Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
a whole lot of hell don't know where this is going, but I know this feeling well You leave without a warning, you take my wallet and my keys Don't come back until the morning, I'm begging baby please there must be an easier way to break my ♥
Igazából nem értem, hogy mit keresek itt. Nem szólt, csak elhúzta a csíkot. Megérdemelné, hogy mindenki leszarja ott, ahol van. De őt nem lehet csak úgy, leszarni. Ő Isabel Culpeper. Megteheti, ugyanúgy, mint ahogy én, Cole St. Clair, megtehetnék bármit ezen a nyamvadt világon. Mikor is vált köddé, minden előzetes bejelentés nélkül? Úgy négy-négy és fél hónapja? Bár, mit áltatom magam. Négy hónapja, három hete és két napja. Ennyi időbe tellett, míg végre rávettem Gracet, hogy egyetlen egy kis támpontot adjon, hogy hol kereshetném. Őszintén szólva én mindig is bírtam Gracet. Erős lány volt és tetszett az, amit Sammel művel. De most, úgy érzem, hogy legszívesebben lehúznám a farkasbőrt a képéről. - Uram, uram… itt nem szabad parkolnia – gondolataimból egy idős nénike húz vissza a jelenbe azzal, hogy közli, tilosban parkoltam. Ez a lehető legkevésbé sem érdekel. Ránézek az előttem magasodó épületre, Mystic Falls, egyik legdrágább hotelére. Már vagy másfél órája ülök itt az autóban és ellenőrzöm azokat, akik ki, illetve bemennek azon a drága ajtón. Isabel nem volt köztük. Ami azt jelenti, hogy vagy sokáig alszik – hiszen már lassan ebédidő is elmúlik -, vagy nincs átmeneti otthonában. Azt hiszem, itt az ideje cselekedni.
Ahogy a hotel folyosóján sétálok és egyre közelebb kerülök a szobájához, próbálom felidézni azokat a monológokat, amiket a Mercy Falls-ból idejövet találtam ki. Mindegyik tele volt haraggal, sértettséggel és csalódással. Teljes mértékben beleillettek egy brazil szappanopera ezredik részébe, amiből még mindig nem tudhatja meg a néző, hogy mi lesz a végkifejlet. A düh az, ami érzem, hogy növekszik bennem. Én, Cole St. Clair képes voltam, vagy száz üzenetet hagyni ennek a nőszemélynek. Az első héten, még alapvető információkkal láttam el, mint például, hogy nincs itt, nem szólt senkinek és nem veszi fel a telefont. Végül, egyre kétségbeesettebbek lettek a hívások és üzenetek. Az utolsóban már kimondtam azt a bizonyos hét betűs szót, ami h-val kezdődik és iányzol-ra végződik. Megállok, azelőtt a bizonyos, mahagóni ajtó előtt és egy pillanat erejéig elbizonytalanodok, hogy vajon tényleg akarom-e én ezt. Megrázom a fejem és az egyik takarítónőtől szerzett kártyát végighúzom a kis leolvasón. Voilá. Az ajtó megadta magát és kitárul előttem. - Isabel?- kiáltom el magam kérdőn, közben becsukom magam mögött az ajtót és beljebb sétálok. Az egész helyről süt az elegancia, mi mást is gondoltam volna. Lassú léptekkel haladok a hálószoba felé, ahol egy pár ruhadarabot találok az ágyon. Akaratlanul kúszik egy mosoly az arcomra, annyira tipikus, hogy nem tud meglenni a legdivatosabb ruhák nélkül. Megfogom az egyik, puha, selyem anyagból készült, piros topot. Mélyen beszívom az illatát, te jó ég. Milyen régóta nem éreztem már ezt a tipikus parfümöt. - Isabel? – még egy utolsó próbálkozást megér, noha tudom, hogy nincs itt. A topot visszadobom az ágyra, oda, ahonnan elvettem és a bárszekrény felé veszem az irányt. Megkönnyebbülten látom, hogy van behűtve egy doboz sör. Otthonosan érzem magam, tehát kiveszem és felbontom. Reggeli óta nem ettem vagy ittam semmit. Megcélzom az egyik fehér, bőr fotelt és kényelmesen elhelyezkedek benne. Az asztalon rengeteg jegyzet és újságpapír hever. Remek. Legalább lesz olvasnivalóm, míg az elkóborolt bárányka visszatér a rejtekhelyére
TAG: Isabel ♥ words: több mint 500 outfit: vmi feket?notes: alakul ez... ♥
titulus : : people say goodbye in their own special way kor : : 19 t. hely : : mystic falls posztok : : 14
Tárgy: Re: you're in trouble sweety Szer. Jún. 20, 2012 2:09 am
oh, you're in my veins and i cannot get you out ,
Hiányzol.
Ez volt az utolsó üzenet tőle. Az elején még számoltam, aztán az üzenetek kezdték meghazudtolni Cole St. Clairt és már csak azt éreztem, hogy piszkosul nehéz nem tudomást venni róla. Az egész helyzet kísértetiesen emlékeztetett arra az időszakra, amikor 20 üzenetet hagyott nekem, amikben sosem kért bocsánatot, mégis az volt a célja, hogy emeljem fel a rohadt kagylót és mondjam azt „Nem baj, neked megbocsájtom”. Úgy látszik, ez Cole módszere, ebben kifogástalan teljesítményt tud nyújtani. Lassan eléri, hogy meg akard ismerni, aztán beszivárog a bőröd alá, kisajátítja a gondolataidat és ezt már csak akkor veszed észre, amikor viszketni kezd, akár egy fertőzés. Elviselhetetlenné válik, de te vagy olyan mazochista, hogy nem kérsz gyógyszert, csak mosolyogva vakarod tovább. Nem akarsz kigyógyulni. Nem akarsz szabadulni tőle. Csak őt akarod. Akármit tesz, és mivel ez így van, elvárod, hogy te is akármit megtehess. Isabel Rosemary Culpeper, ezennel jogosultságot kaptál, hogy bármit megtehess vele, mert nincs hozzá joga, hogy kérdőre vonjon. Hiszen te is megbocsájtottál – mindig meg fogsz.
Hiányzol.
Akkor miért ilyen szar érzés? Négy és fél hónapja szó nélkül ott hagytam Mercy falls-t, hogy egyetemre menjek, hogy soha többé ne kelljen egy keddet sem apám és anyám ordítozását hallgatva eltöltenem, hogy soha többé ne emlékeztessen Cole szobája arra, hogy ott halt meg a bátyám. És mi lett belőle? Egy újabb város, aminek nevében ott díszeleg az a kis ’falls’ szó, mintha csak hirdetné magáról, hogy gyere ide, Isabel, nem vagyok jobb, mint a másik, ugyanúgy gyűlölni fogsz. Én pedig önként és dalolva szaladtam az egyik legjobb California-i orvosi egyetem kollégiuma helyett ide, hogy eljátsszam a mártírt, aki démonok után kutat az életét kockára téve – istenkém, mint valami rossz szuperhős film hősnője. A szüleim őrjöngtek, hogy a tudtuk nélkül levelező tagozatra iratkoztam, aztán még egy sort, mikor nem voltam hajlandó nekik elárulni, hogy hol vagyok. Végül lenyugodtak… Anyám biztos vett egy macskát, vagy valami, nem különösebben érdekelt. Aki viszont minden áldott napon ott villódzott a fejemben, aki nem hagyott nyugodni… Belülről mardosott fel olyan lángokkal, amiket addig élvez az ember, amíg bele nem döglik. Talán mi ketten olyanok voltunk, mint a farkas-kór. Nem tudtunk teljesen kigyógyulni sosem, mert egy kis részünkben mindig ott élt volna a másik, de azt még meg tudtuk akadályozni, hogy belehaljunk. Egy ideig. Nem tudtam arra gondolni, hogy mi lesz később. Hogy mi lesz, ha esetleg valamikor visszamegyek, mert a kutatásaimnak vége lesz és akkor majd a szemébe kell néznem. Búcsú nélkül mentem el és csak Grace tudta, hogy egyáltalán hová. Nem tudtam volna azt mondani neki vagy akár Samnek, Becknek, hogy viszlát, majd talán találkozunk még. El kellett búcsúznom a nagyvárosi Isabeltől, mikor Mercy fallsba költöztünk és el kellett búcsúznom Jacktől, mikor már mindketten tudtuk, hogy nem éli túl. Nem bírtam volna búcsúzni, nem tehettem.
Hiányzol.
A cipőm sarkai kopogtak a kőpadlón, mikor beléptem a hotelbe. Nem sokat írtam Mystic falls javára, de ezt az egy épületet biztosan. A szobakártyám nálam volt így csak beszálltam a liftbe és megnyomtam a harmadikra vezető gombot, majd átfutottam az újságok főcímeit furcsa halálesetek vagy bűntények után keresve, amiket a reggeli után vettem. Amíg a lift felért az emeletre nem találtam semmit. Nem tudtam sokat a démonokról, ahogyan senki sem. Csak azt tudtuk, hogy erősek és van okunk félni tőlük. Van okom rá, hogy féltsem a farkasokat. Grace otthon nyomozott utánuk, Klaus pedig Chance Harborban. Próbáltuk összekötni a három várost, hogy miért pont ezekben ütötte fel a fejét a legtöbb támadás, de nem ment. Sötétben tapogatóztunk és én csak azt vettem észre, hogy Mercy fallsra otthonomként gondolok. Hogy látni akarom Colet, mert minden elkezdett körülötte forogni… Elhessegettem a képét a fejemből és beléptem a szobám ajtaján. A kis nappaliban álló asztalra dobtam az újságokat, aztán levettem a dzsekimet, miközben a hálóba léptem. Úgy éreztem, elszédülök. Meg kellett állnom, mert szinte hallottam, ahogy egy ütem kihagyása után a szívem dobbanásába beleremeg a mellkasom.
Istenkém, te is hiányoztál.
- Cole… - a neve úgy hagyta el az ajkaimat, mintha sosem mondtam volna ki. Alig hallható suttogásra futotta csupán és hirtelen a meglepetésen és örömön túl félni kezdtem. Félni, hogy nem fog megcsókolni.
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
Tárgy: Re: you're in trouble sweety Szer. Jún. 20, 2012 8:17 am
a little bit of heaven
a whole lot of hell don't know where this is going, but I know this feeling well You leave without a warning, you take my wallet and my keys Don't come back until the morning, I'm begging baby please there must be an easier way to break my ♥
Egész kellemesnek találtam Mystic Fallst, ahogy végigvezettem rajta, egészen a hotelig. Mondjuk, ha nekem kellett volna felsorolnom a helyeket, hogy hol lehet Isabel, biztos vagyok benne, hogy nem szerepelt volna a top 10-es listában. Azt hittem, hogy Mercy Falls után, valami pörgősebb, nagyvárosi életre vágyik, nem pedig egy kis városéra, aminek, a nevének a második tagja megegyezik azzal a várossal, ahonnan elmenekült. Sosem fogom megérteni a nőket. Vagyis… amint feltaláltam a szérumot, ami megállítja a farkassá válást és minden szőrös gondomat elűztem, ezzel fogok foglalkozni. Napi 24 órában. Erről jut eszembe, hogy már mióta nem aludtam. Legalábbis rendesen. Ha nem azon gondolkoztam, hogy kell-e még egy kis adrenalin a löttyibe, ami megjegyzem a jobbik eset, akkor azon kattogtam, hogy merre lehet Isabel és miért nem válaszol egyetlen hívásomra sem. Kérdezhetné az ember, hogy ilyenkor miért nem nyugszik bele az illető és felejti el a másikat, amikor nyilvánvaló, hogy nem érdekli, mi van vele. Az én opcióm között nem szerepelt az elengedés és felejtés, semmilyen formában sem. A szoba… nekem túl világos. Ha én jöttem volna el, biztosan valami kevésbé fényes lakhelyet választottam volna. A fotel, viszont meglepő módon kényelmes. Vagyis, amint belehuppanok, ezt érzem, de gondolom, mint minden egyes ülőalkalmatosságnak, ennek is meg van a maga ideje, hogy meddig nem nyomja szét az ember, vagy esetünkben farkas, hátsóját. Bravo, Cole St. Clair. Bírálod a fotelt, hogy ne kelljen arra gondolnod, hogy vajon, mit mondasz a drágalátos szőke nőszemélynek. Kell még egy sör. Felállok és egy újabbat veszek ki, majd bontok fel. Átrágtam magam szinte az összes kis feljegyzésen, ami Isabel tevékenységét írja le, az utóbbi hónapokban. Sam és Beck is erről beszélt valamelyik héten, de nem érdekelt túlságosan a dolog. Sokkal jobban foglalkoztat az, hogy az legyen, amit én akarok, mint az emberiség jövője. Nem ártottam egyetlen démonnak sem. Nincs miért megölniük. Azonban, ahogy olvastam a cikornyás betűket, az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy miért? Engem miért nem tudott ebbe beavatni? Miért nem szólt, hogy hé, elugrok egy kicsit szuperhősnőt játszani. Lehettünk volna Bonnie és Clyde. De ő inkább a magányos farkasok útját választotta…
Cole.Cole.Cole.Cole.Cole.Cole.Cole.Cole.Cole.
Ez visszhangzik a fejemben az Ő hangján. Majd, amikor végre sikerül elszakítanom a pillantásomat az ágy lábától, akkor elmúlik és megpillantom Isabelt az ajtóban. A tökéletesen megfogalmazott szidásom egy pillanat alatt törlődik a fejemből. Nem jut eszembe semmilyen épkézláb ötlet, csak, hogy olyat vágjak a fejéhez, hogy nahát, mintha kicsit hízott volna vagy, hogy mennyire nem illik a pólója a cipőjéhez… Csak, hogy egy picit ő is érezzen valamit és ne csak én legyek zavarban. - Isabel – ahhoz képest, hogy mennyire úgy éreztem, hogy nem lesz hangom, a lehető legnormálisabb és közönyösebb hangnemet tudtam megütni. Lassan, nagyon lassan elmosolyodom és próbálom a háttérbe szorítani, azon gondolataimat, hogy most azonnal megcsókoljam, az ágyra lökjem, letépjem róla a pólóját és… - Tudod, nagyon nem volt szép húzás tőled, hogy egyetlen szó nélkül kisétáltál a tökéletes St. Clair világból – feltornázom magam a fotelból, hogy legalább kívülről tűnjek félelmetesen dühösnek. Egy óvatos lépést teszek felé és még mindig tartom a szemkontaktust. - Miért nem válaszoltál egyik hívásomra sem? – két lépés felé. - Azt hittem, hogy legalább egy picit számítok – három lépés közte és köztem. - De… valószínűleg ez nem így van. És mondd csak, hogy haladtál a démonvadászattal?- édes Istenem, Cole St. Clair kezdesz egy hisztis picsa lenni – Miért hiszed azt, hogy te egyedül képes vagy ártani ezeknek valamit? Másfél lépés távolság és a parfümét erősen érzem, ha kinyújtanám a karom és egy pár centivel előrébb lépnék, már megérinthetném a kulcscsontját. - Isabel.ember vagy. Még csak nem is valami boszorkány. Esélyed sincs ellenük – azt hiszem megadtam magam. A távolság, ami eddig kitudja mennyi mérföld volt közöttünk, most lecsökkent tíz centiméterre. Ötre. Érzem a lélegzetét. Ennyit a kérdőre vonásból, a kioktatásból és arról, hogy mennyire remekül előadtam a beszédem. A tekintetem a szeméről a szájára siklik és a következő pillanatban, már magamhoz rántom és olyan éhesen, vággyal telve és szenvedélyesen csókolom, ahogy még senkit se csókoltam. Ahogy elválnak az ajkaink, mint egy Égi jel vagy akármi, megvilágosodok. Tudom, mit akarok. És, nem az most nem egy thai masszás meg, hogy a Heats megnyerje a bajnokságot. - Gyere hozzám feleségül! -
TAG: Isabel ♥ words: több mint 500 outfit: vmi feket?notes: alakul ez... ♥
titulus : : people say goodbye in their own special way kor : : 19 t. hely : : mystic falls posztok : : 14
Tárgy: Re: you're in trouble sweety Hétf. Jún. 25, 2012 1:52 am
Minden. Abban a pillanatban minden, amit akartam, ő volt. Úgy ült ott, mint egy szobor és én csak azt vettem észre, hogy fel tudok idézni minden egyes pillanatot majd’ 4 hónappal ez előttről. Láttam magam előtt, ahogy felém hajol az ágyon, éreztem az érintését a karomon, pontosan éreztem a nyakamon a leheletét, éreztem, ahogy a pihék felágaskodnak a tarkómon és libabőrös leszek. Éreztem a borzongást, méterekre volt tőlem, de éreztem az illatát. A Boundary erdő pézsma- és fenyőillata, éreztem a benne lakozó farkast. Hallottam, ahogy rám morog, vicsorít, a bundája véres a szeme pedig mérhetetlenül zöld. Cole St. Clair szeme és egy farkasé. Régen féltem a farkasoktól. Mikor még úgy tudtuk, hogy farkasok tépték szét Jacket és meghalt… Tudtam, hogy nem igaz, mégis féltem, mikor éjjel felvonítottak. Most pedig tőle féltem. Minden szavától, gondolatától, a kérdéseitől és a reakciójától, ha talán képes leszek neki válaszolni. Jelenleg nem tudtam. Ha megkérdezte volna a nevem, nem tudtam volna felelni, mert úgy éreztem, hogy elvesztem a hangomat. Hangot az adrenalinért, ami pillanatok alatt fokozódott bennem – jó árnak tűnt. Kiélesedtem rá. A szája sarka felfelé mozdult és én pedig letükröztem, azt sem tudva, hogy ez egy mosoly. Nem fogtam fel. Úgy fagytam meg, hogy közben lángolt a testem. Úrrá lett rajtam egy másodperctöredék alatt, mint valami feslett tudatmódosító – lekötötte minden érzékszervem, minden gondolatom és függővé tett, hogy remegjek érte. Akartam Cole St. Clairt, jobban, mint bármikor. A csókját, az érintését, a kezét a hajamban, a fogait a nyakamon. Saját magával átkozott meg.
Mikor felállt a fotelből és kimondta a nevem, elfelejtettem, hogy lélegeznem kéne. Olyan hatással volt rám a jelenléte, amilyennel még egy férfié sem, de ő Cole St. Clair volt. Nem lehetett neki felróni a bódító mosolyát, mert ugyanúgy hozzá tartozott, mint a végtagjai és az emléke még akkor is ott függött az arcán, mikor nem mosolygott. Mintha egy pillanatra láttam volna felcsillanni, aztán már csak a szemeire tudtam figyelni. Az én kékjeimbe fúrta őket, mintha képes lenne belém látni, és talán meg is tette, nem tudtam eldönteni. Figyeltem a zöld árnyalatait az íriszében és nem emlékeztem rá, hogy valaha is ténylegesen beléjük néztem volna. Egyszerre volt smaragd és méregzöld, szinte fázisokra tudtam volna bontani, kielemezni, ahogy ő tette az egész lényemmel, miközben csak közeledett és közeledett hozzám. Felgyorsult a szívem. Figyeltem, hogyan tágul vagy szűkül a pupilláját képező univerzumnyi feketeség, szinte láttam a csillagokat, amik alkotják. Majd felborult a pillanat és egyszerre tudtam, hogy nem lát belém, még meg sem közelít. Hirtelen emelkedett meg a mellkasom és fel kellett nevetnem, mihelyst elhagyták a száját azok a bizonyos szavak. Tényleg? Tényleg képes minden után, ami velünk történt azt hinni, hogy nem érdekel?!
- Cole, ez… - nevetséges. Bonyolult. Őrültség. Talán ki tudom mondani ugyanolyan lendülettel, ha nem jövök rá, hogy úgysem érdekli. Hogy úgysem figyel, és csak tovább mondja. Hogy már itt áll előttem alig pár centire és megremegnek a térdeim. Egyszerre belém hasított a távolság, ami köztünk terült el még alig pár órája is. Orbitális hülyeségnek tűnt, hogy idejöttem, hogy nem szóltam, hogy nem kértem, jöjjön velem. Eljött volna? Most olyan közel volt, hogy az már fájt, még közelebb akartam lépni, de már nem volt hova és amúgy sem bírtam. A száját néztem. Azokat a nedves ajkakat, amikért a sajátjaim sóvárogtak és olthatatlan vágyat éreztem azért, hogy megnyaljam a számat. Aztán csak úgy megtette. Olyan könnyű volt behódolni neki, hogy azt sem tudtam volna elképzelni, hogy valaha harcoltam. Nem tudtam a különbséget aközött, hogy megadom magam, vagy nem harcolok, de nem is érdekelt. Amíg csókolt és így csókolt, mindegy volt! Egyik kezemmel a nyakát karoltam, másikkal a hajába túrtam és soha többé nem akartam mást tenni. Meg tudtam volna fojtani, mikor abbahagyta.
- Hozzád megyek! – elvigyorodtam, szinte éreztem felcsillanni a szemeimet és gondolkodás nélkül rávágtam a kérdésére a választ, majd nem bírva tovább a levegőt, most én csókoltam hevesen. Az életemben minden fontos kérdést átgondoltam. Hogy hova menjek egyetemre, hogy végül helyette Mystic fallsba jöjjek. Ez olyan kérdés volt, amin nem kellett hosszasan töprengenem, nem volt rá szükség. Cole-lal leélni a hátralévő életem… Olyan volt ez, mintha azt kérdezte volna, kérek-e egy csésze kávét. A válasz teljesen egyértelműen az volt: Igen!
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
Tárgy: Re: you're in trouble sweety Szomb. Jún. 30, 2012 3:00 am
a little bit of heaven
Vajon, mivel érte el Isabel, hogy ennyire fontos legyen nekem? Hogy több hónap után se adjam fel a keresgélést, mikor egyetlen egy rohadt kis nyomot sem találtam utána. Hogy, amikor itt állok vele szemben és éppen sorolom a bűneit, mint Szent Péter annál, a bizonyos kapunál, még akkor is azt érzem, hogy legszívesebben kiszaladnék vele ebből az undorító, szörnyektől hemzsegő világból. Biztosan a szőke haja tette. Köztudottan a szőke hajú nők a gyengéim. Nem, mégse a szőke haja volt. Talán azok a mélykék szemei, amellyel régebben még meg is tudott volna ölni? Ami olyan hívogatóan tud csillogni és a szépen visszaadni az arcomat, amikor belenézek. Vagy a szája. A telt cseresznyeszín ajkai, amik édes mosolyra tudnak húzódni, ha úgy tartja kedve. Erőszakkal kell az agyamat arra az útra terelni, amin el tudja mondani az előre kitervelt beszédet, amivel bűntudatot tudok kelteni Isabelben. Bár, hogy őszinte legyek, már nem nagyon érdekel, hogy pontosan miért is jöttem ide. Mi volt a célom és milyen érzések tomboltak bennem, amikor beültem Beck autójába és rákanyarodtam a Mystic Falls felé vezető útra. Azt viszont, tökéletesen tudom és érzem, hogy most ebben a pillanatban valami csodálatos eufória önt el és boldog vagyok, végre. Mint, aki tizenhatezer kilométert futott valamiért és végre, megtalálta, elérte a célját. Hallom, ahogy a szívem elképesztően gyorsan dobog, mintha valamilyen drogot jutattam volna a szervezetembe. Ekit, talán. A vér az ereimben a Forma 1-es autókat megszégyenítő sebességgel száguld, ezt tökéletesen érzem a fejemben, a fülemnél. Emiatt nem tudom összeszedni a gondolataimat. Ha megkért volna, hogy jöjjek vele, gondolkodás nélkül igent mondtam volna. Ha azt akarta volna, hogy kísérjem el Torontóba, mert oda akar menni, hát közöltem volna vele, hogy mekkora hülyeségnek tartom az egészet, de reggel a háza előtt vártam volna a furgonnal. Lényegtelen, hogy hova meg miért akart menni, ha hív én nem mondtam volna nemet. Abban a pillanatban, ahogy a szája az enyémhez ér, valami apró kis tűzijáték robban a fejemben és örömódát zeng bennem valami. Csókolom, miközben a kezem a derekára siklik és azt a kicsi távolságot, ami még van köztünk, a lehető legminimálisabbra csökkentem. Végül felteszem azt a kérdést, ami a lehető legtávolabb áll tőlem. Nem is inkább kérdésnek sikerül, inkább felszólításnak, amire nem létezik nemleges válasz. Amikor valamilyen elveszett pillanatomban azon gondolkoztam, hogy miképp kérem majd meg egy lány kezét, folyton az jutott eszembe, hogy valószínűleg szex után és nem is gondolom komolyan. Mert én nem akartam megnősülni, nem szerepelt a terveim között, hogy valaki mással megosszam azt amim van, az egész Cole St. Clair életemet. Legalábbis amíg Cole St.Clair és a NARKOTIKA voltam. Most azonban, hogy csak simán Cole St. Clair vagyok, ami magában is egy tömör gyönyör, valami megváltozott és annyira alapvető szükségletnek érzem, hogy Isabel ott legyen mellettem, amikor felkelek ötven év múlva, ráncosan, egy tengerpartra néző villában. Sam valószínűleg felöltené az „én megmondtam” arcát, Grace pedig szintén valami hasonló képet vágna, majd gratulálnálak. Beck hát őt nem tudom és ha Victor élne… Ő kiröhögne. Ebben az egyben biztos vagyok.
Ez a két szó, felér egy Heats bajnoki címmel, két rekesz hűtött sörrel meg egy hatalmas pizzával. Hozzám jön. Ezennel azt hiszem, hivatalosan is ráléptünk arra az útra, aminek a végén az emberek már nem te és én, hanem mi. - Komolyan gondoltam – teszem hozzá, miután újból szétválnak ajkaink egy pillanat erejére, hogy aztán megint összeforrjanak. Kell egy kis levegő, hogy felfogjam. Hátrébb lépek és mosolyogva, nyugodtan végigpillantok rajta. - Szóval, mivel lassan az asszonyom leszel, azt hiszem most már elmondhatnád, hogy miért volt annyira fontos, hogy ide gyere – ez már nem kérdőre vonás, csak szimpla kíváncsiság, ami teljesen egyenlő egy olyan kérdéssel, hogy miért nem kér csokis fagyit. Megnyugodtam. Cole St. Clair a fejlődése egy újabb szakaszára lépett.
TAG: Isabel ♥ words: több mint 500 outfit: vmi feket?notes:hát ez most olyan izé lett :'D
Tárgy: Re: you're in trouble sweety Szomb. Júl. 21, 2012 11:17 am
Megkérték a kezem. Cole St. Clair megkérte a kezem és én habozás nélkül igent mondtam neki, mert azt hiszem... Talán nem bánnám, ha életem hátralévő részében azzal a tudattal ébrednék reggelente, hogy van egy férjem, aki történetesen ő, és ő mindig ott lesz, hogy elmondja, mennyire önfejű vagyok és elviselhetetlen és aztán én elmondhassam neki, hogy ő pedig egy önpusztító, egoista barom. És azt hiszem, hogy ez jó, mert tudom, hogy utána mindig megcsókolna és én visszacsókolnék. Ha négy hónappal ezelőtt kérdezi meg, ugyanúgy igent mondtam volna, mintha még hetekkel ezután. Elképzeltem valaha is ezt a pillanatot? Persze. Egy lány mindig elképzeli, ahogyan a daliás lovagja, szemeiben lobogó szerelemmel és szenvedéllyel féltérdre ereszkedik előtte, majd elrebegi a mindkettejük életét megváltoztató kérdést: Hozzám jössz feleségül? Nem. A válasz egyértelműen nem, nem képzeltem még el. Vagy, ha el is képzeltem, a fejem tenném rá, hogy ez sokkal jobb volt. A leánykérések a filmekben és a könyvekben mindig jól megszervezettek és romantikusak, vagy éppen egy pillanat szülötte drámaisággal létrehozottak... Alkotója válogatja. Mi vajon melyikbe estünk? Hogy van ez a valóságban? Apám egy étteremben kérte meg anyám kezét, amit én – azon kívül, hogy egyáltalán nem volt eredeti ötlet – mindig is erőltetettnek találtam. Szó szerint és képletesen is, mert így még esélyt sem adott anyámnak, hogy nemet mondjon. Apám csak fogta a gyűrűsdobozt, odahajolt hozzá, az emberek tapsoltak, és már fent is volt a gyűrű két szemrángás között. Legalábbis, ahogy az apámat ismerem. Persze, anyámat elvakította a szerelem, mindenképpen hozzáment volna. És itt talán meg is találtam az egyetlen párhuzamot a szüleim akkori kapcsolata és a miénk között. Vajon ők el tudták képzelni akkor, hogy mára alig bírják majd elviselni egymást? Mert én Cole-ról és rólam nem tudom. Mi nem leszünk olyanok. Igaz?
Nem, nem leszünk. Cole St. Clair megkérte a kezem és én nem mondtam volna igent akárkinek. Ő és én... Mi bármit megtehetünk, úgyhogy akár azt is, hogy összeházasodjunk, mert ez a gondolat és a csókjának emléke a számon valahogy jó érzést indít a gyomromból az egész testemben. Biztos vagyok benne, hogyha Sam és Grace megtudja, nem fognak meglepődni. Ők tudták még akkor is, amikor mi nem. Beck örülni fog, talán még pizzát is rendel, hogy ünnepeljünk, Ulrik pedig kenyeret fog sütni, mint mindig. Mikor mentem el mosolyogva a pillanat mellett, amikor ők lettek a családom? Jézuskám, ha a szüleim megtudják, jelenetet fognak rendezni. Látom is lelki szemeim előtt, ahogyan Tom Culpeper a nappaliban járkál föl és alá, miközben a karjaival egyre csak repkedéshez hasonlatos, intenzív mozdulatokat hajt végre. Közben ordít. Miattam. Rám. A világra. Ekközben anyám azzal lesz elfoglalva, hogy a szemeibe könnyeket varázsoljon és költői kérdéseket tegyen fel azzal kapcsolatban, hogy mivel érdemelte azt ki, hogy az egyetlen lánya ilyesmit tegyen. Értem ez alatt azt, hogy még csak nem is tudtak Cole-ról, illetve anya rajtakapott minket kétszer különböző szituációkban, amiből az első még nem is volt igazi rajtakapás. Hm. Hát, ha ők elképzelték valaha is az én leánykérésemet, akkor biztosan nem ilyennek képzelték. Biztosan arra számították, hogy az édes kis Isabel minimum egy jogászhoz megy hozzá – hadd legyen büszke a vejére az após, ha már a lányára sosem lesz. És a megrázó igazság az, hogy túl boldog vagyok, hogy mindez érdekeljen. Isabel Rosemary Culpeper egy eltűnt rockisten felesége lesz. Isabel Rosemary Culpeper Isabel Rosemary St. Clair lesz.
- Én is. - jelentettem ki halkan, teljesen nyugodtan, mintha az elmémben nem is szaladt volna át pillanatok alatt több mondatnyi gondolathalmaz. Aztán pedig rámosolyogtam, mert minden egyes gondolat köré csoportosult, akköré a dolog köré, amit megtett, amit megtettünk és meg fogunk tenni. Ez komoly. Ebben a pillanatban hozzámennék, ha lenne előttünk egy pap. Egyházi esküvőt akarok, fehér ruhát és őt. Ezt a hármat mindenképpen.
- Ez szörnyen hangzik. – húztam el a számat, de utána elvigyorodtam és kuncogni kezdtem. Kuncogni. Kuncogni? Végül az asztalhoz léptem és felemeltem néhány papírt. Egy konkrétat kezdtem keresni, és közben beszélni is hozzá. – A szüleim vissza akartak költözni Floridába. Arról beszéltek, hogy apám nemsokára el tudja intézni, hogy a farkasokat kivegyék a védett fajok listájáról és, ha ez megtörténik és a farkasokat levadásszák, mi visszaköltözünk Floridába... Csak Becknek szóltam róla. – tettem hozzá csendesebben, bűnbánó tekintettel egy pillanatra ránézve, majd folytattam. - De aztán apám barátja, aki segített neki a hivatali részben egyszerűen eltűnt, még mielőtt Beck megtámadta volna a javaslatot. – megtaláltam a fotót, amit kerestem és odanyújtottam Colenak. - Egy hét múlva találták meg a testét itt, egy mérföldnyire Mystic fallstól. Alig tudták azonosítani, annyira összeroncsolódott. Nem vámpír volt, nem is vérfarkas és még Klaus sem látott ilyet, úgyhogy nem is hibrid. Démon. Valamiért egy démonnak fontos volt, hogy a Mercy falls-i vérfarkasok éljenek és, ha megölte azt a férfit, akkor... – megölné az apámat is. Nem ez volt az ok, amiért idejöttem. Az ok ennél sokkal egyszerűbb volt, féltettem a farkasokat, féltettem Cole-t. És valahogy mégsem tudtam befejezni a mondatot, mert mégiscsak az apám volt.