| i wake up with a dream... | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Miranda Cole witch ::
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
| Tárgy: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 7:04 am | |
|
A hozzászólást Miranda Cole összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 21, 2012 7:12 am-kor. | |
|
| |
Elena M. Gilbert staff :: vampire
titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT kor : : 18 (+1) t. hely : : MERCY FALLS posztok : : 38
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 7:06 am | |
| calling mira Tehát Kol a közeledben van - vagy már nem, csak emlékül hagyta neked? *nevetgél* ty sophia @ caution. | |
|
| |
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 7:13 am | |
| calling elena Csókolóztunk, már az ágyon voltunk, aztán letépte a felsőmet, én meg... Elszaladtam. Út közben felkaptam az ingét... *újabb apró sóhaj* ty sophia @ caution. | |
|
| |
titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT kor : : 18 (+1) t. hely : : MERCY FALLS posztok : : 38
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 7:16 am | |
| calling mira Oh. Wow. Őszintén kár, hogy nem láttam a jelenetet. És megléptél az ingével? Modortalan lettél? *talán a mobilban is hallatszik, mekkora vigyorral beszél* ty sophia @ caution. | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 7:30 am | |
| calling elena Ha-ha-ha. *megacélozza a hangját* Örülök, hogy ilyen jól szórakozol, drágám, én kevésbé. Mi lenne, ha egy pillanatra eltüntetnéd a mostanában egyre többször előtörő ribanc éned? ty sophia @ caution. | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 11:03 pm | |
| calling mira Elárulnád, mi a baj azzal, hogy Kol inge van rajtad? *kérdez vissza élesen.* Vagy még mindig nem tisztáztad magadban a dolgot? Mert akkor megpróbálok segíteni amennyi tapasztalatom nekem van az Ősiekkel nem kifejezetten szeretőknek látom őket. Engem mindegyik csak kibelezni akart. ty sophia @ caution. | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Csüt. Jún. 21, 2012 11:42 pm | |
| calling elena Azért baj, mert... *kifújja a levegőt, aztán határozottabb hangnemre vált* Van ez az érzés és én megszívtam már egyszer ezzel. Megszívtam már az olyan típusú pasikkal, mint Kol Mikaelson és bőven elég volt az az érzés. De egyszerűen nem megy, érted? Nem tudom kiirtani magamból. ty sophia @ caution. | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Pént. Jún. 22, 2012 7:56 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Szomb. Jún. 23, 2012 4:09 am | |
| calling elena Nem. Azért nem akarok bízni, mert a bizalom egyértelműen kiszolgáltatottá tesz. És kiszolgáltatni magam Kolnak egyet jelentene egy öngyilkossági kísérlettel. *egy kis szünetet tart, aztán derűsebben kérdezi* Veled mi van? Merre vagy? ty sophia @ caution. | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Szer. Jún. 27, 2012 9:09 am | |
| calling mira Megértem. A bizalom tényleg áldozatot csinálhat belőlünk. De látod bennem is bízol - legalábbis engem hívtál fel, és nem mást. ty sophia @ caution. | |
|
| |
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... Szer. Jún. 27, 2012 10:31 am | |
| calling elena *röviden nevet* Mit tehetnél velem maximum? Megölhetsz, fizikai fájdalmat okozhatsz? Legrosszabb esetben szipogok egyet. Egy barátság nem ugyanaz a bizalom, mintha valakire a lelked bíznád... *megköszörüli a torkát* Tényleg, merre vagy? Túl józan vagyok ehhez. ty sophia @ caution. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: i wake up with a dream... | |
| |
|
| |
| i wake up with a dream... | |
|