dark paradise ;; | 2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
|
credits ;; | A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (; |
|
| trust me and take my hand when the lights go out you will understand | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Kedd Júl. 03, 2012 10:00 pm | |
| i was half you loved me whole , You're the one I ever loved My chosen one I could always trust. Now the years are passing by freezing hearts so cold. A thousand times we swore and more That we would stay blood on blood. All I have is your name , deep down in my soul Like blood on blood |
Az egész még mindig hihetetlennek tűnt, de könnyű volt megszokni a gondolatot, úgyhogy csak mosolyogtam, mikor rá gondoltam. A zene áthatotta a házat, mikor beléptem, ami azt jelentette, hogy Beks itthon van. Most nem igazán foglalkoztam vele, rögtön a fürdőszobába mentem, majd ledobáltam a cuccaimat és beálltam a zuhany alá. Fél óra volt, hogy odaérjek Caroline-ért, biztos voltam benne, hogy ez az este tökéletes lesz, mégis ideges voltam egy kicsit... Ideges? Halkan felnevettem a zuhany alatt, majd elzártam a csapot és kiléptem, hogy magamra tekerjek egy törülközőt. Mikor randevúztam utoljára? Rossz kérdés. Mikor érdekelt valóban egy nő? Ezer év hosszú idő. Elmosolyodtam a gondolatra, mert ez az egész arra az időszakra emlékeztetett, mikor még ember voltam. Caroline mellett nem is nehéz visszakapni valamit az emberségemből.
Mire felöltöztem a zene elhallgatott és hallottam, mikor csukódik az ajtó - Rebekah távozási stílusát sosem lehetett eltéveszteni. Nem sokkal utána én is elhagytam a házat. Bedobtam két pulóvert a kocsiba a csokor mellé, ha esetleg tovább maradnánk, mint terveztem. Egyre jobban érdekelt, hogy Caroline mit gondolhat, hová viszem. Ahogy az is, hogy mit fog végül szólni hozzá, de volt egy olyan érzésem, hogy tetszeni fog neki. Végül beindítottam a kocsit és a lakásához hajtottam. A rózsákkal a kezemben sétáltam végig a kerten, aztán bekopogtam az ajtón és vártam. Szentimentális, már az is vagyok? |
CODED BY BLYTHE AT CAUTION & SHINE | |
| | | Caroline Forbes vampire ::
titulus : : heaven can wait t. hely : : CHANCE HARBOR posztok : : 18
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Kedd Júl. 03, 2012 10:59 pm | |
|
Az ágyamra pislantok, amin egy nagy ruhadomb hever. Mindjárt nyolc óra, de én még mindig fehérneműben állok. Halk sóhaj hagyja el az ajkaimat, majd a szekrényhez lépek. Kezem egy selyem ruhán siklik végig, majd magam elé tartom, aztán megrázom a fejem, szem forgatva nézek a tükörben lévő másomra, majd ez a ruha is az ágyra repül ahol a többi van. Végül egy fehér ruhán állapodik meg a tekintetem. Gyorsan belebújok, majd úgy állok a tükör elé. - Hm.. nem is olyan rossz. - Mormolom magam elé, majd végigsimítok a csípőmön a derekamon. Határozottan jól áll a ruha, egyszerű de még is szép. Hosszú, szőke hajam hullámosan omlik a vállaimra. Egy kevés smink is van rajtam, egészen kellemes látványt nyújtok. Fogalmam sincs, hogy hova akar menni Klaus. Az igazat megvallva bánom, hogy nem szedtem ki belőle a pontos úti célt. Ahogy egyre jobban közeledik az a bizonyos nyolc óra úgy, úgy erősödik bennem a kíváncsiság is. A gyomromban mintha lepkék százai keringenének, csak nem izgulok? Pedig de! A legrosszabb talán az, hogy magam sem tudom, hogy miért. Mindenesetre végre találtam magamra egy ruhát, így indulás előtt tizenöt perccel. Belebújok a cipőmbe, majd kisétálok a nappaliba és a kanapéra ülök. Újabb sóhaj hagyja el a számat, szemeimet lehunyom majd elmosolyodok. Egyedül vagyok itthon, így talán még rosszabb a várakozás... Úgy érzem mintha valami furcsa függőségben szenvednék, még csak másra gondolni is rossz. Kopogást hallok az ajtón, mire szemeim gyorsan felpattannak, a szívem pedig hevesebben kezd el verni. - Egy pillanat! - Kiáltok, ki majd még egyszer a tükör elé szaladok, aztán gyorsan ajtót nyitok. A rózsákra csak nagyokat pislogok, szólni se tudok semmit. A fejemet ingatom, mint valami bolond, majd halkan felnyögök. - Én öh... Khm. Bejössz... vagy... megyünk... vagy....? - Hebegek habogok össze vissza, majd inkább a lábtörlőt kezdem el vizslatni, bizonyára sokkal érdekfeszítőbb mint Klaus. Olyan szinten zavarban vagyok, hogy még elfelejtem megcsókolni is. Mi van veled Caroline? Végül újra ránézek és mosolyogva közelebb lépek hozzá.
|
|
TILLIE AT CAUTION <3
A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 11, 2012 11:04 pm-kor. | |
| | | Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Kedd Júl. 03, 2012 11:23 pm | |
| i was half you loved me whole , You're the one I ever loved My chosen one I could always trust. Now the years are passing by freezing hearts so cold. A thousand times we swore and more That we would stay blood on blood. All I have is your name , deep down in my soul Like blood on blood |
Úgy éreztem magam ott állva, mint egy tinédzser az első randiján. Hihetetlen volt, hogy mit ki nem hozott belőlem, csak nevetni tudtam magamon, de valahol jó érzés volt. Aztán mikor meghallottam Caroline csillingelő hangját bentről, minden kétely és idegesség kiszállt belőlem. Biztos voltam benne, hogy nincs miért aggódnom, csak élvezni akartam az egészet. Akár a világ végére is elvittem volna és bíztam benne, hogy el is jönne velem. Végül néhány másodperc múlva kinyitotta az ajtót és én széléesen elmosolyodtam. Egy fehér ruhát viselt, ami – mint minden – gyönyörűen állt rajta, ráadásul tökéletes volt a tengerparthoz is. Elképzeltem, ahogyan a lemenő nap sugarai végigszántnanak a bőrén, a lágy szellő pedig meglebegteti a ruhát. Csodálatos volt, bármikor újra belé tudtam volna szeretni.
Csak elvigyorodotam, mert látszott, hogy zavarba hozom. Elképesztően édes volt így, annyira, hogy nevetnem kellett, de csak lágyan. Talán ő is izgult, de mikor már hozzám lépett tudtam, hogy megnyugodott. Én is felé léptem egy felet, majd a szabad kezemmel gyengén átkaroltam a derekát és rövid csókot leheltem az ajkaira. Ezután bólintottam egyet és közben visszahátráltam egy lépést.
- Mehetünk. – egy lépést hátráltam és felé nyújtottam a csokrot. Megvártam, amíg lerakja valahova, aztán kinyújtottam a kezem, hogy belém karolhasson. – Miss Forbes. – vigyorodtam el, míg vártam, hogy elfogadja.
|
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Szer. Júl. 04, 2012 12:29 am | |
|
Idejét sem tudom már annak, hogy mikor volt az, amikor valamit ennyire vártam. Most így belegondolva nem értem mire ez a nagy hajcihő. Még ha ez lenne az első ilyen közös programunk, mintha még nem ismerném, akkor azt mondom izguljak csak, de így... Tekintetem végigsiklik rajta,majd az arcán állapodik meg. Halkan felnevet, mire összevonom a szemöldököm. Oh, hát ennyire látszik rajtam. Végül én is csak elmosolyodom, kezdek megnyugodni. A lepkék mintha távoznának a belőlem, szinte már alig érzem őket. Ahogy átkarolja a derekamat és ahogy lágy csókot lehel az ajkaimra, egyszerűen megszűnik bennem az idegesség, amit eddig éreztem. Nem marad más csak boldogság. A csokorra csak szélesen elmosolyodok, majd átveszem. - Köszönöm. - Mondom halkan, majd beszaladok vele a házba és vízbe teszem. Futólag vetek rá egy pillantást, majd már megyek is vissza hozzá, hiszen semmi kedvem megváratni. Arról pedig nem is beszélve, hogy még mindig kíváncsi vagyok arra, hogy hova is megyünk. A kezét nyújtja felém, és én belé karolok. - Tudod, most már igazán elárulhatnád, hogy hova megyünk. - Mondom neki lágy hangon, miközben futólag rá pislantok. - Remélem nem egy közös démon vadászatra megyünk. - Mondom neki nevetve, majd követem arra amerre megy... Az előbbi kijelentésem természetesen csak vicc volt.
|
|
TILLIE AT CAUTION <3
A hozzászólást Caroline Forbes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 11, 2012 11:01 pm-kor. | |
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Szer. Júl. 04, 2012 12:45 am | |
Ahogy kijött és belémkarolt már fordultam is a kocsi felé. Közben még végigpillantottam rajta és elmosolyodtam, mikor egy pillanatra találkozott a tekintetünk. Nemlegesen megráztam a fejem, mikor arra kért, mondjam el, hová megyünk. Természetesen meg sem fordult a fejemben, hogy megteszem. Minden fáradozást és titkolózást megért nekem, hogy láthatom majd az arcát, amikor megpillantja a lovakat.
- Teljesen elrontaná a meglepetést, ha most elmondanám, kedvesem. – sétálni kezdtem vele a kocsi felé, miközben beszéltem. – Légy türelmes. – a hangom derűs volt. Vetettem rá egy titokzatos pillantást, ami szinte egy kihívás tűnhetett és azt üzente ’várd ki a végét, drágám, imádni fogod!’. Valóban ebben bíztam. Furcsa lehet, de pontosan emlékeztem a bál estélyére, pedig már bő egy éve történt. Mikor odamentem hozzá, a lovakat figyelte, innen jött az ötlet. Szinte adta magát.
- Nem, a szavamat adom. - mosolyogtam rá és, mikor odaértünk a kocsihoz elengedtem a kezét és kinyitottam neki az ajtót. Mikor aztán beszállt a másik oldalra sétáltam és beültem mellé, hogy beindítsam a kocsit. Még mielőtt elindultunk volna halkra állítottam a rádiót, majd egy pillanatra rá emeltem a tekintetem.
- Más elképzelés? A démonokon kívül? - önelégült vigyorra húztam a számat és közben vezetni kezdtem. A főút felé tartottam, hogy az országúton haladjunk alig három mérföldet egy kisebb öbölig, ahol a lovak vártak.
|
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Szer. Júl. 11, 2012 11:00 pm | |
|
Mikor végig pillant rajtam, tekintetem a földet kezdi el pásztázni és csak később pillantok rá újra. Olyan fura ez az egész, néha úgy érzem mintha már évek óta ismerném, aztán rájövök, hogy mégse és ez olyan különös érzéssel tölt el. Végül újra felé pislantok, ajkaimon mosoly ül, viszont amikor megrázza a fejét ajkaimat lebiggyesztem. Megforgatom a szemeimet, majd újra elmosolyodok. - Miért csinálod ezt velem? - Kérdem sóhajtva, aztán megcsóválom a fejemet. Hihetetlen, hogy valaki ennyire kíváncsivá tud tenni. A titokzatos pillantásra csak vágok egy grimaszt, de utána már el is mosolyodom. Amikor a kocsi ajtót kinyitja előttem, halványan mosolyodok el, majd beszállok. Apró sóhaj hagyja el a számat, az előttünk elterülő utat kezdem el nézni. - Szóval démonvadászat kilőve, értem. - Mondom halkan és próbálok nagyon komoly arcot vágni. Úgy teszek, mintha valami nagyon nehéz egyenletet próbálnék megoldani. Kinézek az ablakon és nézem az egybeolvadó tájat, fákat... Nem is szólok egy ideig semmit, csak amikor újra kérdez. - Bevezetőt adsz a mészárlás tudományába... - Mondom nevetve, majd megrázom a fejem. Nevetésem halkul, a mosolyom is lágyabb lesz. - Nem tudom. Tényleg, fogalmam sincs. - Felelem halkan, majd amikor észreveszem, hogy merrefelé tartunk összevont szemöldökkel pislantok rá. Még most se sok minden ötlik az eszembe, de azt hiszem köze lehet a vízhez. Tekintetem elidőzik az arcán, majd mosolyogva megcsóválom a fejemet.
|
|
TILLIE AT CAUTION <3 | |
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Csüt. Júl. 12, 2012 9:08 am | |
A kérdésére már nem is válaszolok, mert azt hiszem, mind ketten tudjuk a választ. Az, hogy meglephetem, furcsa, jó érzéssel tölt el. Talán azért, mert a törődés jele és eddig, ha törődtem valakivel, akkor azok csak a testvéreim voltak, közülök is legfőképp Rebekah. De Caroline... Ő teljesen más. Alig élt még, hozzám képest legalábbis rendkívül keveset. Még nem látta a világot, nem tapasztalta meg, hogy milyen, hogy milyenek az emberek benne. Naiv. Néha egészen fantasztikus és lenyűgöző ez a tulajdonsága, ahogyan az optimizmusa is. Olyan édes, és mégis olyannyira sok dolgot vesztett már, annyi mindene keresztül ment, hogy ez a kettőség teszi igazán különlegessé és gyönyörűvé. Kihozta belőlem azt, amit másnak nem sikerült. Törődni akartam vele, vigyázni rá, szeretni és, mert engedte, meg is tettem.
Mikor a tájat kezdte pásztázni, néhányszor az útról lopva rápillantottam – talán észrevette, talán nem, igazán nem is volt jelentősége. Lélekzetelállító volt, mind mindig és tökéletesen magam elé tudtam képzelni a képet, amint együtt lovagolunk. Meg akartam neki mutatni a világot, megmutatni mindent, és ezzel a kis darabbal kezdeni tökéletesnek tűnt most, hogy itt ült karnyújtásnyira mellettem és várta a csattanót. Végül a pillantásom az útra szegeztem és megengedtem az auótnak egy kissé nagyobb sebességet, hiszen már közel volt a naplemente és azt semmiképp sem akartam elszalasztani. Hiszen főleg ezért hoztam ide. Csak néhány hete találtam rá erre az öbölre, de rögtön megfogott a természetes szépsége. Vászonra termett kép volt és le is festettem már, de szívesen megtettem volna még egyszer, ha Caroline is rajta van a képen.
Lágyan felnevettem, mikor találgatni kezdtet, de aztán valahogy ez a dolog annyiban is maradt. Csak nemlegesen megráztam a fejem, aztán immár közeledve az öbölhöz lelassítottam a kocsit és megálltam az út szélén, alig pár méterre a kis ösvénytől, ami a parthoz vezettett le. Nem szerettem vele a gyilkolásról beszélni, nem szerettem, ha szóba került köztünk, bár néha elkerülhetetlen volt. Most viszont gyorsan el tudtam hessegetni a gondolatot és elégedett arckifejezéssel nyugtáztam, hogyha még a tenger láttán sejt is valamit, biztosan nem találhatja ki, hogy miről volt szó. Tudtam, hogy a lovak lent vártak a parton, de a hely épp elég eldugott volt ahhoz, hogy innen még egyikünk se láthassa őket. Szótlanul kiszálltam a kocsiból, majd már ott is termettem az ő ajtajánál, hogy kinyissam neki. Felé nyújtottam a kezem, hogy kisegítsem.
- Ígérem, már csak néhány perc, és megtudod. - szinte suttogtam, mikor a kezét megfogva egy lépést közeledtem hozzá, és apró, gyors csókot nyomtam a szájára. Ezután bezártam az autót és elindultam vele az oldalamon az ösvény felé. - Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog. - vigyorodtam el, mikor ránéztem séta közben.
|
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Pént. Júl. 20, 2012 8:26 pm | |
|
Tekintetem rajtafelejtem a mellettünk elsuhanó tájon. Egészen belemerülök a fák vizslatásába és közben a gondolataim is elkalandoznak, ha jobban belegondolok, feltehetném azt a kérdést, hogy egy Klaus-féle férfi mit tud szeretni egy olyan lányban, mint amilyen én vagyok... Mindenesetre egyben biztos vagyok, kihoztam belőle valamit, amit eddig másnak nem sikerült és ez jó érzéssel tölt el. Örömet akar nekem szerezni és ez olyan furcsa, hiszen a többi ember elítéli, fél tőle nekem pedig nem is tudom milyen... Oldalra pillantok, mikor észreveszem, hogy rám néz, egészen apró mosoly szalad át az arcomon, majd újra az ablakon bámulok ki. Ahogy így közeledünk, kezd elmúlni a kíváncsiságom, amin magam is meglepődöm. Hiszen egész nap csak ez az egy dolog járt a fejemben, most pedig már mintha nem érdekelne, hogy hova megyünk. Persze érdekel azért valamilyen szinten úti cél és a program, de már alapjába véve az is örömmel tölt el, hogy vele lehetek, hogy együtt lehetünk. Gyorsabb sebességre vált az autó, mire én elfordítom tekintetemet az ablakról és ránézek. Találgatni kezdek, hogy vajon mit fogunk csinálni, de nem sokáig. Egy az, hogy ötletem sincs, kettő meg úgyis kiderül, és abban teljesen biztos vagyok, hogy rossz nem lehet. Voltak Klausnak érdekes dolgai és, talán először még tartottam is tőle, de rájöttem, hogy nekem soha nem lenne képes ártani. Ha akart volna, már rég megtette volna, vagy hagyott volna veszélyben. Mikor az öbölhöz érünk, elmosolyodok, bizonyára köze lesz a vízhez, ezt még az is le tudja következtetni, aki teljesen hülye... Gyorsan terem ott az én oldalamon és nyit nekem ajtót, mire én a kezemet nyújtom mosolyogva. - Bizonyára egyedi lesz. – Suttogom vissza mosollyal az arcomon. Mikor közelebb lép és csókot lehel az ajkaikra egészen kiráz a hideg, mindenesetre az apró kis csókot megpróbálom elnyújtani. Ujjainkat összekulcsolom, és úgy indulok el mellette az ösvényen. Újabb szavai hallatán rápislantok. - Ebben én is egészen biztos vagyok. – Válaszolom neki szinte suttogva, hát most fény derül a nagy titokra.
|
|
TILLIE AT CAUTION <3 | |
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand Szer. Aug. 01, 2012 12:09 pm | |
Egyre jobban vártam, hogy odaérjünk, mert kíváncsi voltam, hogy Caroline mit fog szólni s kis meglepetésemhez. Ember koromban még teljesen más célt szolgáltak a lovak. Mindannyiunkat megtanítottak lovagolni már egészen kiskorunkban, hogy segíteni tudjunk, amiben csak kellett, hiszen akkor még a ló volt az egyetlen, ami megkönnyítette a szállítást. Emlékszem, Rebekah és én élveztük a legjobban a lovaglást. Sokszor kiszöktünk naplementekor a lovainkkal egy közeli rétre még Angliában, hogy vágtázzunk. Imádtuk. Ügettünk, aztán versenyeztünk az erdő széléig, majd vissza. Szívesen vittem volna Carolinet arra a rétre, de azt sem tudom, megvan-e még. Valószínűleg az évszázadok során már építettek rá valamit vagy felhasználták. Sok gyönyörű hely semmisült meg az iparosodásban, néhányukra már csak a festményeim nyomán emlékszek, de persze azokból sincs meg mind. Ha minden képemet megtartanám, amit rajzoltam vagy festettem az évszázadok során, már raktárt kéne bérelnem nekik. De, ha Caroline engedi, hogy lefessem ebben az öbölben, azt örökre megtartom.
Halkan felnevettem, mikor rámutatott a program egyediségére. Nem tudom, hogy mennyire lesz egyedi, attól függ, hogy ő hogyan látja. Azt sem tudom, hogy lovagolt-e már életében valaha. Igazából abban bízom, hogy ez lesz az első alkalom, mert nagyon szívesen megtanítanám neki az alapokat, de igazából mindegy. Csak annyit akarok, hogy élvezze a dolgot. Végül rámosolyogtam, mikor az ujjaink egymásba fonódtak és elidnultam vele az ösvényen. Nem kellett sokat sétálnunk, már fel is tűnt az öbölben csillogó tenger és nemsokára már a part is. A Nap még éppenhogy nem kezdte meg az ereszkedést, úgyhogy pont tökéletes időpontban sikerült ideérnünk. Erre ismét elmosolyodtam, majd körbenéztem és egy nagyobb szikla mögött észre is vettem a két lovat a gazdájukkal.
- Nos, hogy tetszenek? – hajoltam hozzá közelebb egy mosollyal az arcomon és súgtam a fülébe a kérdést. Egy apró csókot nyomtam a nyakára, majd vártam a hatást.
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: trust me and take my hand when the lights go out you will understand | |
| |
| | | | trust me and take my hand when the lights go out you will understand | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |