dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

Rebekah Mikaelson

Go down 
+2
Daliah Hampton
Rebekah Mikaelson
6 posters
SzerzőÜzenet
Rebekah Mikaelson
vampire ::
Rebekah Mikaelson

titulus : : ~ you can't hurt me
kor : : 18-1000+
t. hely : : Chance Harbor
posztok : : 14

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptyPént. Jún. 22, 2012 3:17 am

we talk love

AND THEY SAY IT SOUNDS CRAZY

REBEKAH
Az egyik Eredeti. Keménynek mutatja magát, holott egy eléggé érzékeny lélek. Hamar megbántódik. Ugyanakkor a túlcsordult érzelmei ne tévesszenek meg senkit. Ha feldühödik valakire, az illető nem valószínű, hogy megéri a holnapot. Bosszúálló típus, nem jó ötlet felidegesíteni.

FAMILY
Az Ősi vámpírok. Testvérük, Finn halála után négyen maradtak: Klaus, Elijah, Kol és Rebekah. Úgy érzi, csak rájuk számíthat, bár megbízni még bennük sem tud teljesen.

FRIENDS
Nemigen vannak barátai. Sőt azt kell, hogy mondjam, nincsenek is. A családja teszi ki a baráti körét. Még ha mások nyitnak is felé a környezetéből, ő mintha egy falat emelt volna maga köré, senkit nem enged át rajta. Valószínűleg ezért nincsen egy barátja sem.

ENEMIES
Na, ebből már sokkal több van. Most nem kezdeném el felsorolni, kikről van szó, de akik egy éve Mystic Fallsban éltek, és Beks kapcsolatban állt velük, na azoknak a személyeknek a 99%-a biztosan ki nem állhatja. Még jó, hogy az érzés többnyire kölcsönös.

LOVERS
Rebekah szereti habzsolni az életet. Minden téren. Matt Donovant nagyon megkedvelte, mert a srác kedves volt vele, bár igaz, viszonyuk nem lett. A Salvatore-fivérekhez annál szorosabb kapcsolat fűzte. Az 1920-as években Stefan csapta neki a szelet, egy ideig együtt is voltak. Bekah pedig nem titok, imádta a fiatalabb Salvatoréval eltöltött időszakot. Ez már a múlt. A jelene: Damon Salvatore. Köztük nagyon működik a kémia, igaz, mindössze szexuális töltetű a köztük fennálló kapcsolat...legalábbis eddig úgy néz ki...
ty brooklyn at
caution and
atf

YOU

AND REBEKAH

ide írd a plotunkat ^^

ty brooklyn at
caution and
atf

Kód:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Lato:100">
  <style>
    body {
      font-family: 'Lato', sans-serif;
    }
  </style><center>
<div style="height: 10px;background-color: #2F2635; width: 120px; border-right: 100px solid #9B3D3D;"> </div>
<div style="width: 179px; padding: 15px; background-color: #FAF7F2; border-right: 10px solid #9B3D3D; border-left:1px dotted black;">
<div style="font-family:lato; color:#2F2635; font-size:30; letter-spacing:3px;padding-top:6px; ">YOU</div>
<div style="font-family:times new roman; width:150px; color:#2F2635; font-size:10; letter-spacing:1px; text-transform:uppercase;padding-top:10px; border-bottom:1px solid #9B3D3D; padding-bottom:5px;">AND REBEKAH</div>
<div style="text-indent:20px; width:150px; padding:4px; font-family:times new roman; font-size:10; color:#2F2635; line-height:95%;text-align:justify;">ide írd a plotunkat ^^ </div>
</div>
<div style="height: 10px; background-color: #2F2635; width: 120px; border-right: 100px solid #9B3D3D;"></div><table><tr><td><div style="font-family:times; font-size:7;">ty brooklyn at</div></td><td><a href="http://z10.invisionfree.com/CAUTIONTOTHEWIND/index.php?showuser=20184"><div style="font-family:times; font-size:7;">caution and</div></a></td> <td><a href="http://forums.athousandfireflies.com/index.php?showuser=4206"><div style="font-family:times; font-size:7;">atf</div></a></td></tr></table></center>
Vissza az elejére Go down
Daliah Hampton
hybrid ::
hybrid ::
Daliah Hampton

titulus : : taste me drink my soul
kor : : 19-29
t. hely : : valahol Klaus közelében
posztok : : 13

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptySzomb. Jún. 23, 2012 6:18 am

DALIAH
AND REBEKAH

Rebekah...mivel időm nagy részét a Mikaelson család körében töltöm, beléd futottam már párszor és azok a találkozások, mindig valamilyen vitával végződtek. nem utállak, ugyan, távol álljon tőlem. ezek a veszekedések, mind, valami pitiáner dolog miatt robbannak ki, mint például, hogy miért nem vagyok óvatosabb, ami az áldozataimat illeti és a többi. folyton csak kioktatsz, mint valami nővér vagy nem is tudom...nyugodtan csináld, csak ne üvölts velem. kérlek...a végén még elvesztem a fejem és neked támadok, ami kész öngyilkosság lenne. vagy...ezt akarod?
ty brooklyn at
caution and
atf
Miranda Cole
witch ::
witch ::
Miranda Cole

titulus : : one look could kill
kor : : 25
t. hely : : new york & all
posztok : : 21

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptyVas. Jún. 24, 2012 12:35 am

MIRANDA
AND REBEKAH
Ó, Rebekah! Néhány csípős megjegyzés, ami a közeledben eszembe jut... Imádlak, drágám, komolyan! Remélem még nem vagy elég szőke ahhoz, hogy ne értsd az iróniát. Pofozkodás és más egyéb, sokkal izgalmasabb és véresebb időtöltés helyett eddig csak szavakkal harcoltunk és ez a körülöttünk lévők miatt így is fog maradni. Valami Isteni hecc kedvéért ugyanis sok mindenki szaladgál kint a világban, akit mindketten a szívünkön viselünk. Ezért, kedves Rebekah, talán mégiscsak szeretlek. Ha másért nem, azért, mert tökéletes levezetés vagy.
ty brooklyn at
caution and
atf
Niklaus Mikaelson
staff :: hybrid
staff :: hybrid
Niklaus Mikaelson

titulus : : i promise i'm not a serial killer
t. hely : : chance harbor
posztok : : 106

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptyVas. Jún. 24, 2012 1:39 am

NIK
AND REBEKAH
Beks, drágám, imádlak! Te mindig is az én kishúgom voltál, több bennünk a közös, mint akármelyik testvérünkben. Elijah mindig is próbált visszafogni minket, Kol pedig... Őt talán mindannyian próbáltuk visszafogni. Muszáj volt megtennem, Bekah... Csak így tudtalak megóvni titeket Mikaeltől és Esthertől. Nem várom, hogy megérts, de tudd, hogy mindig is szeretni foglak, húgom.
ty brooklyn at
caution and
atf
https://darkparadise.hungarianforum.com
Caroline Forbes
Caroline Forbes

titulus : : heaven can wait
t. hely : : CHANCE HARBOR
posztok : : 18

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptyKedd Júl. 03, 2012 5:46 am

CAROLINE

AND REBEKAH

Az elején valóban nem jöttünk ki egymással. Sőt, a hideg futkosott a hátamon, amikor beszélnem kellett veled. Aztán rájöttem, hogy Te is csak egy lány vagy... Neked is vannak érzelmeid amiket jól titkolsz, talán ebben Klausra ütöttél... Mindenesetre sok minden változott, és a mi kapcsolatunk sem volt kivétel. A mosoly az már valóban haladásnak számít, ki tudja egy pár száz év múlva még talán barátnők is lehetünk kedves Rebekah.

ty brooklyn at
caution and
atf
Damon Salvatore
Damon Salvatore

titulus : : The only one I can count on is me!
posztok : : 9

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson EmptyKedd Júl. 03, 2012 6:35 am

DAMON

AND REBEKAH

Hello Szexi Beks!
Tisztában vagyok azzal, hogy milyen érzéseket váltok ki belőled, vagy hogy mit teszek veled. Hogy én mit érzek? Nos... ez már egy egészen más téma. Kissé homályos is, még előttem is. Hogy más vagyok-e, komolyan ebben bízol...? Talán igen, talán nem. Nem mondom, hogy rossz veled -különben nem lennék veled-, talán még valamit érzek is. Nem tudom... Hogy mi lesz az még a jövő zenéje és egyelőre én sem találom a kottát.

ty brooklyn at
caution and
atf
Ajánlott tartalom

Rebekah Mikaelson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rebekah Mikaelson   Rebekah Mikaelson Empty

Rebekah Mikaelson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: and there's no remedy for memory your face is :: shipping & plotting :: I can always tell when you're lying-
Ugrás: