dark paradise ;; | 2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
|
credits ;; | A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (; |
|
| Damon Salvatore | |
|
+3Niklaus Mikaelson Katherine Pierce Damon Salvatore 7 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Damon Salvatore vampire ::
titulus : : The only one I can count on is me! posztok : : 9
| Tárgy: Damon Salvatore Csüt. Jún. 28, 2012 9:24 am | |
| DAMON SALVATORE , Friends - Somewhere in the crowd... Enemies - I can't live without them... Lovers - I loved you. I love you. I will you...- Miért nem hagyod, hogy az emberek meglássák benned a jót? - Mert ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt. És én nem akarok mások elvárásai szerint élni. credit to tillie at caution
- Kód:
-
<center><div style='width: 300px; background-color: #000; padding: 10px 5px 10px 5px; border: 1px dotted #fff;'><br>
<div style="width: 300px; font-family: arial narrow; text-align:center;font-size: 40px; color: darkred; text-transform:UPPERCASE; word-spacing:0px; line-height:20%; text-shadow: black 1px 1px 2px; padding: 0px; 10px 0px 0px; letter-spacing:-4px; ">NÉV & DAMON ,</div> <Br>
<div style="width:285px; text-align:justify; font-family:calibri; font-size:10px; color:#fff; padding-left:10px; padding-right:5px; margin-top:5px;line-height:98%;">PLOTPLOTPLOTPLOT</div></div></center> | |
| | | Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
| Tárgy: Re: Damon Salvatore Pént. Jún. 29, 2012 6:55 am | |
| Katherine & DAMON , Én édes, ártatlan Damonom! Csodálatos volt látni, ahogy manipulálható kisfiúból igazi férfivá, vadásszá értél. Imponáló volt az is, hogy ennyire ragaszkodtál mindvégig hozzám, még akkor is, ha ezzel a makacs szerelemmel minden pontosan kidolgozott, és fölépített tervem egyetlen könnyed húzással – tudod, egy sír, boszorka, néhány kiszabadult vámpír – tetted a földdel egyenlővé. Most bevallom, ezért haragudtam is rád elég rendesen, amit nem is titkoltam túlságosan. Ó, mégis, ezernyi lehetőséget látok kettőnkben! Te mindig is olyannak fogadtál el, amilyen vagyok, s megkockáztatom, hogy szerettél is olyannak. Melletted sosem kellett titkolnom valódi mivoltom. Most mit tennél, ha bocsánatot kérnék minden bűnömért, s azt mondanám: kezdjük újra, tiszta lappal? | |
| | | Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: Re: Damon Salvatore Kedd Júl. 03, 2012 3:03 am | |
| KLAUS & DAMON , Nem fogok hazudni neked, Damon, mindketten tudjuk, hogy sosem fogunk kijönni egymással. Azok a gyilkossági kísérletek nem igazán tetszettek nekem... Ahogy az sem tetszik, hogy mostanában a húgom körül legyeskedsz! Nem mondhatom meg Rebekah-nak, hogy mit csináljon, bízom benne, hogy tudja, mi a jó neki. De, ha csak egyszer is megbántod vagy becsapod őt, Salvatore, esküszöm, hogy hezitálás nélkül fogom kitépni a szívedet. | |
| | | Kol Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ i'll be your last memory kor : : 27-1000+ t. hely : : szerte a világban... posztok : : 16
| Tárgy: Re: Damon Salvatore Kedd Júl. 03, 2012 4:36 am | |
| KOL & DAMON , Gyűlöllek, bár ezzel te is tisztában vagy. Ráadásul ha jól vettem észre, az érzés kölcsönös. Helyes. Így, hogy mindketten utáljuk egymást, még nagyobb élvezet lesz kitépni a szíved. Az pedig, hogy a húgommal kavarsz, nem segít a túlélési esélyeiden. | |
| | | Meredith Fell human ::
titulus : : ~ i hate when people die kor : : 28 t. hely : : Mystic Falls posztok : : 16
| Tárgy: Re: Damon Salvatore Kedd Júl. 03, 2012 5:05 am | |
| MEREDITH & DAMON , Ric barátja voltál. Kb. ez volt az a közös pont, ami miatt mi beszélgettünk néhanapján. Elena vámpírrá válása - és egyben Ric halála - óta egy szót sem szóltunk egymáshoz. Ebből is látszik, hogy mi csak Alaric végett diskuráltunk egymással. Csak miatta találkoztak útjaink, és a halálával szét is váltak. Nem hinném, hogy lesz még bármi, ami miatt nekünk eszmecserét kéne folytatni, bár ki tudja... | |
| | | Rebekah Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ you can't hurt me kor : : 18-1000+ t. hely : : Chance Harbor posztok : : 14
| Tárgy: Re: Damon Salvatore Kedd Júl. 03, 2012 5:33 am | |
| BEKS & DAMON , Nem tudom, hol kéne kezdeni. Nem szeretnék nagyon kivetkőzni magamból, szóval heves érzelmi kitörésekre ne is számíts. Elérzékenyülni sem tervezek...még csak az kéne! De tény, hogy Stefan után egyedül te gyakoroltál rám valami megmagyarázhatatlanul furcsa - ámde jó - hatást. Melletted úgy érzem, érek valamit. Amikor veled vagyok, másnak érzem magam. Jobbnak. Azonban nem, a szívemet nem fogom még egyszer kitárni, hogy újra csalódnom kelljen. A Salvatorékban sem igazán tudok - talán nem is lehet - megbízni. Bár abban bízom, hogy te más vagy... | |
| | | Miranda Cole witch ::
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
| Tárgy: Re: Damon Salvatore Csüt. Júl. 12, 2012 8:17 am | |
| MIRA & DAMON , Tudod mit, Damon? Sok minden lehettünk volna és én életemben talán előőször, bármit megadtam volna azért, hogy legyünk. Összetörtél, de ez megerősített. Talán ez az egyetlen dolog, amiért hálával tartozom neked és, ha kellek, számíthatsz rám. A múltunkra való tekintettel. De, hogy barátok? Cseszd meg, Damon! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Damon Salvatore | |
| |
| | | | Damon Salvatore | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |