dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

perfect two

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lilith R. Saxonwell
demon ::
Lilith R. Saxonwell

titulus : : Don't wanna see all the things I've seen
kor : : 21+2698
posztok : : 17

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: perfect two   perfect two EmptyVas. Júl. 15, 2012 9:39 pm

all i wanna see you in is just skin.

Lágy tapintású ujjaim között forgatom meg a pezsgős poharat, majd tekintetem az ö szemébe fúródik. Haloványan, kissé csábosan mosolyodok el, mire ő bátorságot kap s hozzám lép.
- Csak így egyedül? - Kérdezi halkan, tekintetem végig siklik rajta. Ami azt illeti nem is olyan rossz pasi, sőt határozottan jól néz ki. Csak, kár érte, hogy ilyen butuska.
- Csak így egyedül. - Felelem démoni kéjűséggel a hangomban, majd a legközelebbi pincér kezébe nyomom a poharat. Istenem, férfiak... Olyan naivak, és annyira kiismerhetőek. Nem is igazán tudom megérteni a hetero nőket.

Keze meztelen derekamra siklik, mire én rápislantok. Hajolna hozzám közelebb, hogy szenvedélyesen megcsókoljon, de amint közelebb kerül hozzám, ujjaim egészen a szívéig hatolnak, s egy jól irányzott mozdulattal kitépem a mellkasából. Körbe nézek a hotel-szobán, majd újra áldozatomra tekintet. Fel lehetne tenni azt a kérdést, hogy nekem ebben mi volt olyan jó? Nem tudom, talán egy picit sokat ittam. Talán csak unatkoztam és azért akartam megölni, talán élvezetből. Az okok listája végtelenekig nyúlhat, ám az okozat még is csak az marad, hogy végeztem ezzel a szegény párával. Ajkaimat szomorúan biggyesztem le, majd visszabújok a ruhámba. Következő lépteim a tükör elé vezetnek, ahol elégedetten állapítom meg, hogy szinte tökéletes a testem. Ujjaimmal végigsimítok a derekamon, aztán megfordulok és hátulról lesem meg magamat. Mindenesetre nem szándékozok sokáig tollaskodni, van nekem jobb dolgom is, mint hogy olyan dolgokról bizonyosodjak meg amiket már rég megfejtettem.
Vetek egy pillantást még az áldozatomra, majd kilépek az ajtón... Szívesen megnézném a szobalány arcát, aki majd a reggeli órákba belép hozzá. Szegénykém, remélem nem valami gyenge-lelkű kis virág lesz, mert akkor menten szívrohamot kap a látványtól. Magassarkúm koppanásai visszhangot vernek a kihalt utcán, ha most nem démon lennék bizonyára tartanék egy picit. Talán félnék attól, hogy valami megtámadhat, de így... nem nekem van okom a félelemre. Noha, nem mintha egy két lábon járó gyilkoló gép lennék, csak mint már mondtam, néha nem tudok parancsolni magamnak. Ha valami felizgat, felidegesít, a legjobb dolog amit tenni tudok az az ölés.
Ahogy az utcán lépdelek, emlékek járják át az elmémet. Oly sok ideje éltem már, oly sok mindent láttam, átéltem, hogy talán fel se lehet fogni. Annyi embert öltem már meg, hogy számon tartani se tudom. Öltem, mert kényszerítettek rá. Aztán, úgy látszik bennem maradt, egy rossz szokásként is lehetne emlegetni, bár ez azért erős túlzás lenne rá.
Amikor elérem a célt, mosolyogva fonom össze magam előtt a karijaimat. Szóval ez a mostani otthonod kedves Edmund, egyébként hihetetlen, hogy milyen hamar kiderítettem, hogy hol lakik. Elindulok a feljárón, majd egészen az ajtóig megyek. Hogy kopogni, csengetni, vagy bármi egyebet kellene tennem? Ugyan már, az nem én vagyok. Egy könnyed mozdulattal jutok be a házba, halkan felnevetek amikor körbepislantok. Jellemző. Hát miért is lenne itthon? Biztos valami kurvával etyepetyézik, esetleg pókerezik valahol. Körbesétálok a lakásban és mosolyogva csóválom meg a fejemet, ha nem lett volna pontos úti célom, de idetévedek be akkor is pontosan tudnám, hogy hol vagyok. Óó, drágám elárul a stílusod. Mert az valami utánozhatatlan, és ezt te is tudod.
Whisky-t töltök magamnak, majd leheveredem a nappaliba és ott kezdem el kortyolgatni az italomat. Remélem Eddie-fiú hamarosan hazaér és nem várakoztat meg túl sok ideig, mert azt nem szeretem. És talán még azt sem bánja, hogy csak így mennyi is? 10-15 év után beugrok hozzá.

edmund<3 • XXX • outfit •I hope you will like it.

Š SUMMER AT A THOUSAND FIREFLIES

Vissza az elejére Go down
Edmund D. Steel
Edmund D. Steel

titulus : : the devil inside
t. hely : : erre-arre
posztok : : 12

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptySzer. Júl. 18, 2012 7:56 am

i'm a jack of all trades,
honey we'll be alright.

Kifújom a szivar adta füstöt, így még inkább sűrűbb füstköd vesz körül, ezzel egy kicsit hátborzongató látványt nyújtva a többi vendégnek. Egy méregdrága kaszinó, VIP részlegében ülök és számolgatom a zsetonokat, amiket az imént nyertem. A vörös bársonyhuzat, a kanapén tökéletesen passzol a mellettem ülő szőke nő rúzsához. Emma. Így hívják, a lányt, aki nagyon készségesen állt a rendelkezésemre, amikor arra kértem, hogy kísérjen el mindenhova az este folyamán és szerezzen nekem örömöt ott, ahol csak tud.

- Hozhatok valamit, Mr. Steel?- egy pincér áll meg az asztalom előtt és látszik az arcán, hogy feszeng. Nem értem miért. Nem bántok én embereket, csak úgy, szórakozásból. Pláne, nem nyilvános helyen.

- Köszönöm, nem – tolom az asztal szélére az üres whiskys poharamat – Készítsék elő az egyik lakosztályt, a kisasszonnyal távozni szeretnénk, minél hamarabb- oldalra pillantok és rámosolygok Emmára, aki viszonozza a kedves gesztust és közelebb csusszan hozzám. Összekulcsolom a kezeinket és felállok, felhúzva őt is, majd lassú léptekkel elindulok a szobák irányába. Törzsvendég vagyok, köszönhetően Morgannek, aki szerény démontársam már a kezdetek kezdete óta és övé ez a Pazar hely. Egyre közeledünk és ahogy csökken a távolság úgy nő az étvágyam és szélesedik a mosoly az arcomon. Lenyomom az arany kilincset és betessékelem a szőkeséget, élete utolsó, halálos kimenetelű éjszakájának színhelyére.

- Showtime – nevetek fel halkan, ahogy becsukódik az ajtó és a szája a számra tapad, a lábát a combom köré fonja, az ujjaim pedig késként hántják le róla, a finom selymet. Nem először került mellém, mint „kísérő”. Furcsa módon, egyszer sem éreztem késztetést arra, hogy megöljem az ágyban, miközben a nevemet kiáltja. Nem úgy, mint a többi kurvát, akik pénzéhesen tapadtak rá minden egyes testrészemre, mintha aranyat szívnának magukba azzal, hogy engem szolgálnak. Emma mindig is odaadó volt, készséges és nem próbált lopni, ami nagy szó, manapság. Talán ezért hagytam még életben, de valamiért érzem, hogy ennek az estének nem lesz boldog vége.

- Edmund – elfúló hangon ejti ki a nevemet a száján, miközben a nadrágomba kapaszkodva közelebb húz magához – Szeretlek.

Halott. Abban a pillanatban, ahogy kimondja. Egyetlen egy mozdulattal töröm ketté a gerincét és nyúlok el mellette, hogy a szívét is kitépjem. Élettelenül hanyatlik össze mellettem, én pedig csak állok ott, a szívével a kezemben.

- Te kis butus – lehajolok hozzá és kisimítom az arcába hulló szőke hajzuhatagot. A szemeiben még mindig ott ül az őszinteség, meglepődni sem volt ideje. Felsóhajtok, ahogy a telefonhoz lépek és a vezetőséget tárcsázom.

- Morgan, takarítás kéne – közlöm szárazon és lerakom a kagylót. A tükörben megigazítom az ingemet, felkapom a zakómat és elhagyom a szobát.

Ahogy a kezem a kemény, tölgyfa ajtóhoz ér, rögtön érzem, hogy itt van. Izgatott mosoly kúszik az arcomra, amint levetem a kabátom és felakasztom. A nappaliba érve nekidőlök a boltívnek és még mindig mosolyogva pillantok az előttem ülő hölgyeményre.

- Nézzenek oda, a tékozló kislány hazatért – ellököm magam és odasétálok hozzá, hogy egy kézcsókkal is üdvözöljem. Miután ez is megtörtént a bárpulthoz sétálok és magamnak is töltök egy pohár whiskyt.

- Örömmel látom, hogy még mindig otthonosan érzed magad, bárhol is lakjak- leülök vele szemben, az egyik fotelban – Mellesleg kellemetlen estém volt, szóval tökéletesen időzítettél, kedvesem. De mesélj csak, ennyire hiányoztam?

lilith ▾ xxx ▾ meow <3
sarah loves me!

Lilith R. Saxonwell
Lilith R. Saxonwell

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptySzer. Júl. 18, 2012 10:13 pm

Lassan iszogatok, ám a whisky még is pillanatok alatt fogy el, így újra töltök magamnak. Töményen iszom. Semmi körítés, semmi más, csak tisztán a whisky. Sóhajtok egyet, majd az asztalon lévő divatmagazinok egyikét veszem a kezembe. Lapozgatni kezdem, és tulajdonképpen arra jövök rá, hogy egyre kevesebb ruhát viselnek ezek a mai nők. Bezzeg száz meg kétszáz évvel ezelőtt… Nem mintha rajtam most olyan sokat takaró ruha lenne, ahogy a lábaimat egymásra dobom formás fenekem félgömbje kivillanni látszik. Unottan hajítom vissza az asztalra az újságot, amikor végzek vele, majd poharam is az asztalra kerül. Szemeimet lehunyom, majd mélyen szívom magamba a levegőt.
Elkezdek azon gondolkodni, hogy miért is öltem meg nem is olyan régen azt a férfit. Egyszerűen nem volt hozzá kedvem, valahogy rájöttem, hogy nem tudnék vele ágyba bújni. Ennek gondolatától végigfut rajtam a hideg, egészen beleborzongok és undor lesz úrrá rajtam. Egészen belesüppedek a kanapéba, majd tekintetem a falon lévő órára siklik. Még csak öt perce vagyok itt, ám mégis úgy érzem, mintha már legalább két órája itt feküdnék. Lábaimat a magasba nyújtom, mire a ruhám még egy árnyalatnyival feljebb csúszik. A cipőmet kezdem el nézni, valamint hosszú, feszes combjaimat. Ahogy nézem a formás lábaimat rájövök, hogy csak még jobban nézek ki. Az emberek többsége általában megöregszik, meghízik, vagy bármi más egyéb, engem viszont az idő még jobbá, szebbé már-már tökéletessé tesz. Hát igen, ebben különbözünk mi az emberektől… Amíg ők meghalnak, mi örökké virágzunk.
Gondolataimból az ajtó kattanása ránt vissza a jelenbe, arcomon mosoly jelenik meg, majd halkan felsóhajtok. Picit féloldalasan ülök a bejáratnak, így talán még jobb szögből láthat. Felé fordítom a buksimat, szavai hallatára viszont a magasba szalad a szemöldököm.
- Így se hívtál még Eddie-fiú. – Felelem neki, egy bájos mosoly kíséretében. Mikor közelebb lépdel hozzám, egészen furán érzem magam. Igazából arra számítok, hogy megcsókol vagy valami ilyesmi, mindenesetre feljebb ülök a kanapén, és készségesen nyújtom neki oda a kezem. A bárpulthoz sétál és látom, hogy italt tölt magának, mire felé nyújtom a poharamat és kissé kéjes hangon szólalok meg.
- Én is kérek szépen még! - Sóhajtom, majd ha megkaptam, akkor kortyolgatni kezdem. Hányadik pohár is ez? 3-4? Nem tudom, igazából úgy érzem, mintha kezdene megütni az ital. Tekintetem elmélázik rajta, majd mosolyogva felelek a szavaira.
- Óóó, én mindenhol otthonosan érzem magam. Eléggé fantáziadús vagyok, úgyhogy feltalálom magam. – Mondom halkan, aztán a következő szavakra csak elnevetem magam. Édes, kissé kislányos nevetésem van.
- Aztán miért volt neked olyan kellemetlen estéd? – Kérdezem tőle normális hangra váltva. Újabb korty halad le a torkomon, aztán felülök, és az asztalra rakom a poharat. Kellőképpen mámorba hozott már az ital, itt az ideje, hogy egy kicsi szünetet tartsak.
- Nem mondanám… Igazából a halott öcsikém vonzott ide. Aztán rájöttem, hogy egyesek erőteljesen kutatják a fajunkat, sőt mi több talán még ártani is akarnak, szóval gondoltam itt maradok. – Mesélem el röviden a kis történetemet, az pedig, hogy nem hiányzott. Nos, erőteljes ellentéte a valóságnak, de úgy gondolom, nem kell mindent az orrára kötnöm.
- Veled? Bár, ahogy elnézem veled minden rendben. – Vonom meg a vállaimat, miközben apró sóhaj hagyja el az ajkaimat.
- Egyébként megmasszírozhatnád a vállaimat, eléggé be vagyok kötve. – Utasítom, egy bódító mosoly keretében. Utasítom, hiszen nem kérem… Ki tudja talán pont ezt szereti bennem, hogy határozott vagyok. Vagy hogy voltak olyan pillanatok, amikor igen is ellent mertem mondani neki. Persze most feltehetném azt a kérdést is, hogy tud-e egyáltalán szereti. De ha úgy nem is, egyben biztos voltam, hogy volt bennem valami, ami vonzotta, és benne is volt valami, ami engem vonzott. Ez már csak ilyen kölcsönös dolog, az meg már megint egy más dolog, hogy erről nem igen tettünk egymásnak említést.

edmund<3 • XXX • outfit •nyaúú*-*.

Edmund D. Steel
Edmund D. Steel

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptyCsüt. Júl. 19, 2012 6:28 am

honey we'll be alright.

- Merre lesz az út, uram?- hallom a rekedtes hangot, amint beülök a fekete, sötétített ablakú autómba. A tekintetem összeforr Hector, öreges és éltes pillantásával.
- Haza – megvárom, míg a parkolós srác becsukja az ajtót és hátradőlök a kényelmes, bőrülésen. A halántékomat kezdem el masszírozni. Rohan ez a világ. Mindenki csak siet, bár azt se tudja, hogy hová. Céltalanul futnak a semmibe. Öreg vagyok ehhez. Szükségem van egy kis szünetre, mielőtt legközelebb bemerészkedek valami nagyvárosba. Azt hiszem itt az ideje meglátogatni a régi, családi nyaralót Hamptonsban.
- Hamar befejezte a szórakozást – lassan kinyitom az egyik szemem és az öreg sofőrömre pillantok. Hiába is hazudnék neki, teljesen felesleges lenne. Van benne valami, ami miatt kiérdemelte, hogy ha nem is egyenlő félként, de legalább emberszámba vegyem és úgy kezeljem.
- Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem – halkan felsóhajtok és kibámulok az ablakon. Nem szándékozok többet beszélni a dologról, sőt egyáltalán sem akarok megszólalni, egészen addig, amíg a saját házamhoz nem érünk.

A kialakult rossz kedvem nyomban szertefoszlik, amint megérzem, hogy Lilith a házban van. Valahogy mindig is kellemes érzésekkel töltött el a jelenléte, még akkor is, ha totálisan nem értettem vele egyet. Ahogy belépek a házba, rögtön megérzem a parfümje illatát. Fogalmam sincs, hogy mióta nem láttam vagy hallottam róla.
- Próbálok haladni a korral – vigyorogva vállat vonok, majd töltök neki is a whiskyből, bár már érzem rajta az alkoholt és annak hatását. De én nem akarok semmi jónak vagy rossznak elrontója lenni. Különben is, elég nagylány már ahhoz, hogy tudja, hol is van az a bizonyos határ. A nevetésétől azonban kiráz a hideg. Sosem értettem, hogy tud párosulni egy ilyen hang, egy ilyen emberhez. Egyszerre tud ártatlan és édes lenni, miközben egy gonosz démon. Azt hiszem a tökéletesség mintapéldája, amikor a lehető legellentétesebb dolgokat vagyunk képviselni, egyszerre. Ez emberi alakban nem adatik meg senkinek. Ahhoz, hogy a végletekig el tudjon valaki menni démonná kell válni, az márpedig nem éppen a legjobban fájdalommentes és könnyebb út, amit választhatunk.
- Meg kellett ölnöm egy nőt, akiben még sok örömömet lelhettem volna – közlöm száraz hangon a tényt és iszok egy kortyot a whiskyből. Lassan és kihívóan tekintek végig Lilith hosszú lábain, karcsú derekán, telt keblein miközben a whiskyt ízlelgetem a számban. Csak egy aprócska rezzenése a szám szélének, ez a reakcióm, amikor közli, hogy igazából nem is hiányoztam neki. Ez lehetne szomorú is, hiszen ha az ember halhatatlan és van egy szintén öröklétre kárhoztatott barátosnéja, akkor legalább ő érezné a hiányát, ha több mint 15 évig nem találkoznak. De egy démontól ne várj semmit, soha.
- Körülbelül hat éve táboroztam le itt, szóval még egy tíz év és költözhetek odébb – felsóhajtok, de a végén elmosolyodok. Ez egy ördögi kör, hogy tizenöt évnél többet nem tölthetsz el egy helyen. Kihalnak az emberek körülötted és az idősebbek, akik túlélik a barátaikat, gyanakodni kezdenek. Ezért kénytelen vagy végezni velük.
- Ó, tudod, ez a korral jár – egy hamis mosoly kúszik az arcomra, ahogy lerakom a poharamat az asztalra és felállok. A háta mögé sétálok, majd mielőtt nekilátnék kimasszírozni a merevséget a vállaiból, feltűröm az ingem ujját.
- Lassan kialakul a reumád és minden időjárás változásra érzékeny leszel – nevetve kezdem el nyomkodni a tarkóját, majd a vállait. Biztos vagyok benne, hogy mindketten tudjuk, hogy ennek az egésznek mi lesz a vége, csak idő kérdése. De ez a csodálatos az öröklétben… akármeddig húzhatjuk a lépéseket, sosem lesz olyan, hogy késő.
Az ujjaim lejjebb siklanak bársonyos bőrén és egy pillanat múlva a ruhájából csak foszlányok maradnak. Szerencsére van annyi önkontrollom, hogy a fehérneműt még rajta hagyom.
- Hoppá – a lehető legédesebb mosolyomat öltöm fel, már ha létezik ilyen, egy olyan embernél, aki több mint három családfát irtott ki, eddig.

lilith ▾ xxx ▾ meow <3
sarah loves me!

Lilith R. Saxonwell
Lilith R. Saxonwell

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptyPént. Júl. 20, 2012 11:41 am

Kattan az ajtó és ő belép, szavaira csak elmosolyodok, majd körbepislantok a házban. Egyébként annak egészen örülök, hogy nem kellett sokáig várnom. Valószínűleg nagyon dühös lettem volna, ha ez megtörténik, azt meg senki sem szeretné. Ha úgy adódik, eléggé el tud nálam szakadni az a bizonyos cérna, szóval... Isten mentsen mindenkit olyan tőlem. Bár van egy fajta önuralmam, csak hát mostanában eléggé megfeledkeztem róla, így szépen, lassan, de annál biztosabban elkopott.
- Igen ezt másban is látom... - Felelem neki, aztán újabb whisky kerül a kezeim közé, amivel már óvatosabban bánok. Nem szeretnék részeg lenni, nem is terveztem, a másik meg, hogy egyáltalán nem az én stílusom. Persze voltak már eléggé homályos pillanataim, de hát kinek nem? Egy kicsit kezd csak megütni, derűséget hoz rám, azzal meg nincsen semmi baj, ugye? Furcsa, hogy így 15 év után úgy beszélünk egymással, mintha csak tegnap találkoztunk volna. Egy harminc éves szemszögéből nézve ez a fél élete, egy démon szemszögéből nézve csak egy röpke pillanat...
Nem is Edmund lett volna, ha nem valami buta kurvát akart volna megfektetni... Kinőhetne már ebből a "minden héten más nővel vagyok" stílusból. Persze aztán én sem panaszkodhatom, szeretek élni, és szeretem kihasználni a testi adottságaimat is...
- Áhá. Értem. Biztosan szőke volt. - Felelem, mikor megtudom az okát annak, hogy miért is nem volt jó estéje. Igazából hidegen kellene hagynia a dolognak, de mintha totálisan az ellentettjét érezném. Kék szemeim egészen elfeketednek, de gyorsan összeszedem magam. Bizonyára az ital egyik mellékhatása.
- És miért kellett megölnöd a kis ribancod? - Kérdezem, miközben ajkaim gonosz mosolyra húzódnak. Jobb is, hogy megölte, különben most nem lett volna itthon ilyen hamar. Amikor tekintete végigsiklik a testemen, lágyan mosolyodok el.
- Tudod, jól áll ez a kis borosta, így nincsen olyan babapofid. - Kuncogom neki csipkelődve, aztán ugye felülök a kanapén, majd úgy pislantok rá. Észreveszem a rezzenést a szája szélén, de nem teszem szóvá. Magamban raktározom el az apró kis reakciót... Mindenesetre mikor feláll és hozzám sétál, picit elmosolyodom. Az igazat megvallva, kicsit tényleg fájnak a vállaim, semmi hátsó szándékom nem volt azzal, hogy megkértem egy kis masszírozásra... Előre tűröm a hullámos hajzuhatagot, majd mikor kezei meztelen vállaimat érintik egy pillanat alatt végigfut rajtam a hideg. El nem tudom mondani, hogy mennyire jól esik az érintés. Apró, halk sóhaj hagyja el az ajkaimat, majd ugyanilyen halkan válaszolok.
- Persze. Bizonyára ha kétezer év alatt nem jött ki rajtam a reuma most majd kifog. - Sóhajtom egészen ábrándosan, aztán kezei lejjebb siklanak, mire újra borzongás járja át a testemet. A ruhát egy pillanat alatt szakítja le rólam, amin határozottan meglepődök. Azt hittem, tovább bírja majd. De ez csak annyit jelent, hogy valamit nagyon jól csinálok. Pusztán a jelenlétem lázba hozza. Háh!
- Ejj-ejj Eddie fiú, hát ez veled a baj, hogy sose volt önuralmad... - Nyögöm neki, halkan felnevetve. No, nem mintha nem élvezném a dolgot, meg aztán idővel úgyis lekerült volna rólam a ruha. De azért egy kicsit sajnálom, nem kellett volna ilyen vadnak lennie, bár megszokhattam volna már tőle.... Viszont egy pánt nélküli ruhácska volt rajtam, ami alá melltartó nem igazán, sőt egyáltalán nem kell ezért csak egy tört fehér csipke tanga van rajtam, de ahogy érzem az se sokáig. Mindenesetre meglepettségemet nem mutatom ki, helyette drámaian sóhajtok fel, majd szembe fordulok vele és a kanapé karfájára térdelek.
- Lógsz nekem egy ruhával. - Lehelem a fülébe, és ajkaimat amint elhagyják e szavak, úgy szakítom le róla a méregdrága inget. Sóvárogva pislantok végig a felső testén, miközben kezeimet a nyaka körül kulcsolom össze.
- Mi lenne ha körbevezetnél a házban...? Kezdhetnénk mondjuk a szobáddal. - Suttogom, ugyanolyan kéjes hangon, mint az előbb, majd lábaimmal átkarolom a derekát és úgy vonom egészen közel magamhoz. A szívem mintha valami gyorsabb ritmust venne fel, és ezt ő is érezheti, viszont egyáltalán nem értem, hogy ez miért is történik meg. Talán csak azért mert túl sok ideje nem láttam, egészen biztos. Ahogy az is, hogy most valami egészen fura érzés lett úrrá rajtam. Mélyen szívom magamba bőrének édes illatát, majd nyelvemmel egy nedves ívet írok le a nyakánál, egyik kezemmel közben a hátát "karmolom" végig.

Edmund D. Steel
Edmund D. Steel

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptySzomb. Júl. 21, 2012 8:47 am

honey we'll be alright.

- Másban is?- felvont szemöldökkel nézek rá – Mégis miben? Pedig annyira próbáltam hű maradni, a régi énemhez… De ez a modern világ, beszippant és elnyel.
Drámaian felsóhajtok és helyet foglalok. Kiakadhatnék, hogy miért nem látogatott meg hamarabb. A szemére vethetném, hogy milyen csúnya dolog volt tőle, ennyire elhanyagolnia. De nem teszem. Sosem tartoztam azok közé az emberek közé, akik felróják a másik bűneit, amikor az éppen gyenge pillanatában van. Nem szólok, de örökre elraktározom magamban az érzést, a szavakat és a képeket, hogy aztán egy napon, ha felkeres, előszedjem őket az elmém egy hátsó zugából, szépen ízlelgessem és felidézzem, majd úgy döntsek, ahogy azt ő megérdemli.
Lil, azonban teljesen más eset. Neki képes lennék megbocsátani a legbanálisabb hibákat is. Márpedig köztudott, hogy a megbocsátás nem egy démon erőssége. A kérdés, hogy miért, nagyon is jogos. A válasz viszont nem egyszerű. Több, mint ezer év alatt kialakul valami kötelék a démonok között. Egy láthatatlan fonál, ami elég erős ahhoz, hogy majd húsz év után is úgy beszélgessek vele, mint egy olyan személlyel akit minden héten látok. Egyesek ezt szeretetnek hívják. Én nem szeretem, ezt a közhelyet használni. Egy démon különben sem tud szeretni. Csak vágyaink vannak, amiket csak egy-egy perc erejéig lehet kielégíteni.
- Igen, szőke volt – halvány mosollyal nyugtázom, hogy eltalálta a legjobban illő jelzőt, Emmára – Tudod, ha nem felelne meg tökéletesen a valóságnak, akkor sértőnek érezném a ribanc jelzőt. Túlságosan elragadtatta magát. Szegénykém azt hitte, hogy szeret.
A poharam fölött lopva Lilre pillantok, mielőtt legurítanék egy újabb korty whiskyt. A tökéletes élethez három dolog kell: whisky, szivar és nők. No, meg persze az sem hátrány, ha az illető halhatatlan és addig élvezheti ezen dolgokat, ameddig csak kedve tartja.
- Babapofi? Kérlek… - felhorkanok és a fejemet rázom. Úgy tűnik, hogy a néhai Edmund Steel olyan arccal rendelkezett, amelyet minden korban gyönyörűnek tartják az emberek. Az eddigi legjobb választásom. Erről pedig nem csak az a rengeteg luvnya és nem luvnya tanúskodik, akik részesei lehettek az ágyam nyújtotta örömöknek, hanem még maga Lilith is. Ami, az ő ízlését tekintve elismerés.
A háta mögé kerülök és masszázsban részesítem. Eddig senki sem panaszkodott a kézimunkámra, bár nem is adatott meg olyan sok embernek, hogy abban a kiváltságban részesüljön, hogy megmasszírozom. Ahhoz kell, egy bizonyos előélet és az sem árt, ha van két gömbölyű labdája a mellkasán.
- Az önuralmam tökéletes, ha nem lenne az, akkor nem ejthettük volna meg az előbbi baráti csevejt – suttogom és elégedetten elvigyorodok, amikor hallom az ingem szakadását és egy pillanat múlva, már fedetlen felsőtesttel állok előtte.
- Azt hiszem az ingem, kiegyenlítette a tartozásom – végigsimítok a karjain, majd a gerincén, hogy aztán a derekánál fogva még jobban magamhoz húzhassam. Apró sóhaj hagyja el a számat, ahogy a nyelve a bőrömet éri.
- A szobám, a ház túlsó felében van. Vétek lenne annyi időt pazarolni – morgom neki, majd lefejtem a lábait a derekamról, a térde alá nyúlok és felkapom. Megkerülöm a kanapét, az egyik lábammal arrébb rúgom a dohányzóasztalt, ami hangos reccsenéssel törik ketté, ahogy a falhoz ér. Nem éppen finoman rúgok bele a kanapéba, ami azonnal megadja magát és egy autobotot megszégyenítő sebességgel alakul át kényelmesnek tűnő ággyá.
Óvatosan ráfektetem Lilithet és fölé hajolok, majd hosszan, szenvedélyesen megcsókolom. Mérhetetlen elégedettség lesz úrrá rajtam, ahogy ajkaink összeérnek. Mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Egy nüansznyi pillanatig még az is átfut az agyamon, hogy mi értelme van annak, hogy más nők mellett ébredek fel… De csak átfut, talán maradna is, de azt nem hagyhatom. Régen kiöltem magamból, azt a bizonyos érzést.
- És most újra felteszem a kérdést – elmosolyodok és kisimítok egy tincset az arcából – Hiányoztam? Ne merj hazudni.

lilith ▾ xxx ▾ meow <3
sarah loves me!

Lilith R. Saxonwell
Lilith R. Saxonwell

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptyVas. Júl. 22, 2012 12:51 am

A visszakérdezésre csupán legyintek egyet, miközben az italomba kortyolok.
- Hosszú lenne, mire azt mind felsorolnám. - Mondom neki halkan nevetve, majd szemem megállapodik az arcán. Elnézem a vonásait, aztán csak azt veszem észre, hogy egyenesen a szemébe nézek. Egy röpke pillanat az egész, utána ugyanis rögtön elkapom a tekintetem.
Érdeklődve hallgatom a rövid kis történetet, majd utolsó mondata hallatán magasba szalad a szemöldököm. Megvetően nézek rá, majd hideg hangon szólalok meg.
- Honnan tudod, hogy nem gondolta komolyan? - Kérdezem, miközben szemeim élesen villannak meg. - Szóval, ha valaki azt mondja, hogy szeret, azt megölöd? Gratulálni tudok csak Edmund. - Vágom hozzá szárazon, hidegen a szavakat, egészen elragadtattam magam. Nem bírom felfogni, hogy ezért kellett megölnie szerencsétlen nőt. Inkább örülnie kellett volna, hogy valaki ilyet mond neki. Csak azért mert démon, neki is lehetnének érzései. De aztán ki tudja... Lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, habár belőlem is nagyon sok mindent kiirtottak az évek alatt, de igenis vissza lehet őket hozni. Mindenesetre a szavaim még engem is meglepnek, végül sóhajtok egyet, ezzel jelezve, hogy lezárni kívánom a témát.
- Babapofi. - Erősítem meg az előbbi szavaimat apró mosollyal az ajkaimon, majd amikor a hátam mögé kerül, egy pillanat erejéig lehunyom a szemeimet. Igazából nem masszíroz túl sok ideig, de ennyi elég is. Az, hogy a ruhámat letépi rólam, valami egészen másra tereli a gondolataimat.
- Tökéletes... Persze... - Sóhajtom szem forgatva a szavakat. Melleim kellemesen emelkednek meg, amikor mély levegőt szívok magamba. Amikor végigsimít a gerincemen, kissé ívbe feszül a testem.
- Rajtad még mindig több ruha van, mint rajtam. - Sóhajtom alig hallhatóan. Soha sem értettem, hogy hogyan tud ennyire elgyengíteni, amikor a karjai közt vagyok. Egy röpke pillanat erejéig az a gondolat fut át az agyacskámon, hogy örökre lehetnénk így. Eljátszok a gondolattal, hogy milyen lenne, de aztán gyorsan illan tovább. Nyelvemmel végigsimítom a nyakát, majd a következő pillanatban már az ajkait csókolom. Lassan, de mégis szenvedélyesen csókolom. Kiélvezem minden pillanatát a dolognak, majd picit eltolom magamtól, a válaszra egy csábos mosoly kúszik az arcomra.
- Óó, mint akinek nem lenne elég ideje. - Búgom, majd amikor arrébb rúgja a dohányzóasztalt halkan szisszenek fel. Az igazat megvallva megszoktam, hogy Mr. Steel eléggé könnyen rombolja a körülötte lévő dolgokat.
Az ágyon kötünk ki, fölém magaslik, majd megcsókol. Egész testemben megremegek, ahogy az ajkaink újra egymásra találnak. Mikor a keze az arcomhoz ér, hogy kisimítson, onnan egy tincset zavaromban pislantok egyet. Ó, Edmund. Hát, hogy csinálod? Előhozod belőlem a törékeny nőt, igazi porcelánbabát csinálsz belőlem!
A kérdésére egy ellenállhatatlan mosolyt varázsolok az arcomra, aztán felsóhajtok.
- Nem. - Bököm ki egy démoni mosollyal az ajkaimon, de a szemeim elárulnak. Hiába mond a szám mást, a tekintetemben ott van minden és ezt ő is látja. Látja, mert engedem neki, ha nagyon akarnám, tudnék rajta változtatni, de nem akarok. Egyik kezem a tarkójára siklik, és úgy húzom közelebb magamhoz. Másik kezemmel végigsimítok izmos hasfalán, majd a nadrágjától egy pillanat alatt szabadítom meg. Az őszintét megmondva idejét nem tudom már annak, hogy mikor vágytam így rá. Mikor vágytam egyáltalán arra, hogy valaki így csókoljon, érintsen. Talán még soha, talán... Nem tudom biztosan, de úgy érzem, hogy most valami más. Nem tudnám megmondani, hogy mi, valami olyan érzés, ami szavakba nem önthető. Újra csókolom, és csak akkor hagyom abba, amikor már levegőre van szükségem...
- Te tudnál engem bántani? – Kérdezem váratlanul, miközben égszínkék szemeimet az övébe fúrom. Szinte csak centikre vagyunk egymástól, lágy leheletem az arcát cirógatja, és én csak nézek bele a szemeibe. Egy pillanatra sem szakítanám meg, és hogy ez a kérdés most honnan jött? Ha akarnám, se tudnám megmondani, a szavak csak úgy kisiklottak az ajkaimon. Jobb kezem még mindig a tarkóján nyugszik, majd lassan lesiklik a hátára onnan pedig vissza. Érzem, hogy dobog a szívem, és ez olyan boldogsággal tölt el, amit minimum már 500 éve nem éreztem.

A hozzászólást Lilith R. Saxonwell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 24, 2012 1:24 pm-kor.
Edmund D. Steel
Edmund D. Steel

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptyHétf. Júl. 23, 2012 9:24 am

honey we'll be alright.

- Az érzelmi kötelékek tesznek minket gyengévé, Lilith – lassan végighúzom a mutatóujjam a poharam száján. Emberként is ez volt a gyengém: kimutatni és kezelni az érzelmeket. Úgy tűnik, hogy démonként sem tudtam levetkőzni, ezen gyengeségeket. De most, nem kell menekülnöm előlük. Csak szimplán véget vetek az életeknek, mielőtt rosszabbodna a helyzetük. Ez, egyfajta megváltás a részemről. Reménytelenül szeretnének és annál nincs rosszabb. Ezt még egy magamfajta is tudja.
Amikor újfent megerősíti, hogy babapofim van, ha megborotválkozom, akkor eldöntöm magamban, hogy véglegesen szakítok a borotvával. Micsoda szörnyűség lenne, ha elveszteném a démoni varázsomat és egy babaarcú gyereket látnának bennem az emberek. Mondjuk, a megtévesztés sokszor jól jön. De…Most azon korszakomat élem, amikor szeretem, ha tudják kivel állnak szemben.
A csók közben a kezeim szüntelenül fel-alá járnak a testén, felfedezni vágyván minden egyes porcikáját. Habár nem ismeretlenek, de a kíváncsiság, hogy egy évtized során változott-e valamit, nagyobb, mint, hogy ellen tudjak neki állni.
- Világ életemben utáltam várni, úgy tűnik némely emberi vonások megmaradtak – vállat vonok, ahogy arrébb rúgom az asztalt. Nem hiszem, hogy antik darab lett volna. Ha mégis, majd szerzek helyette egy másikat. Az öröklét egyik előnye, hogy sosem fogysz ki a pénzből. Ki látott már szegény halhatatlant? Na ugye…
Csodálatos látvány, hogy milyen változásokon képes átmenni Lilith, amikor ilyen helyzetbe kerülünk. Azok a kemény, gyilkos vonásai megszelídülnek és ellágyulnak. Mennyivel emberibb és tökéletesebb így. De neki ezt nem kell tudnia, hadd maradjon az én titkom, hogy gyönyört lelek a szelídebb énjében. Bár talán ezt ő maga is tudja. Ami engem illet nem szokásom bókokkal elhalmozni a hölgyeket, csak akkor folyamodok ehhez, ha éppen játszani szeretnék velük. Lilith pedig nem olyan személy, akit csak úgy kihasználnék. Túlságosan is rosszul esne, ha úgy döntene, hogy soha többet nem keres fel. Az én hiúságom nem engedné, hogy utána eredjek és felbolygassak minden egyes kis hotelt, hogy megtaláljam. Azok a pillanatok, amikor a házba belépve megüti az orromat a parfümje illata és ördögi mosolyával ott ül a kanapémon, mindent megér.
- Gondoltam – egy újabb elégedett mosoly kúszik az arcomra, majd közelebb hajolok és megcsókolom, miközben eltünteti a nadrágomat is. És még én vagyok az, akinek gondjai vannak az önuralmával? Apró csókokkal kezdem hinteni a bőrét, közben egyre lejjebb haladva. A kulcscsontjánál tartok, amikor egy meglepő kérdést tesz fel. Elszakadok bársonyos bőrétől és fölé hajolok. Fogalmam sincs, hogy milyen választ vár tőlem. Ha tudnám, se érne sokat. Nem szeretek hazudni olyanoknak, akik nem érdemlik meg. Különben is, egy pillanat alatt észrevenné, mint ahogy én is tudom, hogy az előbbi „nem” válasza szemen szedett hazugság volt.
- Ha tudnálak, se akarnálak bántani – mutatóujjammal kirajzolom az ajkait és egy apró csókot nyomok rá. Hogyan tudnám bántani? Maga a tény, hogy démon máris megnehezíteni a dolgot. Azonban a legfőbb oka annak, hogy mindenféle ártó szándék elkerül, ha róla van szó, az teljesen más. Az életemben mindenki csak jön és megy. Felbukkannak a legkülönbözőbb nők és férfiak, néhányukkal szorosabb kapcsolatokat kötök, majd megöregszenek és meghalnak vagy éppenséggel a szerencsétlenebbekkel saját magam végzek. A tudat, hogy egyetlen személy van csak, aki mindvégig ugyanaz marad, nem hal meg, felbecsülhetetlen. Különösen, ha figyelembe vesszük azt, az apró tényt, hogy amikor ilyen hosszan néz rám, azokkal az égkék szemeivel, úgy érzem belém lát, a húsomig és megfoszt a démontól. Érzem, ahogy az én tekintetem is elgyengül és megtelik…érzelemmel? Azt hiszem. Valami kavargó masszával, amit nem is tudom mikor éreztem utoljára. Csak annyit tudok, hogy érzem, ahogy gyengülök és megszűnik létezni a velejéig gonosz lény a bensőmben, átadva a helyet annak az Edmund Steelnek, aki bármit megadna azért, hogy ez a nő mindig az ő karjaiban maradhasson. Muszáj elszakadnom a pillantásától és lehunyom a szemeimet, amíg a kezével a gerincemen simít végig.
- Te félsz tőlem?- kérdezem halkan és ahogy kinyitom a szemem, úgy tűnik el az előbbi érzelemkitörés a szememből. Apró köröket rajzolgatok az ujjammal a szegycsontjára, megtámaszkodva mellette. Igaza van. Rengeteg idővel áldott meg minket a sors, akkor miért ne élvezhetnénk ki, egy kis csevejjel?

lilith ▾ xxx ▾ meow <3
sarah loves me!

Lilith R. Saxonwell
Lilith R. Saxonwell

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptyKedd Júl. 24, 2012 1:23 pm

- De ha van kivel megosztani, akkor nem. - Felelem neki halkan, majd végül felsóhajtok. Nem sok mindenre emlékszem már a múltamból. Abból a múltból, amikor még ember voltam, nagyon – nagyon rég volt. Homályos képek tömkelege, tompa hangok, villanások, ha akarnék, sem tudnék már rá emlékezni. Az idő múlásával egyszerűen kikoptak belőlem. Nem emlékszem a helyre, a barátaim arcára, sőt még szerető anyám arca is csak egészen homályos. Fáj belegondolni, hogy semmi sem maradt emberi lényemből, pusztán az érzéseim, noha azok is megkoptak. Eldurvultak, megkeményedtek és most újra szelídnek, lágynak tűnnek. Mert ő képes belőlem előhozni azt a nőt, aki már sok-sok ideje meghalt, elkopott. Az egyetlen olyan dolog, vagyis inkább személy, aki ennyire közel áll hozzám, az Edmund. Annyira furcsa, keserű és egyben édes ebbe belegondolni. Túl régóta ismertem, sokat voltam vele, de mégsem eleget.
Ujjai nyomán a bőröm izzani kezd, úgy érzem, mintha lángok nyaldosnák a testemet. Ajkaim a nyakára tapadnak, majd fogaim kivillannak, és egészen gyengéden harapom meg. Ismertem már a testének minden egyes apró kis rezdülését, tudtam, hogy mi az, amivel egy pillanat alatt elcsábíthatom. Ajkaink oly tökéletesen illenek egymáshoz, mint kulcs a zárhoz.
- Tehát türelmetlen vagy. – Sóhajtom mézes-mázosan, miközben az ágyra dönt. Érzem, ahogy gyengülni kezdek, csókjai apró sóhajokat váltanak ki belőlem. Hosszú s szenvedélyes táncot lejtenek nyelveink, csak akkor szakítom meg az őrült táncot, amikor már levegőre van szükségem. Nem tudom, hogyan és miért, de azt veszem észre, hogy a szívem egészen vad ritmusra vált. Pillanatok alatt válok, sebezhetővé és törékennyé. Ambivalens érzések kavarognak bennem, és én úgy érzem, menten felrobbanok. Jobban vágyok rá, mint valaha, azt akarom, hogy örökre az enyém legyen, ugyanakkor tartok is tőle, vagy legalábbis a reakciójától. Nem akarom elárulni azt, amit érzek, mert még én magam sem vagyok benne biztos. Különben, kiszolgáltatott sem akartam lenni, kész öngyilkosság lett volna, ha elmondom neki mindazt, amit, itt és most érzek.

Tekintetünk pár pillanat erejéig összeolvad, és szinte mindent látok a szemeiben. Teljesen önkívületi állapotba kerülök, egy apró, egészen lágy mosoly jelenik meg szép vonású arcomon. Az idők végezetéig el tudnék veszni a szemeiben, bármeddig képes lennék élni ebben a pillanatban. Hosszú acélos körmeimmel cirógatom a hátát, aztán amikor lehunyja a szemét és újra rám pislant, fájdalom szalad át a lelkemen. Ó, hát bűn volt megtörni! Tényleg képes voltál rá Edmund? Halk sóhaj hagyja el az ajkaimat, aztán meghallom a kérdését, mire vonásaim újra megkeményednek. Démoni könnyedséggel lököm magam ülő helyzetbe és húzom magammal őt is. Izmos lábaim körülölelik a derekát, arcomon pedig egy mosoly jelenik meg.
- Kis csacsi, nem félek én senkitől se. – Egyik kezemet az arcára simítom, csak pár centi van köztünk, a szavakat szinte az ajkaira lehelem. Valóban nem félek tőle, igazából csak… Fogalmazzunk úgy, hogy az évek során közelebb sokkal közelebb kerültem hozzá, mint amennyire azt szerettem volna. És teljesen biztos voltam abba, hogy ezt nem mondhatom el neki, egyszerűen nem akartam. Túlságosan is ismertem már ahhoz, hogy tudjam, úgyse érdekelné a dolog, épp pár perce jelentette ki, hogy az érzéseink gyengítnek minket… Nem attól féltem, hogy esetleg engem is megöl, inkább attól, hogy ezek után már nem úgy lesz, mint eddig… De hát már most sem. Egészen furcsa és még soha nem érzett dolog kerít a hatalmába. Megtehetnénk, hogy örökre így legyünk, elmehetnénk bárhova, azok lehetnénk, akik csak akarunk. Bármit, mindent megtehetnénk, de mégsem tesszük. Elvagyunk így egymásnak, neki ez valószínűleg teljesen megfelel. Egy nő, aki tökéletes játékszer, egy ékkő vagyok a kincses ládájában. Kivétel vagyok, egyedi és utánozhatatlan, de azért még is csak egy játék.
- Különben is… most mondtad, hogy nem bántanál. – Mondom, miközben kezem lejjebb siklik a hasfalára, majd még lejjebb, egészen az alsónadrág széléig húzom az ujjaimat, majd vissza fel, így játszadozok, miközben tekintetem újra találkozik az övével.
- Gondolom én se hiányoztam neked. – Felelem halkan, picit megvonva a vállaimat. Hiányzott, de hogy én neki? Fogalmam sincs róla, igazából nem is érdekel. A tudat, hogy most az enyém lehet – még ha csak testileg is - teljesen elvakít.

Edmund D. Steel
Edmund D. Steel

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptySzomb. Nov. 17, 2012 12:37 am

honey we'll be alright.

Érdekes, hogy annyi nővel volt már dolgom, de mégis csak Ő tudta tökéletesen eltalálni, minden pillanatban, hogy pontosan mire vágyom. Ez talán annak köszönhető, hogy mind a kettőnkben rejtőzik valami különös sötétség, ami még a démoni énünkön is túlmutat, és ez alatt nem a kegyetlenséget értem… Hanem valami mást, amit még magam sem tudok megfogalmazni rendesen. Csak azt tudom, hogy mennyire hangoztatom, hogy az érzelmek az emberek legfőbb gyengeségei, és, hogy ezért jó a démonlét, mert már kiölted magadból az összes emberiséget. Különben nem lenne nagy különbség ember és démon között, ha nekünk is lenne bűntudatunk vagy esetlegesen más abszurd érzelmi kitörésünk. Erre pedig mindig emlékeztetnem kell magamat, amikor Lilith-tel vagyok.
Mint például az előbbi elgyengülős pillanatom. Az évek múltával egyre könnyebben jön elő, noha azt gondolnánk, hogy az évek megkeményítik az illetőt. De nem. Biztos, mert démon vagyok és létezésem kezdetén rengeteget gonoszkodtam, mindenféle bűnbánat nélkül. Most azzal büntet a Mindenható odafenn, hogy szépen lassan emberivé varázsol. És még mi vagyunk kegyetlenek. Kikérem magamnak.
Hagyom, hogy felüljön és mosolyra húzódik a szám, ahogy a lábait a derekamon érzem. A kezeim maguktól indulnak meg, puha bőrén egyre feljebb, hogy aztán a belsőcombján valahol megálljanak. Tekintetemet közben le sem veszem a szemeiről.
- Ó, már majdnem elfelejtettem, hogy milyen kemény vagy – egy pillanatra beszívom az alsó ajkam, hogy elteljen néhány tized másodperc, mielőtt újfent megcsókolom. Az ereimben úgy száguld a vér, mintha valami amfetamin származékot jutattam volna a szervezetembe és most ott dübörög a kis lény a dobhártyámon, hogy ne fogd vissza magad, a tenni akarás olyan szinten önt el, hogy legszívesebben két perc alatt elintézném ezt az egészet. De, szerencse, hogy strapabíró lettem ezalatt a pár évezred alatt. Így csak jó mélyen kifújom a levegőt, amikor az ujjaival végigszántja a felsőtestemet.
- Sose bízz meg egy démon szavában – dörmögöm vigyorogva, de persze annyira azért nem gondolom komolyan. Másnak talán megszegném az ígéreteimet, de neki nem.
- Nos, veled ellentétben én nem szégyellem bevallani, hogy mintha már kezdett volna elönteni valami hiányérzet féleség – egy milliméternyit hátrébb húzódok, hogy jobban szemügyre vehessem az arcát.
- Kezdett unalmassá válni az életem – vállat vonok, miközben próbálom figyelmen kívül hagyni, hogy már megint elöntött az a jóleső érzés, ami annak a tudatnak köszönhető, hogy meglátogatott. Mintha visszakaptam volna valamit, amit igazából sosem vesztettem el, mert nem volt az enyém, de mégis kellett ahhoz, hogy normálisan létezzek.
Megtámaszkodok a hátam mögött, közben a tekintetem a darabokra hullott kávéasztalra esik, de még mindig nem érzem úgy, hogy nagy kár lett volna érte. Mrs.Lawson bizonyosan, ódákat fog zengeni róla, hogy milyen értékes darab volt, de a lényeg, hogy velem nem történt semmi baj.
- De mesélhetnél egy picit azokról, akik annyira a el akarnak minket pusztítani – oldalra billentett fejjel nézek rá – Időnk, mint a tenger. Holnap nem megyek be dolgozni – Sokat sejtető mosolyt villantok felé.

lilith ▾ xxx ▾ meow <3
sarah loves me!

Lilith R. Saxonwell
Lilith R. Saxonwell

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two EmptyVas. Nov. 25, 2012 9:04 am

Ahogy testünk egymásnak feszül az valami hihetetlen érzéssel tölt el. Ujjaim össze-vissza futkosnak a testén, itt-ott elidőznek, aztán tovább siklanak. Fogaimat a vállába mélyesztem, majd pár centire elhajolok tőle. Legszívesebben az alsó nadrágot is letépném róla, de tudom, hogy az ilyesfajta dolgokat sokkal élvezetesebb lassan csinálni, Nehezen, ugyan de tudok magamon uralkodni, mélyen kifújom magamból a levegőt. Kezei felsiklanak a combjaimra, és én úgy érzem, menten meggyulladok, a vágy még jobban elönt... Puha ujjaim egyre többet időznek el a boxerja környékén, szavai hallatán egy apró mosoly jelenik meg, majd hagyom, hogy megcsókoljon. Az időérzékemet teljesen elvesztem, fogalmam sincs, hogy hány óra lehet, csak azt tudom, hogy ez az éjszaka nem mostanában fog véget érni. Túl régóta nem láttuk már egymást, és túl sok a bepótolni valónk. De mindent csak szépen, lassan. Habár nehéz magamnak parancsolni, főleg ha róla van szó, de megoldom.... Dörmögő szavai hallatán kiráz a hideg, az ajkaimba harapok, majd halkan felnevetek.
- Tudom, hogy én kivétel vagyok. - Súgom halkan a fülébe, majd egy apró csókot lehelek a nyakára. Aztán a következő szavak, oly gyorsan vájnak belém, akár nyílvessző a vadba. Legszívesebben visítva nevetnék, mint egy tinédzser, de nem teszem. Mindenesetre egy lágy mosoly megjelenik az arcomon, és a szívem is valami vadabb ritmusba vált, Leírhatatlan érzés fog el, és ez egy pár pillanat erejéig az arcomra is kiül. Amikor a tekintetünk találkozik, csak mosolyogni tudok, ha akarnám, akkor se tudnám abba hagyni. Amikor vállat von, én még mindig mosolyogva csóválom meg a fejemet.
- Hát persze... - Mondom halkan, aztán egy sóhaj szakad fel belőlem. Egyik kezem az arcára simul és úgy húzom közelebb magamhoz. Tekintetemet egy pillanatra sem veszem le az övéről, csábos mosolyra húzódik a szám, miközben megszólalok.
- Unalmas... - Ismétlem meg, majd folytatom.
- És mi lenne, ha most tovább maradnék...? Talán tudnék egy kis színt vinni a Te unalmas életedbe... - Mondom halkan, játékos mosollyal az ajkaimon. Magam is meglepődök a kérdésemen, mindenesetre, amikor hátrébb húzódik és kérdez, megkeményednek az arcvonásaim. Viszont újabb kijelentése hallatán nem bírom ki mosoly nélkül...
- Azt valahogy gondoltam. Bár, ha akartál volna, akkor sem engedtelek volna el. - Közlöm angyali mosollyal az arcomon, és még egy drámai sóhajt is megengedek magamnak.
- Vámpírok, vérfarkasok, hibridek, boszorkányok... és emberek. A kicsikék össze akarnak fogni. Tudod, vannak olyan démonok, akik nem végeznek olyan alapos munkát, mint mondjuk mi... Feltűnést keltenek stb… Ezzel talán még nem is lenne baj, dehogy egyes fajtársaink erőfitogtatással szeretnének kitűnni... Ugyan kérem. Néhány barom miatt most mindenki minket hajkurász.. - Mondom el dióhéjban a történteket, ami azt illeti, egészen jól informált vagyok.
- Kielégítő választ kapott a fiatalember? - Kérdezem, miközben közelebb hajolok hozzá. Pillantásomat végigjáratom izmos testén, kicsit eljátszadozok a gondolataimmal. S voltaképpen rájövök, hogy csak az enyém, legalábbis most. Végül tekintetemet újra az Ő szemeibe fúrom, miközben az ajkamba harapok..

Ajánlott tartalom

perfect two Empty
TémanyitásTárgy: Re: perfect two   perfect two Empty

perfect two
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: like a melody, it won't leave my head :: lakások ;; házak ;; hotelek-
Ugrás: