dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

plotting;; dyler

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Dyler Lynch
human ::
Dyler Lynch

titulus : : SOMETHING UNPREDICTABLE
kor : : 18
t. hely : : USA
posztok : : 10

plotting;; dyler Empty
TémanyitásTárgy: plotting;; dyler   plotting;; dyler EmptySzer. Jún. 20, 2012 6:49 am

Azért mondanak lázadónak, mert nem tollal írom a szerelmem nevét a tenyeremre, hanem inkább kitetováltattam magam? Egy két lábon járó művészeti alkotás vagyok. Ha a halálom után lenyúznák a bőröm, valahogy konzerválnák, és elzárnák egy széfbe, párszáz év múltán nyílván többet érne, mint amennyi pénzembe nekem került kivarrattatni magam. Nekem ez így tetszik. Megtehetem. Én meg. Ennyi az egész. Ha tényleg kéne egy ok, hogy miért, az talán az lenne, hogy különbözhessek másoktól. Hogy amikor belépek egy zsúfolt szobába, akkor kitűnjek a tömegből – legyek én, és legyen nem a szobában, hanem körülöttem mindenki más. Nézzenek csak rock sztárnak, nézzenek valaki olyasvalakinek, aki után nyáladzani kell. Élvezem a rajongást. Élvezem, ha tolonganak körülöttem. És vicces az a csalódott, ideges tépelődés másoktól, miközben próbálnak megsérteni, visszavágni nekem, ha elmúlik a varázsom, és rájönnek, minden, amit rólam hittek, nem vág össze azzal, hogy ki is vagyok én.

Enyém a választás. Az életemben szinte mindennel kapcsolatban. Nem emlékszem, hogy valaha is létezett olyan dolog, amit akaratom ellenére csináltattak meg velem. Ha valahol nem éreztem jól magam, nem álltam le szenvedni, hanem vagy tettem azért, hogy máshogy érezzek, vagy csak hagytam a francba az egészet. Biztos önállóbb vagyok, mint mások az én koromban. Ez biztos nem is fontos neked. Nekem sem igazán. Csak nem állok le álmodozni, hanem megteszem azt, amiről álmodozhatnék. Jószerével.

Én vagyok a világ legöregebb tizennyolc évese. Kérek egy gratuláló képeslapot.

Vissza az elejére Go down
Dyler Lynch
Dyler Lynch

titulus : : SOMETHING UNPREDICTABLE
kor : : 18
t. hely : : USA
posztok : : 10

plotting;; dyler Empty
TémanyitásTárgy: Re: plotting;; dyler   plotting;; dyler EmptySzer. Jún. 20, 2012 7:23 am

a mi édes, kedves kis kapcsolatunkat ide kéretik szépen kielemezni kezdettől fogva a végéig, és még tovább is, és blabla : D

Kód:
<center><style type="text/css">.nyenye {font-family: Times New Roman; font-size:11px; line-height:11px; text-align:justify;background-color:#0d0d0d; width:250px;padding: 25px;color: #E9E6DF;letter-spacing: 1px; -webkit-transition: opacity .6s linear;-moz-transition: opacity .6s linear;-o-transition: opacity .6s linear;}</style>
<div class="nyenye"><div style="border-top: 5px solid #1b1b1b; border-bottom: solid #1b1b1b 5px">
a mi édes, kedves kis kapcsolatunkat ide kéretik szépen kielemezni kezdettől fogva a végéig, és még tovább is, és blabla : D

</div></div></center>
Oliver Simon Reed
witch ::
witch ::
Oliver Simon Reed

titulus : : Just because I don't care doesn't mean I don't understand!
posztok : : 9

plotting;; dyler Empty
TémanyitásTárgy: Re: plotting;; dyler   plotting;; dyler EmptyHétf. Júl. 02, 2012 10:02 am

Hát mikor megláttalak nem sok jót reméltem. Bár igazából senkitől se remélek semmit, de Te... Te túltettél mindenen. Aztán beszélgetni kezdtünk, és rájöttem, hogy Te is különbözöl a többiektől, ez valahogy megtetszett benned. Van amikor közös hullámhosszon vagyunk, de van amikor nem. Ez már csak így marad, mindenesetre ha jobb kedvem van, akkor azért jó tudni, hogy van egy "haver" is az életemben.

Ajánlott tartalom

plotting;; dyler Empty
TémanyitásTárgy: Re: plotting;; dyler   plotting;; dyler Empty

plotting;; dyler
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: and there's no remedy for memory your face is :: shipping & plotting :: someone like me-
Ugrás: