dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

KI VAGYOK ÉN?

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Elena M. Gilbert
staff :: vampire
staff :: vampire
Elena M. Gilbert

titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT
kor : : 18 (+1)
t. hely : : MERCY FALLS
posztok : : 38

KI VAGYOK ÉN? Empty
TémanyitásTárgy: KI VAGYOK ÉN?   KI VAGYOK ÉN? EmptySzomb. Jún. 16, 2012 8:51 pm

ez is egy pofon egyszerű, viszont annál szórakoztatóbb játék. az előtted szóló körülír egy személyiséget az oldal crossover témái közt feltüntetett sorozatok szereplői közül, neked pedig ki kell találnod, kiről van szó. aztán te is írsz egyet, világos?
kezdem.

"Egyébként ember vagyok. Talán az egyetlen ember lassan az egész városban.
De nem panaszkodom. Nem éri meg panaszkodni. Alaric meghalt, a nővérem lelépett.
Szép az élet, igaz? Hát, nem tudom. Mióta ez a vámpír mizéria elindult, néha még ma is elgondolkodom azon, mennyivel jobb lenne beállva hátulról figyelni a dolgokat. De azok az idők már elmúltak - számomra legalábbis végérvényesen. "
Vissza az elejére Go down
Cole St. Clair
staff :: werewolf
staff :: werewolf
Cole St. Clair

titulus : : impossible doesn't exist
t. hely : : mercy falls, minnesota
posztok : : 62

KI VAGYOK ÉN? Empty
TémanyitásTárgy: Re: KI VAGYOK ÉN?   KI VAGYOK ÉN? EmptyPént. Jún. 22, 2012 9:26 am

Jeremy Gilbert

" Mindenki öregszik csak én nem. Tökéletes vagyok, szórakoztató és kettő az egyben. Mosolyomtól benedvesedik a levegő és az összes nő kinyílik. Én azonban csak egyetlen egyre koncentrálok, akit a legkevésbé sem érdemlek meg. De szeretem a kihívásokat. Forever and always.
Isabel Rosemary Culpeper
human ::
human ::
Isabel Rosemary Culpeper

titulus : : people say goodbye in their own special way
kor : : 19
t. hely : : mystic falls
posztok : : 14

KI VAGYOK ÉN? Empty
TémanyitásTárgy: Re: KI VAGYOK ÉN?   KI VAGYOK ÉN? EmptyHétf. Jún. 25, 2012 2:03 am

Niklaus Mikaelson *röhögőgörcsöt kapott*

" Igazi jótét lélek vagyok, akit mindenki hamar megszeret, mint valami álomapuka. Ha nem nézzük, hogy szokásom harapás útján vérfarkassá változtatni embereket... De nem szeretek erre gondolni... Azóta az eset óta minden nap ostorozom magam amiatt, amit tettem. De akkor ez tűnt helyesnek és amúgy is, Ő a legjobb közöttünk. "
Ajánlott tartalom

KI VAGYOK ÉN? Empty
TémanyitásTárgy: Re: KI VAGYOK ÉN?   KI VAGYOK ÉN? Empty

KI VAGYOK ÉN?
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: that everything is fine but i wish i was dead :: user szoba :: játszóház-
Ugrás: