dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

darling what we had It cannot be stolen

Go down 
SzerzőÜzenet
Gwendolyn Black
ghost ::
ghost ::
Gwendolyn Black

titulus : : Can a heart still break once it's stopped beating?
kor : : 22
t. hely : : other side
posztok : : 8

darling what we had It cannot be stolen Empty
TémanyitásTárgy: darling what we had It cannot be stolen   darling what we had It cannot be stolen EmptySzer. Júl. 11, 2012 12:53 pm

GWENDOLYN BLACK

Gwen, Gwen, kicsi Gwen. Egykor kedves, mosolygós, bátor, sőt, még átlagos is voltam. Egykor úgy éltem, ahogy mindenki más, arról álmodva, amiről mindenki más. Bizony, éltem, ahogy bárki, a dolog kulcsa az, hogy kissé másképp haltam meg. De amíg eleven, lélegző létező voltam, arról álmodtam, amiről bármilyen lány: kertes ház, nagy család, örökké tartó ifjúság. Az utolsót megkaptam. Mondjuk, nem valami új ránctalanító csodaszernek köszönhetem… De bátran ajánlom mindenkinek: a halál, drágáim, csodákat tesz a szarkalábakkal!
Mióta maradandóan sima bőröm biztonságban van a kósza ráncoktól, kevesebbet mosolygok, és legtöbbször cseppet sem kedvesen. Nincs túl sok okom a vidámságra, darabokra szaggatták a szívem, mondhatni szó szerint. Egy ilyen jellegű esemény – azért egyezzünk meg benne – könnyen megváltoztatja az ember lányának a világhoz való hozzáállását. Sötétté tett a halál, konokká, örökké. Kitörölhetetlenül, szívdobbanások, lélegzetvétel nélkül létezem. Gyűlölök, mert csupán ennyi maradt meg nekem.
Látsz engem? Szólnál hozzám? Meggyőznél, hogy maradnom ostobaság? Kibeszélnéd belőlem ezt a végtelen haragot? Sajnálnál? Mellém állnál, bosszúvá válnál a kedvemért?
Monoton magányban várok rád…

Kód:
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:100' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="width: 260px;  text-align: right;  font-family: 'Lato', sans-serif; font-size:50px;  line-height: 90%; color: #000;  text-transform: lowercase; letter-spacing: -4px;"> a NEVED helye </div><table cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><div style="height: 5px; border-right: 204px solid #4c4c4c;"></div> <td><div style="height: 5px; border-right: 60px solid #c14949;"></div></td></tr></table><div style="padding-top: 2px;"></div><div style="width: 264px;  border-top: dotted 1px #000;"></div><div style="padding-top: 2px;"></div><div style="width: 240px; border: 10px solid #989898; padding: 2px;  "><div style="width: 220px;  text-align: justify;  font-family: arial; font-size: 9px;  line-height: 95%; color: #000; padding: 10px; background-color: #cdcdcd; ">

a plotunk helye <3

</div> </div></center>
Vissza az elejére Go down

darling what we had It cannot be stolen
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: and there's no remedy for memory your face is :: shipping & plotting :: i can't afford to watch you walk away-
Ugrás: