfeleinek, akik miután ő már kidőlt, engem szándékoztak megdugni. A telefont bizonyos okok miatt jobbnak láttam bekapcsolva hagyni, de anyám már nem hívott többé. Valószínűleg valami elfoglaltságot talált magának. Tisztában van vele, hogy apámért jöttem és azt is tudja, hogy meg fogom ölni azt a barmot, ha azonosította őt nekem végre valaki. Merthogy eddig nem jártam sikerrel. Három napja vagyok itt és eddig lényeges információt nem kaptam róla. A legtöbb ember csak a szokásos, "láttam őt már valahol, de nem tudom kicsoda", dumát nyomta, de én ilyenekre nem érek rá. Tudom, hogy lesz valaki, aki majd felismeri, annak ellenére, hogy a kép még az őskorban készült, és akkor végre elhúzhatok innen. Ez a város nagyon békés, tipikusan az a hely, ahol a tökéletes amerikai filmet forgatják. Nekem nem jön be ez a tökéletesség, én a tökéletlenségre bukom. Röviden tehát, szeretnék minél előbb elhúzni innen. Viszont nem megyek el úgy, hogy ne kerestem volna fel Őt. Végre sikerült otthagynom a nyomorék anyámat és egészen idáig eljönnöm anélkül, hogy a zsaruknak térdelnem kellett volna, hogy elengedjék a büntetést, szóval most már nem hátrálok meg.

Találtam még az érkezésem napján egy csodálatos hotelt. Mindenképpen olyat akartam, ahol kaját is adnak, mert se főzni se sütni nem tudok, arról már nem is beszélve, hogy a cuccaimat is ki kéne mosni. Szerintem újakat fogok venni, a koszos ruhákat meg kidobom, mert felesleges őrizgetnem. Majd ha bejártam az egész világot, veszek magamnak egy házat és akkor nem lesz ilyen problémám. Addig meg így oldok meg mindent. A hotel kiválasztása hamar sikerült, nem vagyok válogatós, csak a kaja volt a szempont, meg az, hogy ne Hiltonba menjek, mert azt nagyon nem bírom. A puccos helyek mindig tele vannak olyan emberekkel, akik az igazságszolgáltatásnál dolgoznak és nekem nincs szükségem rájuk. Otthon a legtöbb rendőrt már jól ismertem és nem véletlenül futottam általában velük össze. Néhányan anyu kuncsaftjai közé tartoztak, de voltak olyanok is, akik csak azért jöttek, hogy megnézzék, hogy anyu hogy dolgozik. A rendőrök elmebetegek, rosszak és kegyetlenek. Utálom és próbálom őket elkerülni. Tehát, olyan szálloda kellett, ahol nincs belőlük sok. Az ár nem számított, minden pénzt elhoztam, illetve már azt is kitaláltam, hogy hogyan fogok majd később szerezni, ha már nem lesz. Az emberek ebben a hotelben nem néztek meg és nem jöttek oda hozzám feleslegesen olyan dumákkal, mint a "segíthetünk felvinni a bőröndjeit a szobába" és még kis koktélos nők sem környékeztek meg tálcával a kezükben és műmosollyal a képükön, hogy mennyire örülnek, hogy idejöttem. Vagy az ilyen csak a luxusszállodákban van? Bánom is én a lényeg, hogy békén hagynak, de nem úgy békén, hogy forever alone állapot alakulhasson ki. Ugyanis a hotel tele van emberekkel és ha nagyon akarnék, akkor valami egészséges társadalmi életet én is élhetnék, csak hát nem akarok. Meg szükségem sincs rá. Napok óta egyetlen emberrel sem beszéltem, és ez jó érzés. Végre nem kell újabb hazugságokat kitalálni. Ha egy ember hozzám szólna, valószínűleg fapofával közölném vele, hogy büdös és csevegjen valaki mással, mert én meg fogok tőle fulladni. Lehet, hogy még egy olyan Twilightos jelentet is bejátszanék, tudjátok, amikor Bella besétál a terembe, Edward meg hirtelen megérzi az illatát és kikészül idegileg, de annyira, hogy a csajhoz sem szól. Na, lehet, hogy egyszer bejátszom valakinél ezt. tuti, hogy sírnék a röhögéstől.

Pénteken jöttem és ma hétfő van. Az elmúlt pár napot azzal töltöttem, hogy felfedeztem ezt a baromi tökéletes kis városkát. Azért a zsebemben ott lapult a fénykép is, hátha kedvem támad megmutatni valakinek vagy esetleg látni vélem valahol a központban magát az apát. Végig motorral közlekedtem, mindenhová és sosem sétáltam. Csak az sétál, aki retardált és képtelen arra, hogy valamilyen jogsit szerezzen illetve az öregek és a gyerekek, de őket emberszámba se veszem, hiszen gyakorlatilag csak tengődnek a világban és mások eltartottjaik. Ki kellett mozdulnom, képtelen voltam arra, hogy a hotelben üljek és bámuljam például a tévét. A hotelhez tartozik egy nagyon szexi bár is, ahol mindenféle helyes pasik keverik az Orgazmusokat meg a Sex on the beacheket, de sosem voltam az a koktélos fajta, nem vonz ez a dolog egyáltalán. Arra gondoltam, hogy ismét felfedezőútra indulok, helyieket fogok arról kérdezni, hogy nem-e látták a képen szereplő fickót, elvégre ezért jöttem ide, Mercy Fallsba, nem pedig azért, hogy minden pénzemet elmúlassam. Felpattantam a motoromra és elindultam a belvárosba. A szálloda a külvárosban volt, ahol minden még csendesebb és nyugodtabb, mint bent és természetesen sokkal unalmasabb. Sok ugyanolyan ház van egy sorban, aztán meg még egy sorban, aztán meg még egyben és ez így megy nagyon sokáig. Higgyétek el, meghalhattok anélkül, hogy ezt látnátok. Az, hogy a belvárosban hova megyek már el van döntve. Én ugyanis egy időben sorozatfüggő voltam és rengeteget néztem, már csak azért is, hogy a tévé zaja elnyomja anyám meg a palija lihegését és nyögését a másik szobában. Ezekben a sorozatokban a legokosabb emberek mindig az öreg nénik voltak, de nem is akármelyik öreg néni számított annak, hanem az, aki pont benne van a dolgok közepében. Tehát, nincs más dolgom, mint elmenni egy boltba vagy piacra vagy akárhová, és ott biztosan lesz legalább egy olyan néni, aki felismeri a képen látható alakot. Az embereknek ugyanis vannak szükségleteik és nem hiszem, hogy apuci drága ne enne, máshová meg ebben a városban nem igazán tud menni vásárolni. Felkészültem arra is, hogy mi van, ha adnom kell a néniknek valamit az információért cserébe. Ezek az öregasszonyok rémesek tudnak lenni, bár én ugye emberszámba sem veszem őket. Kihasználni viszont ki fogom őket. Útközben pillantottam meg egy nagyon jól hangzó nevű zöldségest vagy mit és arra gondoltam, hogy kezdhetnék itt. Valószínűleg egész nap úgy fogok futkározni mint Tom és Jerry egymás után, szóval lehet, hogy ha már itt vagyok, akkor valami kaját is veszek, mert bár ettem reggelit a hotelben, nem érzem úgy, hogy ezzel kibírnám egész nap. A zöldséges szinte ki volt halva, a bolt előtt le tudtam parkolni és miközben levettem a sisakom jól végigmértem az épületet, lazán kinézem apámból, hogy idejár shoppingolni, az új familyvel. Kihúztam a kulcsot a motorból és elindultam befelé, egyik zsebemben pénzzel, másikban hamis iratokkal, amit egy volt pasim szerzett nekem még otthon. Hátha összefutok valami kibírhatatlan alakkal, akinek minden vágya megismerni. Hiszen tele van a világ faszfejekkel.

THANK YOU, BLYTHE!

A hozzászólást Barbara Hayes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 17, 2012 10:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Gregory Cooper
werewolf ::
Gregory Cooper

titulus : : broke all the rules, played all the fools
kor : : 38
t. hely : : mercy falls
posztok : : 4

Just hold a smile Empty
TémanyitásTárgy: Re: Just hold a smile   Just hold a smile EmptySzer. Júl. 04, 2012 4:01 am

ʽ ʽ I belive in you
I'll give up everything just to find you.

tag: barb | words: 908 | music: click | notes: remélem, tetszetős ^^"

Megőrülök! Meg-ő-rü-lök! Ha valaki, ismétlem, ha bárki is azt merte állítani ezen a földön, ebben a szent és sérthetetlen, valamint vélekedéseim szerint – előre bocsánatot kérek a trágár kifejezésért – kibaszott életben, amit maximum a cigaretta, a szex és az alkohol miatt képes valóban élvezni az ember, hogy Cole St. Clair és én bármiben is hasonlítunk… Háhá! És még egyszer: HÁHÁ! Ez vicces. Kurvára vicces, ha valaki tényleg képes volt ezt mondani, pedig képes volt, mert pontosan emlékszem rá, hogy Beck, Grace sőt, még Sam is megtette! Nem is egyszer. Nem értem őket, nem vagyok képes felfogni, hogy milyen indíttatásból mondhatták ezt, amikor ez a leghatalmasabb baromság, amit egész életemben hallottam. Pedig nekem elhihetitek, hogy ez már nagy szó, mert voltam már Playboy bulin – Heff egyébként tényleg tök jó arc – és ott sok mindent hall az ember, ami miatt később még azt is megbánja, hogy megszületett. De ez mindent űberel. Rendben van, nézzük a tényeket! Nem tagadom, hogy Cole és én is elég magunknak való személyiségek vagyunk és nem igazán van olyan, ami behatárolhatna minket. Csinálunk hülyeségeket és nem zavartatjuk magunkat miatta. Talán lehetnék az apja, khm, bátyja, vagy ilyesmi. DE! És itt jön az a rész, amikor minden rám ruházott hatalomnál fogva fel szeretném menteni magam a vádak alól és nem kívánok élni a jogommal, miszerint érdemes kussban maradnom. Ez talán valahogy másképp van… Mindegy! Cole St. Clair egy őrült! Hozzám képest hiperaktív elmebeteg, akinek valami szanatóriumban lenne a helye jó mélyen a hegyek között Svájcban, ahol minden nap megkaphatja a szükséges Isabel adagját. Nem bírom. Mégis kinek jut eszébe hajnali négykor max. hangerőn NARKOTIKÁT hallgatni, miközben bead magának valami szérumot, amitől vérfarkassá változik, lehányja a szobanövényeket, tönkreteszi a kanapét és szétkarmolja a járólapot?! Természetesen mindenzt, akkor, amikor Sam nincs itthon, hogy feltakarítson utána, így kire marad? Na, kire?

Muszáj volt kimozdulnom otthonról, jobban mondva Beck házából, mert nagyon úgy tűnt, hogy Cole-nak már reggel 9-re – új rekord! – sikerült túladagolnia az idegroham és agyvérzés koktélomat. Illetve, ez így nem igaz. Az elsőszámú megoldásom az volt, hogy a takarítás és a hifi zárlatossá tétele után főzni kezdek, mert... HOHÓ! Látjátok, még bennem és Samben is több közös van, mint bennem és Cole-ban. Mindketten főzni kezdünk, ha nem bírunk Mr. NARKOTIKA-val. Talán az egyetlen különbség, hogy az én tudásom kimerül 3, azaz három olasz kajában, amik a túlélésemhez szükségesek voltak eddigi életem során. Ezzel szemben Sam már a kenyérsütés rögös utjaira lépett. Igazából még sosem láttam mást készíteni, így lehetséges, hogy mégis jobb szakács lennék. De bármennyire is vagyok jó, főzni még én se tudok hozzávalók nélkül. Meglepetés-megleptés, a hűtőben csak sört, szendvicsnek valót és néhány barackos joghurtot találtam, és a szekrények is csak müzlivel és különböző kiőrlésű lisztekkel szolgáltak. Mi a jó büdös francot ettünk mi eddig? A kérdés joggal merülhet fel bárki fejében. Tehát annak az oka, hogy eljöttem a belvárosba közvetlenül a bevásárlás és csak közvetetten Cole, de ettől függetlenül a helyzet nem változik.

Végigmotoroztam Becktől a belvárosi boltokig, és ez valamennyire lenyugtatott. Nem hiába imádtam motorozni, mindig is kitisztította a fejem, ahogy a gépek megterevezése is. Furcsa volt a kisváros, de kezdtem megszeretni. Mindenképpen mellette szólt, hogy még a legnagyobb forgalomban is 5 perc alatt el tudsz jutni városon belül A pontból B pontba, de azért hiányzott a nyüzsgés. Ami pedig még jobban hiányzott, a munka. Rohadtul szenvedtem amiatt, hogy egész nap nincs mitcsinálnom, de hogyanlehetnél a Harley Davidson tervezője, ha ősszel bundás baráttá változol. Maximim a Harley kabalaállata lehetnél így, de annak meg túl veszélyes vagy. Két szék közül a földre? Ja.

Előbb a bevásárló központba mentem, céltudatosan csak azokat a hozzávalókat vettem meg, amik biztosan kellenek egy pizzához, mert a motor csomagbox-jába amúgy sem fért volna több cucc. Tehát vagy lehetett volna annyi eszem, hogy elhozom Ulrick kocsiját, vagy nagyobbra kellett volna terveznem azt a box-ot – késő bánat. Végül csak belefértek a dolgok, úgyhogy úgy döntöttem, még a zöldségeshez is benézek. És ismét egy hülyeség. Amúgy is bementem volna, mert ha már csinálom, csináljam jól, nem? Az én pizzámra nem kerül konzerv paradicsomsűrítményből készült szósz, az teljesen biztos! Körülbelül fél 11 lehetett, mire odaértem, jó páran voltak még a kis boltban, és én sem voltam már itt új. Hány hete is költöztem Mercy falls-ba? Talán 6-7. Bár a költözés egy igen erős kifejezés. A cuccaim jó, ha negyede volt nálam, azok is nagyrészt dobozokban a szobában, ami előttem azt hiszem, hogy valami Shelby nevű csajé volt. Nem sokat meséltek róla, inkább csak a legfontosabbat, miszerint teljesen begolyózott a csaj. Végül is nem is nagyon érdekelt. A falkán kívül nem sok mindenkit ismertem itt... Rendben, a falkán kívül egyedül Isabelt ismertem, de ő is olyan volt, mint valami ember-mártír-fakras... Már a falkához tartozott, és ő volt a legszerencsésebb köztünk. Ő sosem változott át. Még Sam-nél is ott volt az árnyéka a farkasnak, de Isabel teljesen normális volt és ezért piszkosul irigyeltem.

Végül, ahogy a polcokat nézegettem egy ismerős hang szűrődött be a gondolataimba, amik abban a pillanatban csupán a legjobb paradicsomok kiválasztásával telítődtek. Mikor aztán a hang felé néztem az arcomon egyszerre vigyor terült el. Azt hittem, hogy véletlenek nincsenek... Akkor ez már a Sors keze? A háta mögé sétáltam és közelebb álltam meg hozzá, mint azt a ’hogyan viselkedjünk egy nővel, akivel még csak egyszer találkoztunk?’ kódex engedné.

- Tehát nem csak átutazóban... – jegyeztem meg vigyorogva és Isten látja lelekem, mindennél jobban reméltem, hogy megijedt. – Még valami, amit tudnom kéne? – a zacskó paradicsommal a kezemben hátráltam egy lépést, hogy kényelmesen megfordulhasson. Azt hiszem, meghívom ebédelni.

CODED BY lumos OF Caution.

Barbara Hayes
Barbara Hayes

titulus : : hello, heaven!
posztok : : 7

Just hold a smile Empty
TémanyitásTárgy: Re: Just hold a smile   Just hold a smile EmptyKedd Júl. 17, 2012 11:49 pm

the silence is slowly killing me

Szépen lassan besétáltam a zöldségesbe és azt tapasztaltam, hogy az üzlet még az utcánál is kihaltabb. Körülbelül három ember volt még rajtam kívül. Ez két dolgot jelenthet: vagy nagyon rossz a zöldség itt, vagy az emberek fogyókúráznak. Viszont tényleg öreg néni állt a pult mögött, ahogy azt reméltem. Mielőtt azonban a lényegre tértem volna, kicsit körülnéztem. Őszintén szólva, utálok vásárolni. Rémes dolog, élvezhetetlen. Nem is értem azokat az embereket, akik az egész napot azzal töltik, hogy fel-alá járkálnak a szupermenő plázákban, de aztán a nap végén üres kézzel távoznak. Ha már egyszer vettem a fáradtságot, hogy eljöjjek, akkor biztos, hogy veszek valamit. Ebből azt is leszűrhettétek, hogy iszonyatosan lusta vagyok. Annak ellenére, hogy otthon mindig mindent nekem kellett csinálnom, mert ugye az anyám nem csak kurva, hanem alkoholista is, sikerült ellustulnom és például a takarítás nálunk az elmúlt egy évben valahogy elmaradt. Hát, ez van, nem? Valakinek a seggét is kinyalják, valaki meg kap az élettől egy anyát, akivel komoly gondok vannak. Viszont most már örökre megszabadultam tőle és nem fogom soha többé keresni. Lehet, hogy gonosz vagyok és hálátlan, mert a pénzt azért mégis ő kereste, de alig várom már, hogy meghaljon, abban a pillanatban még jobban felszabadulok és elindulok a nagy világ körüli utamra. Az, hogy miből tartom majd el magam, nem téma, az alvilág gyerekkorom óta az életem része, és a halálomig az is marad. Kurva tuti, hogy nem leszek, mert azért szerintem az-az alvilági társadalom legalja, de minden mást megteszek, ha kell. Jelenleg még van pénzem, de tudom, hogy ha ilyen szélsőséges költekezésekbe kezdek, akkor ez nem sokáig lesz így. Majd felkeresek régi ismerősöket, hogy szívesen dolgoznék, és hogy van-e valami munka, tuti, hogy adnak. Nem mondom, hogy sajnálom, hogy rossz alakokat is ismerek, de azért nem ez a legjobb. Soha nem vágytam a puccos, luxuséletre, kiskorom óta másban nevelkedem. Az iskolában lenézték az okosokat, a szépeket és a gazdagokat, én is röhögtem rajtuk a többiekkel együtt. Nem akarnám azt az életet élni, ami nekik járt, mert én boldog vagyok a magaméban. Kissé különbözik a két élet, de inkább legyen szegény, de boldog, mint gazdag, de szomorú.

A néni köszön nekem, valami jónapot féleséget, de én nem köszönök vissza. Köszönni is utálok. Nem szeretem a felesleges locsogást, szeretek a lényegre térni. Lassan sétálok befele és mindent jól megnézek. Vegetáriánus vagyok, ezért sok zöldséget eszem és szeretem is őket. Egy-két vega kaját még el is tudok készíteni, ha nagyon rá vagyok kényszerítve, de amúgy nem vagyok egy szakács. Főzni is utálok. Képtelen vagyok a meleg sütő mellett állni órákig, csak azért, hogy megsüljön végre az étel. Inkább fizetek pár dollárt egy embernek, hogy készítse el nekem. Az emberek, akik itt vannak, nem igazán tőrödnek velem, és én sem igazán velem. Egyébként is ez lett a világból, 2013-ra, az emberek konkrétan leszarják egymást és ahelyett, hogy segítenék egymást munkáját, inkább hátráltatják. Volt itt egy nő, aki a telefonban beszélt, miközben almákat válogatott, volt egy idős bácsi, aki éppen most méretett a pultos nénivel valamiből. Engem azonban nem nagyon kötöttek le. Lehet, hogy veszek egy almát, mert azt most megkívántam. Nagyon szép, élénk piros színe van, kizártnak tartom, hogy savanyú lenne, bár én azt is megeszem. Mihelyst a nő elhúz onnan, ami nem mostanában lesz, mert ahogy hallom, a férje nem nagyon akarja megadni magát a telefonban, én is odamegyek és elveszek egy-kettőt. Addig is, nézek valami italt is, mert szomjas is vagyok. Szerencsére ez már modern zöldséges, nem csak étel van, hanem hatalmas kivilágított hűtő, tele colaval, mert nesteaval, meg mindenféle földijóval, én azonban csak vizet iszom, tehát ezek engem pont nem érintenek. Rettenetesen utálom a cukros löttyöket, tőlük csak még szomjasabb lesz az ember, ez szándékosan van így. Ráadásul sokkal drágábbak, mint egy üveg víz, szóval végképp nem éri meg. Mielőtt kinyitnám a hűtőt, gyorsan végignézem, hogy pontosan hová is kell nyúlnom. Mikor megvan a víz, ami hozzáteszem, nem a kedvencem, kinyitom és megragadom amit kell, aztán meg elsétálok, mint aki ott sem volt. Félreértés ne essék, most még nem fogok lopni, majd csak akkor, ha már nem lesz elég pénzem, hogy vegyek ezt-azt. Profi tolvaj vagyok, tudom jól, így biztos vagyok abban, hogy nem fogok a rendőrségen felelni tettemért. Rengeteget csináltam már, főleg, ha anyámnak nem fizettek egy-egy menetért és ezért nem volt mindig pénzünk. Sosem buktam le, ezért bennem fel sem merül, hogy esetleg ez most megtörténhetne. A pultnál álló öregbácsi időközben eltűnt és most jött el az én időm. Odasétálok, és a farzsebemből előveszem apám képét. Nagy szerencsémre, a nő éppen most vonult hátra és nem úgy tűnik, hogy hamarosan szeretne visszajönni. Nem is értem, hogy miért hagyja itt az üzletet, miközben bárki lazán lophat. Kinyitom a számat és hozzám képest hangosan szólalok meg:
- Elnézést!

A nyakamat nyújtom és próbálok benézni, de nem látok át a függönyön, mondjuk mert nem vagyok szuperhős. Sóhajtok egyet, majd hirtelen valaki megszólal mögülem és halálra rémülök. Azonnal megfordulok, a hang irányába és aztán sikerül felfognom, hogy mit is mondtak nekem és felismerem az alakot is, aki mondta nekem. Remek, van körülbelül egyetlenegy ismerősöm ebben az átkozott városban, és az pont megtalál. Ilyen a szerencsém. Gregory Cooperrel pár nappal ezelőtt találkoztam, amikor lerobbantam, merthogy ilyen is történt velem, az ide utam nem volt túl jó. Ő segített a motoromat megjavítani és azt hazudtam neki, hogy csak átutazóban vagyok, nem akartam neki elmondani az igazságot. Erre itt, egy idióta zöldségesben pont felbukkan, és ismét azzal az érdekes vigyorral a képén méreget. Szó szerint számon kér engem, miután nem feleltem az első kérdésére, feltette a másodikat és ez még jobban megzavart. Kezemben ott a kép, ezért tuti, hogy előbb-utóbb majd rákérdez. Ha már itt van, akkor őt is megkérdezhetem, szinte biztos vagyok benne, hogy nem látta még sosem, de hátha mégis. Ezek szerint ő is idejár és apám is járhatott ide, vagy mit tudom én, simán lehet, hogy ismerik egymást, és Gregory felismeri a képen. Köhentek egyet, majd megfordulok, pontosan vele szembe, hogy a képet jobban is megmutathassam. Úgy csinálok, mint egy jó kislány, halkabb hangnemre váltok és kedvesen szólalok meg, de csak azért, mert azt akarom, hogy elmondja, hogy ismeri-e. Ha valamit akarok, akkor bármire képes vagyok. Még enyelgek is vele, ha kell, hogy választ adjon. Felnézek rá, sajnos túl alacsony vagyok, aztán felemelem a képet és csak aztán szólalok meg.
- Igazából azért vagyok itt, mert ezt az alakot keresem. Nem ismered véletlenül?

THANK YOU, BLYTHE!
Gregory Cooper
Gregory Cooper

titulus : : broke all the rules, played all the fools
kor : : 38
t. hely : : mercy falls
posztok : : 4

Just hold a smile Empty
TémanyitásTárgy: Re: Just hold a smile   Just hold a smile EmptySzer. Aug. 08, 2012 6:31 am

ʽ ʽ I belive in you
I'll give up everything just to find you.

tag: barb | words: 673 | music: click | notes: nothing?

Talán megtanulok főzni. Úgy értem főzni mást azon kívül a három olasz kaján kívül, amit már említettem. Határozottan nem is lenne olyan rossz ötlet, mert mostanában úgyis olyan szerencsétlenül sok időm van, amikor csak fekszem az ágyban, hallgatom, ahogyan Ulrik pornófilmet néz a másik szobában és bámulom a plafonon lévő repedéseket azon gondolkozva, hogy mikor fog víz csepegni rám az egyiken, mert Sam fürdőszobája pontosan az én szobám fölött van. Vendégszobám. Hány héttől lehet egy szobát a sajátomnak nevezni? Vagy mondjuk egy új várost az otthonomnak? Van erre valami szabály, amiről tudnom kéne? Mondjuk első pont: addig nem vagy egy város hivatalos lakója, amíg nem vettél részt valamilyen városi esemény, vagy segítettél egy idős néninek átkelni a zebrán, hívtad grillezni a szomszédokat, s a többi. A szülővárosoddal teljesen más. Ott megszületsz és valahogy ez épp elég mindenkinek ahhoz, hogy berakjanak egy ázba, azon belül is egy gyerekszobába és azt mondják hülyén günyörésző hangon, hogy ez itt mind a tiéd! Vedd birtokba, élj benne, próbáld ne a feje tetejére állítani. És igen, elérkeztünk ahhoz a kínos pillanathoz, mikor be kell valljam, Miamiban születtem és sosem éltem máshol... Úgyhogy Mercy falls most egy picit nagy változás nekem, tekintve, hogy még ráadásul kisváros is. Mióta itt vagyok az unalmon kívül, amit eddig csak Cole – ejj, már megint kinél lyukadok ki – kérése tört meg, miszerint építsek neki egy egyedi motort, kezdtem rájönni bizonyos dolgokra. Egyfelől olyan határozottan praktikus dolgokra, minthogy túlságosan is hozzászoktam Miami klímájához ahhoz, hogy rendelkezzek igazi, meleg ruhadarabokkal. Vagy éppen arra, hogy a fenyőfák illata teljesen más, mint a pálmafáké. Mondhatni, a pálmafáknak nincs is illata, vagy csak túl magasan vannak a leveleik ahhoz, hogy érezzük és talán ezért nagyon meglepett, hogy a fenyőké ilyen erőteljes. Másrészről pedig olyan dolgokra jöttem rá, minthogy hiányzik minden olyan dolog, ami Miamiban tartózkodásom idején rettenetesen zavart. Teszem azt a villamos hangja, a dugóban folyamatos dudaszó, vagy a boltokban lévő félórás sorok, amíg az ember elért a kasszához. Bár, ha jobban meggondolom, ezutóbbi nem hiányzott. Már, mikor beléptem a zöldségeshez hálát adtam az égnek, hogy gyorsan tudok majd végezni, mert már kezdte igazán izgatni a fantáziámat az a bizonyos pizza.

Meglepődtem, mikor megláttam a pultnál. Ha jól láttam, egy alma volt a kezében, csak egy alma, az eladó pedig sehol. Ez pont kapóra jött. Igazából már az első találkozásunknál nagyon szépnek és nagyon idegesnek is találtam. Elromlott a motorja nem messze Beck házától, én pedig épp a reggeli futásomat intéztem... Igazából rá kellett jönnöm, hogy a futás ebben a formában nem az én sportom, túl száraz. Csak Isabel beszélt rá, hogy próbáljam ki. De azt hiszem, jobb, ha maradok a kosarazásnál és az úszásnál, bár az óceán, tenger, vagy legalább egy medence nélkül elég nehéz és eddig még nem éreztem magamban elég kéztetést, hogy belógjak a helyi gimnázium úszómedencéjéhez. De nem erről akartam beszélni! Szóval én éppen futottam, ő éppen lerobbant, én éppen motorokkal foglalkozom, ő éppen akart egy embert, aki motorokkal foglalkozik és hát... Egymásra találtunk. Igazából csak kisült az egyik gyertyája, úgyhogy szépen elsétáltunk Beckhez és kicseréltem neki, nem tartott az egész tovább körülbelül fél óránál és alig váltottunk néhány szót. Elég csendes tipus volt, olyan magában fortyongó – gondolom a motor miatt volt ideges, vagy ki tudja. Igazából azt se tudom, hogy mi fogott meg benne, mert egyáltalán nem a típusom. Van nekem típusom? Ja, a szilikonszőke playmate csajok, mi? Na, ne már! Azért ennél többet képzeltem magamról, bár igaz, hogy a playmate-eket nagyon-nagyon alábecsülik. Gondolnátok, hogy legtöbbjüknek diplomája van?

- Még sosem láttam. – mosolyogtam rá, miután hozzám fordult és pár másodperc után feltette ezt az igen nem ide illő kérdést. Persze alig néztem rá a képre, de ad1 ha pont itt keresi, akkor minden bizonnyal itt lakik és én Saméken kívül kb. Senkit sem ismerek itt és ad2 ennyi is elég volt hozzá, hogy megállapítsam, a büdös életben sosem láttam azt a férfit, aki a képen van. Egyáltalán miért mutogat nekem képet egy másik pasiról? Lehet, hogy mégsem olyan jó ötlet meghívni. – Egész nap azt az egy almát akarod enni, vagy meghívhatlak ebédelni? – hupsz. Kicsúszott.

CODED BY lumos OF Caution.

Ajánlott tartalom

Just hold a smile Empty
TémanyitásTárgy: Re: Just hold a smile   Just hold a smile Empty

Just hold a smile
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: like a melody, it won't leave my head :: szórakozás ;; boltok ;; belváros-
Ugrás: