Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : Can a heart still break once it's stopped beating? kor : : 22 t. hely : : other side posztok : : 8
Tárgy: darling what we had It cannot be stolen Szer. Júl. 11, 2012 12:53 pm
♥ GWENDOLYN BLACK
Gwen, Gwen, kicsi Gwen. Egykor kedves, mosolygós, bátor, sőt, még átlagos is voltam. Egykor úgy éltem, ahogy mindenki más, arról álmodva, amiről mindenki más. Bizony, éltem, ahogy bárki, a dolog kulcsa az, hogy kissé másképp haltam meg. De amíg eleven, lélegző létező voltam, arról álmodtam, amiről bármilyen lány: kertes ház, nagy család, örökké tartó ifjúság. Az utolsót megkaptam. Mondjuk, nem valami új ránctalanító csodaszernek köszönhetem… De bátran ajánlom mindenkinek: a halál, drágáim, csodákat tesz a szarkalábakkal! Mióta maradandóan sima bőröm biztonságban van a kósza ráncoktól, kevesebbet mosolygok, és legtöbbször cseppet sem kedvesen. Nincs túl sok okom a vidámságra, darabokra szaggatták a szívem, mondhatni szó szerint. Egy ilyen jellegű esemény – azért egyezzünk meg benne – könnyen megváltoztatja az ember lányának a világhoz való hozzáállását. Sötétté tett a halál, konokká, örökké. Kitörölhetetlenül, szívdobbanások, lélegzetvétel nélkül létezem. Gyűlölök, mert csupán ennyi maradt meg nekem. Látsz engem? Szólnál hozzám? Meggyőznél, hogy maradnom ostobaság? Kibeszélnéd belőlem ezt a végtelen haragot? Sajnálnál? Mellém állnál, bosszúvá válnál a kedvemért? Monoton magányban várok rád…