dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

i wake up with a dream...

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Miranda Cole
witch ::
Miranda Cole

titulus : : one look could kill
kor : : 25
t. hely : : new york & all
posztok : : 21

i wake up with a dream... Empty
TémanyitásTárgy: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 7:04 am

calling elena

Kol inge van rajtam. *sóhajt*
ty sophia @ caution.

A hozzászólást Miranda Cole összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 21, 2012 7:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Elena M. Gilbert
staff :: vampire
Elena M. Gilbert

titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT
kor : : 18 (+1)
t. hely : : MERCY FALLS
posztok : : 38

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 7:06 am

calling mira

Tehát Kol a közeledben van - vagy már nem, csak emlékül hagyta neked? *nevetgél*
ty sophia @ caution.
Miranda Cole
Miranda Cole

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 7:13 am

calling elena

Csókolóztunk, már az ágyon voltunk, aztán letépte a felsőmet, én meg... Elszaladtam. Út közben felkaptam az ingét... *újabb apró sóhaj*
ty sophia @ caution.
Elena M. Gilbert
Elena M. Gilbert

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 7:16 am

calling mira

Oh. Wow. Őszintén kár, hogy nem láttam a jelenetet. És megléptél az ingével? Modortalan lettél? *talán a mobilban is hallatszik, mekkora vigyorral beszél*
ty sophia @ caution.
Miranda Cole
Miranda Cole

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 7:30 am

calling elena

Ha-ha-ha. *megacélozza a hangját* Örülök, hogy ilyen jól szórakozol, drágám, én kevésbé. Mi lenne, ha egy pillanatra eltüntetnéd a mostanában egyre többször előtörő ribanc éned?
ty sophia @ caution.
Elena M. Gilbert
Elena M. Gilbert

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 11:03 pm

calling mira

Elárulnád, mi a baj azzal, hogy Kol inge van rajtad? *kérdez vissza élesen.* Vagy még mindig nem tisztáztad magadban a dolgot? Mert akkor megpróbálok segíteni amennyi tapasztalatom nekem van az Ősiekkel nem kifejezetten szeretőknek látom őket. Engem mindegyik csak kibelezni akart.
ty sophia @ caution.
Miranda Cole
Miranda Cole

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 11:42 pm

calling elena

Azért baj, mert... *kifújja a levegőt, aztán határozottabb hangnemre vált* Van ez az érzés és én megszívtam már egyszer ezzel. Megszívtam már az olyan típusú pasikkal, mint Kol Mikaelson és bőven elég volt az az érzés. De egyszerűen nem megy, érted? Nem tudom kiirtani magamból.
ty sophia @ caution.
Elena M. Gilbert
Elena M. Gilbert

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptyPént. Jún. 22, 2012 7:56 am

calling mira

Nem akarsz bízni, mert úgy érzed, az kiszolgáltatottá tesz?
ty sophia @ caution.
Miranda Cole
Miranda Cole

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptySzomb. Jún. 23, 2012 4:09 am

calling elena

Nem. Azért nem akarok bízni, mert a bizalom egyértelműen kiszolgáltatottá tesz. És kiszolgáltatni magam Kolnak egyet jelentene egy öngyilkossági kísérlettel. *egy kis szünetet tart, aztán derűsebben kérdezi* Veled mi van? Merre vagy?
ty sophia @ caution.
Elena M. Gilbert
Elena M. Gilbert

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptySzer. Jún. 27, 2012 9:09 am

calling mira

Megértem. A bizalom tényleg áldozatot csinálhat belőlünk. De látod bennem is bízol - legalábbis engem hívtál fel, és nem mást.
ty sophia @ caution.
Miranda Cole
Miranda Cole

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... EmptySzer. Jún. 27, 2012 10:31 am

calling elena

*röviden nevet* Mit tehetnél velem maximum? Megölhetsz, fizikai fájdalmat okozhatsz? Legrosszabb esetben szipogok egyet. Egy barátság nem ugyanaz a bizalom, mintha valakire a lelked bíznád... *megköszörüli a torkát* Tényleg, merre vagy? Túl józan vagyok ehhez.
ty sophia @ caution.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: i wake up with a dream...   i wake up with a dream... Empty

i wake up with a dream...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dream Life in L.A.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: your soul is haunting me and telling me :: elektronikus kommunikáció-
Ugrás: