Elena M. Gilbert staff :: vampire
titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT kor : : 18 (+1) t. hely : : MERCY FALLS posztok : : 38
| Tárgy: NJK hírdető Szomb. Jún. 16, 2012 9:26 am | |
| MÁR KERESLEK! Egyedül élni hosszútávon nem jó döntés, bár mindenkit más okok vezetnek a "csordába" lépéshez. Téged mi motivál? Legyen kit a golyók elé löknöd, akit nem sajnálsz? Valódi érzelmek vezetnek? Akárhogy is, adj fel itt hirdetést ( semmi kód vagy formai megkötés ), és reméljük, hamarosan minden keresett egyeded megérkezik!
| |
|
Kaidra Trollope witch ::
titulus : : summertime sadness* kor : : 15 posztok : : 9
| Tárgy: Re: NJK hírdető Szomb. Júl. 07, 2012 7:45 pm | |
| | Rómeó,Rómeó miért vagy te Rómeó? Tagadd meg anyád és dobd el neved és ha nem teszed csak esküdj hitvesemmé! Rómeó nem esküdött, hanem eltűnt , mint szürke szamár a ködben. De vajon miért tette ezt? Mindössze azért, mert tudomást szerzett Kaidra mágikus eredetű képességeiről? Vagy ez a furcsa, mégis csodálatos fiú valóban nem az , akinek hiszik? Ejjha Rómeó! Vajon hogy hívnak igazándiból? A karakter személyisége, faja ( bezony, vámpírtól a vérfarkason át a hibridig bármi sőt még ember is lehet vagy , amit te akarsz) teljességében rá van bízva arra a kedves drága illetőre, aki majd megalkotja. Egyedül a play by választásba szólnék bele...én Samuel Larsenre vagy Avan Jogiára gondoltam, persze nem vagyok hajthatatlan. Kapcsolata Kaidrával? Elméletileg szerelmesek voltak, illetve azok egymásba, de a fiú az első közös éjszaka után lelépett és azóta csak egy levél érkezett tőle, amiben ígéri fölkeresi Júliáját. Szóval...~párámmpárámm~ ha szimpatikus valakinek a dolog, akkor PM énnekem!
|
credit to tillie at caution
| |
|