Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : ~ you can't hurt me kor : : 18-1000+ t. hely : : Chance Harbor posztok : : 14
Tárgy: just be careful Kedd Jún. 19, 2012 11:26 pm
just be careful
i'm trying to protect and save you...
- Jó kis program. Szólaltam meg kissé talán túl cinikusan, miközben a kezemben tartott ásó monoton puffanással ért földet kb. öt másodpercenként. Nem mondom, hogy elfáradtam - arra csekélyke az esély -, de már rohadtul elegem van. Jobb dolgom is lenne, mint egy démonhullát az éjszaka kellős közepén elásni az erdőben. Na, mindegy. Most már kár ezen rágódni. Nem tehetek róla, hogy egészen "véletlenül" vízbe fojtottam a ma esti randi-vacsimat. Eddig még sosem voltam démonnal. Egy új élmény volt, az biztos. Csak Klaus természetesen éppen akkor termett ott a közelben, mikor én kétségbeesetten - na jó, annyira azért nem ijedtem meg a helyzettől - próbáltam eltüntetni a hullát. Csak azt nem értem, mi oka van segíteni nekem. Valami hátsó szándéka pedig biztos van. Hogy erre eddig nem gondoltam...az ásót a földre dobtam, és némi éllel a hangomban nekiszegeztem a kérdést:
- Amúgy mégis mi a francért segítesz nekem? Vagy nem volt mára más terved, aztán gondoltad, jó lesz a húgival egy démont elásni a közeli erdőben? Olyat még úgysem csináltunk együtt. Ez jólesett. Mondjuk az ásót még mindig nem voltam hajlandó felvenni a földről. Nincs igazán kedvem tovább mélyíteni ezt a gödröt. Konkrétan már semmihez nincs kedvem. Lecsüccsentem a mellettem tornyosuló öreg fa tövébe, és próbáltam tudomást sem venni Nikről. Kicsit úgy nézhettem ki ott, mint egy duzzogó kislány, aki nem kapta meg a napi csokiadagját. Mindegy, most aztán tényleg nem fogok ezzel foglalkozni. Bár szeretek megsértődni - ez konkrétan a lételemem -, de most félre kell tennem a büszkeségemet...kicsit. Sokkal fontosabb dolgunk van Klausszal. Így hát nehezen, de mégiscsak meg kellett kérdeznem:
- Rájöttél már, hogy ezek a démonok minek szálltak ránk? Nagyon reménykedem, hogy a válasza egy igen lesz. Kevés dologtól félek, de ezektől a lényektől - nehéz beismernem - kiver a víz. Valahogy meg kell állítanunk őket. Csak rá kéne jönni, hogyan fogjuk ezt megtenni.
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
Tárgy: Re: just be careful Csüt. Jún. 21, 2012 6:47 am
ALWAYS AND FOREVER, REBEKAH
Három napja kezdtem el figyelni egy alakot, akiről azt gyanítottam, démon. Be kell, valljam, már épp kezdtem feladni, nagyon óvatos volt, semmi sem utalt rá teljes mértékben, hogy tényleg démon szállta volna meg a férfit – egészen a mai estéig. Talán csak a véletlen műve, talán Beks is szemet vetett rá, nem tudom, de ma este neki sikerült lelepleznie. Végig figyeltem, és először nem akartam hagyni, hogy a húgom megölje, elvégre nekem élve kellett egy démon, hogy információkhoz jussak. De aztán a dolog kezdett érdekes lenni. Végignéztem a harcot beavatkozás nélkül és eleinte azt gondoltam, hogy a testvéremnek egyáltalán nem esik majd nehezére vízbe fojtani a démont, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ami azt illeti, megdöbbentem, hogy milyen erős volt, milyen sokáig bírta, ráadásul egy eredetivel szemben. Bekahnak nem volt vele könnyű dolga és ez aggodalomra adott okot. Azt jelentette, hogy senkinek sem lesz könnyű dolga.
- Azt hittem, jobban fogsz örülni, hogy kicsit több időt tölthetsz a bátyáddal. – mondtam Beksnek egy sejtelmes vigyorral az arcomon, mikor aztán a legkevésbé sem élvezetes hangszíne kizökkentett a gondolataimból. Továbbra sem hagytam abba az ásást, de pillanatra a mellettünk heverő hullára néztem. Idegesített a tény, hogy még csak azt sem tudtuk, miért jöttek pont most elő ilyen nagy létszámban. Túlságosan ragaszkodtam a testemhez ahhoz, hogy még egyszer elveszítsem. Mikor Rebekah ledobta az ásót, rájöttem, hogy ismét elkalandoztam. Megálltam az ásásban és mindkét kezemmel az ásóra támaszkodtam. Miközben végighallgattam az éles monológot megint csak el kellett vigyorodnom, és azt sem teljesen tudtam megállni, hogy halkan fel ne nevessek. Ez az én kishúgom! Sosem hazudtolja meg magát!
- Beks, drágám, mi a baj? – kérdeztem aztán egy cseppnyi komolyságot csempészve a hangomba, mert láttam rajta, hogy valami nincs rendben. Rebekah mindig is vad volt, szenvedélyes. Sosem volt jó az érzelmei elpalástolásában és főleg nem előttem tudta elrejteni őket, aki élete során a legtöbbet töltöttem vele. Mi mindig is jó testvérek voltunk.
- Dolgozom rajta, kedvesem. – pillantottam rá, majd ismét ásni kezdtem. – Máskor próbáld meg életben hagyni őket, úgy talán kiszedhetünk belőlük valamit. – rámosolyogtam, aztán a földbe vágtam az ásót, de valamiben megakadt és akkor sem akart tovább haladni a talajban, mikor még egyet taszítottam rajta. Összevontam a szemöldököm és a gödörbe ugrottam, hogy megnézzem, mi az.
Rebekah Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ you can't hurt me kor : : 18-1000+ t. hely : : Chance Harbor posztok : : 14
Tárgy: Re: just be careful Pént. Jún. 22, 2012 2:35 am
just be careful
i'm trying to protect and save you...
A kijelentésén muszáj volt elmosolyodnom. Kicsit még játszom a sértődöttet, de úgysem tudok rá sokáig haragudni. Nem tudok hosszútávon úgy viselkedni, mintha nem is létezne.
- Örülök is. De nem éppen ilyen családi programra számítottam. Aztán öt másodperc erejéig rápillantottam, utána ismételten figyelembe sem vettem. A gondolataim másfelé kezdtek el pörögni. Egy teljesen más helyen, sőt más időben. Eszembe jutott Stefan és azok a csodálatos 20'-as évek. Vissza szeretnék menni abba az időbe, amikor mindössze a pszichopata apánk jelentette az egyetlen olyasfajta veszélyt, ami meg tudta zavarni az idillikus életünket. Hiányolom azokat az éveket, de nagyon. Mondjuk Klausnak ezt semmiképp nem fogom elmondani. Biztos kinevetne a kissé szentimentális nézeteimért. Még én is túl gyengének tartom magam ilyenkor. Érzéketlenebbnek kéne lennem. Olyannak, mint...mint a bátyám. Így kívülről nézve mintha nem is tudna érezni. Akárhogy is, ő csinálja jól. Lehet, hogy vannak érzései, de akkor ügyesen titkolja. Ilyenné akarok válni, mint amilyen Nik. Észre sem vettem, hogy már lassan percek óta őt bámulom. Nyilván ő is kiszúrta, gondolom én abból, hogy rákérdezett gondomra-bajomra. Megráztam a fejem, aztán felálltam és jól kinyújtóztam magam. Kicsit már éreztem is, hogy elgémberedtek a tagjaim. Gyors mosolyt erőltettem a számra, aztán a fának támaszkodva kissé közönyösen szólaltam meg.
- Semmi baj, csak...a démonon gondolkodtam. Így is volt elég problémánk már nélkülük is. Rohadtul nem kellettek ide. Fakadtam ki. A félelmet elég hülyén tudom levezetni, ahogy látom, ezt Klaus is észrevette. Azt hiszem, ezek a lények fognak a sírba vinni. Szó szerint és képletesen is. Nik szavai - hiába voltak kissé gúnyosak - kicsit megnyugtattak. Visszamosolyogtam rá, aztán már én is lágyabb hangon feleltem.
- Jó, majd ha máskor randiznék eggyel, és rájövök, hogy démon, megkérem, hogy ne öljön meg és még vacsira is meghívom, amíg a bátyám megérkezik, hogy kínzással információkhoz jusson. Biztos szó nélkül, készségesen bele fog menni. A gondolatra kénytelen-kelletlen, de kuncogni kezdtem. Néha tényleg jobban érzem magam, ha Nikkel vagyok. Bár legfőképp biztonságban érzem magam vele. Mert tudom, történjék bármi, ő megvéd. Bár volt már rá példa, hogy elárult - nem is bízom benne teljesen -, de akkor is, testvérek vagyunk. Halálos veszélynek nem tenne ki. Összehúztam a szemöldököm, és közelebb léptem a gödörhöz.
- Mit találtál? Kíváncsian hajoltam a gödör fölé, de semmit sem láttam. Ekkor ugrott le Klaus, hogy megnézze, mi az. Remek. Most valami gyilkos démont fog ránk szabadítani, de akkor esküszöm, soha-soha többet nem leszek hajlandó szóba állni vele. Kíváncsian, bár félve tekintettem le a sötét árokba. Talán életemben először fohászkodtam azért, hogy semmi durva ne ugorjon ki belőle...a bátyámon kívül, persze.
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
Tárgy: Re: just be careful Pént. Jún. 29, 2012 7:33 am
ALWAYS AND FOREVER, REBEKAH
A kijelentésére csak lágy mosollyal bólintottam, aztán visszafordultam a gödörhöz egy pillanatra. Hullaásás a városhoz közeli erdőben – Beksnek igaza volt, nem pont ez a program az, amire szükségünk lett volna, de jobb híján megtette. Alig találkoztam vele mostanában, amit betudhattunk annak, hogy én a démonok után kutattam és ő is elfoglalta magát hasonló dolgokkal, vagy épp a kedvenc testvérpárunkkal, mikor melyik. De ez az eltávolodás mégsem volt ránk jellemző – ránk, kettőnkre főképp nem, de a többi testvérünkre sem. Régen igazi család voltunk, régen, mikor még emberek voltunk, alig lehetett elválasztani minket, még Mikael sem tudott közénk állni. De aztán minden megváltozott a vámpírrá válásunkkal. Senki sem gondolta, hogy mit jelentett a rituálé, senki sem fogta fel ép ésszel, hogy mivel járt, csak azután, hogy irányíthatatlanná váltunk és szomjazni kezdtünk a vérre, az életre. Eltávolodtunk egymástól én pedig rossz eszközökhöz nyúltam, hogy ezt, vagy a halálukat megakadályozzam. Talán önző voltam. Talán csak túlságosan is elvakított az az újfajta hatalom, amit kaptam, a düh, amit éreztem, és a félelem. Nem bíznak bennem. Azóta nem. Rebekah az egyetlen, aki mellettem maradt, Kol felszívódott ki tudja, merre lehet. Elijah pedig… Ő sosem pártolta a mi, az én életvitelemet. Széthullottunk… És én valahol abban reménykedem, hogy a családomat, ha én nem tudtam, a közös érdekek majd összekovácsolják megint.
- Nyugalom, kedvesem. Minket úgyis képtelenek elpusztítani. – mosolyogtam rá, mikor a fának támaszkodott és a hangomból sütött a határozott nyugalom. Ennek ellenére a felszín alatt aggódtam. Túl keveset tudtunk róluk ahhoz, hogy alábecsüljük őket és valami azt súgta, hogy ebben az esetben helytelen is lenne ezt tenni. Nehéz volt elképzelni, hogy létezik erősebb lény nálunk a világon, de ha valóban létezik, akkor a démonok lesznek azok. Nem árultam volna el Beksnek, mert nem akartam, hogy féljen – túl hosszú ideig kellett menekülnünk Mikael elől -, de egyelőre fogalmam sem volt, hogyan állíthatnánk meg őket.
- Apropó randevú! – csaptam le a mondat fontosabb részére egy sokkal játékosabb, csevegő hangszínnel félbehagyva az ásást. – Azt hittem, hogy téged jobban érdekelnek a Salvatore testvérek, mint holmi névtelen démonok… - pillantottam közben a holttest felé, majd közönyösen vissza Rebekahra. – Mostanában az idősebbik Salvatore, ha nem tévedek. – mindkettőnk számára világos lehetett, hogy ez inkább kijelentés, mint kérdés. Felvontam a szemöldököm a mondat pedig ott függött köztünk a levegőben nyitottan. Vártam, hogy igazat adjon vagy megcáfolja, de volt egy olyan gyanúm, hogy bármit is mondd, az engem nem fog megnyugtatni. Rebekah sokkal törékenyebb teremtés volt, mint sokan gondolták és Damon Salvatore túl sok módon tudta összetörni. Egyáltalán nem tetszett, hogy a húgom pont iránta érdeklődött, de nem mondhattam meg, hogy mit csináljon. Sosem hagyta volna.
- Fogalmam sincs, Beks… Mindjárt megtudjuk. - mondtam neki még mindig nyugodtan, mialatt néhány másodpercig a gödör alját tapogattam, majd fogást találva a valószínűleg fából készült ládán, elkezdtem a felszínre húzni. A láda nehezebb volt, mint hittem, de így is pillanatok alatt rángattam ki a földből, majd nyújtottam fel Rebekahnak. Miután elvettem tőlem a felszínre ugrottam és a húgomra pillantottam. – Mit gondolsz? Elásott kincs? – vigyorodtam el, aztán a láda mellé guggolva egy mozdulattal letéptem róla a korhadt lakatot.