dark paradise ;; | 2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
|
credits ;; | A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (; |
|
| mi történt veled? | |
|
+2Dyler Lynch Niklaus Mikaelson 6 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: mi történt veled? Vas. Jún. 17, 2012 5:04 am | |
| Ez a topic kizárólag azért jött létre, hogy ti, userek kibeszélhessetek magatokból mindent, amit arra érdemesnek tartotok. Azt várjuk, hogy megosszátok, ha valami örömötök van, amit világgá szeretnétek kürtölni, vagy éppen azt is elmondhatjátok, hogy ki bosszantott megint fel titeket. Mi mindenre kíváncsiak vagyunk és mégiscsak jó egy hely, ahol kiírhatod magadból a dolgokat. Kezdem (; Boldog vagyok, mert ma egy olyan staff csapattal nyithatom meg a fórumot, akiket nagyon szeretek. Érzem, hogy imádni fogjuk minden percét! | |
| | | Dyler Lynch human ::
titulus : : SOMETHING UNPREDICTABLE kor : : 18 t. hely : : USA posztok : : 10
| Tárgy: Re: mi történt veled? Kedd Jún. 19, 2012 12:58 am | |
| | |
| | | Cole St. Clair staff :: werewolf
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
| Tárgy: Re: mi történt veled? Szer. Jún. 20, 2012 9:23 am | |
| the awkward moment when nem nézed meg, h kinek küldöd facen az üzenetet és egy ismeretlennek leírod, h a TVD 3.évad 15. részénél tartasz. congratulation for myself | |
| | | Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
| Tárgy: Re: mi történt veled? Kedd Jún. 26, 2012 9:18 am | |
| Megalkottam ezt a csodálatosan szépséges aláírást, amit itt lejjebb lehet szemrevételezni *-* És most orbitálisan büszke vagyok magamra még akkor is, ha tudom, hogy mások sokkal jobban meg tudták volna csinálni | |
| | | Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
| Tárgy: Re: mi történt veled? Hétf. Júl. 09, 2012 12:47 am | |
| Sikeresen leérettségiztem. : D tegnap kaptam eredményeket. : D most uszikálok a dicsfényemben xDDD
De szomorú is vagyok. Elütötték a kutyám : ( az egyik szemére megvakult : | | |
| | | Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
| Tárgy: Re: mi történt veled? Pént. Júl. 27, 2012 1:21 am | |
| na, ide írok, mert ez tűnt a legmegfelelőbb helynek xD
Az történt velem, hogy megyek táborozni és kerek egy hétig nem leszek internetközelben. Tudom, ilyenkor az a szokás, hogy mindenki pótolni kezd, aztán mire hazaérek azt se tudom, hogy hová kapjak, annyi lesz a tartozásom xD de ennek ellenére, alig várom:
csók mindenkinek, puszi, ölelés, meg társaik. | |
| | | Isabel Rosemary Culpeper human ::
titulus : : people say goodbye in their own special way kor : : 19 t. hely : : mystic falls posztok : : 14
| Tárgy: Re: mi történt veled? Hétf. Júl. 30, 2012 2:47 am | |
| hejhóóó
hivatalosan is visszatettem a kicsiny lábamat Magyarország területére ha minden igaz, holnap este már otthon leszek, bár... itt semmi sem biztos xD és igen! minden egyes tartozásomat pótoltam/pótolom és mindent egyszerre fogok elküldeni muháhááá xD | |
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
| Tárgy: Re: mi történt veled? Hétf. Júl. 30, 2012 9:13 am | |
| | |
| | | Lilith R. Saxonwell demon ::
titulus : : Don't wanna see all the things I've seen kor : : 21+2698 posztok : : 17
| Tárgy: Re: mi történt veled? Hétf. Júl. 30, 2012 9:26 am | |
| 800 valamennyi kalóriát égettem ma el! XD | |
| Tárgy: Re: mi történt veled? Hétf. Júl. 30, 2012 9:51 pm | |
| összejött a volt nőjével . fuckthatshit. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: mi történt veled? | |
| |
| | | | mi történt veled? | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |