dark paradise ;; | 2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
|
credits ;; | A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (; |
|
| HOPP 'n' KOPP | |
|
+5Cole St. Clair Katherine Pierce Niklaus Mikaelson Rebekah Mikaelson Elena M. Gilbert 9 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Elena M. Gilbert staff :: vampire
titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT kor : : 18 (+1) t. hely : : MERCY FALLS posztok : : 38
| Tárgy: HOPP 'n' KOPP Szomb. Jún. 16, 2012 8:54 pm | |
| na végre! személy szerint ez a kedvenc játékaim egyike - fogalmam sincs, miért - és valószínűleg mindenki ismeri már töviről-hegyire. aki mégsem: az utánam író feljogosul arra, hogy nekem hopp-ot, illetve kopp-ot adjon. ha hopp, akkor megúsztam mára, de ha kopp, akkor valamilyen büntetést bevasalhat rajtam. a játéktéren, persze. na, hát akkor... HOPP. | |
| | | Rebekah Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ you can't hurt me kor : : 18-1000+ t. hely : : Chance Harbor posztok : : 14
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Kedd Jún. 19, 2012 3:19 am | |
| Drága Elena! Bár nem vagy a szívem csücske, sőt! De ma túl jó napom van ahhoz, hogy koppanósat adjak HOPP!
| |
| | | Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Kedd Jún. 19, 2012 3:22 am | |
| Tőlem viszont kapsz egy kopp-ot és szeretném, ha a következő IC-s megszólalásodban valamit nagyon összetörnél, kedves Beks | |
| | | Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Kedd Jún. 19, 2012 5:02 am | |
| akkor legyen egy HOPP, de csak mert ilyen jófej vagyok | |
| | | Cole St. Clair staff :: werewolf
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Pént. Jún. 22, 2012 9:21 am | |
| köcsög vagyok. KOPP következő IC megszólalásodnál valakiből lakmároznod kell, legyen ember-farkas-hibrid-vámpír-boszi-dementor-nyuszika (: | |
| | | Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Pént. Jún. 29, 2012 1:16 am | |
| Én meg bosszúálló nőszemély vagyok. Szóval, édesem, KOPP. A feladatod: a következő reagodban említsd meg, hogy bizony láttad a Titanicot, és kicsit fejtsd ki a véleményed róla pár sorban. | |
| | | Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Pént. Jún. 29, 2012 5:48 am | |
| Hát, kedves Katerina, nem nagy meglepetés lesz, én azt mondom neked, hogy KOPP A feladatod pedig, hogy a következő reagodban irigykedned kell, de nagyon, méghozzá nem másra, mint a kedves Elenára! | |
| | | Daliah Hampton hybrid ::
titulus : : taste me drink my soul kor : : 19-29 t. hely : : valahol Klaus közelében posztok : : 13
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Hétf. Júl. 02, 2012 11:55 pm | |
| KOPP. kib*szott nagy KOPP : DDD
következő játékodban, legyen ic cset vagy játéktér sztriptízelned kell . köszönöm <33 | |
| | | Miranda Cole witch ::
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Kedd Júl. 03, 2012 12:17 am | |
| Kicsi szívem, a bosszú mindig is édes volt, úgyhogy egy oltári nagy KOPP-ot kapsz Következő IC-s megszólalásodban bizony esdekelned kell valaki bocsánatáért, méghozzá teljesen komolyan kell gondolnod! (Térden állás ajánlott.) | |
| | | Oliver Simon Reed witch ::
titulus : : Just because I don't care doesn't mean I don't understand! posztok : : 9
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Kedd Júl. 03, 2012 12:21 am | |
| Csak mert úgyis K*cs*g vagyok! Kopp!
A következő játékodban legyen ic, vagy rendes, szerelmet kell vallanod. | |
| | | Meredith Fell human ::
titulus : : ~ i hate when people die kor : : 28 t. hely : : Mystic Falls posztok : : 16
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP Kedd Júl. 03, 2012 12:41 am | |
| HOPP, mert nem szeretek gonoszkodni ^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: HOPP 'n' KOPP | |
| |
| | | | HOPP 'n' KOPP | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |