dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~

Go down 
+4
Elena M. Gilbert
Meredith Fell
Rebekah Mikaelson
Stefan Salvatore
8 posters
SzerzőÜzenet
Stefan Salvatore
vampire ::
Stefan Salvatore

posztok : : 4

drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ Empty
TémanyitásTárgy: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyPént. Jún. 22, 2012 11:52 pm

Now there's no holding back, I'm making to attack, My blood is singing with your voice, I want to pour it out. The saints can't help me now, the ropes have been unbound, I hunt for you with bloodied feet across the hallow'ed ground. Like some child possessed, the beast howls in my veins, I want to find you, tear out all of your tenderness. Screaming in the dark, I howl when we're apart, Drag my teeth across your chest to taste
your beating heart

Powered by mp3skull.com"/>

BŰNTUDAT | HARAG | UNDOR | ÖNKÍNZÁS

meghasadhat-e úgy a tudat, hogy mégis egésznek egynek hasson? ugyanis két stefan salvatore létezik. az egyik szemében semmi vagy, a tápláléklánc legédesebb része, gyarló, törékeny és nevetséges. érzelmeid hátráltatnak - és hátráltatják őt is. ez a stefan salvatore nem kér, hanem elvesz, és nem hatja meg a könyörgésed, csupán mosolyt csal az arcára. vér vagy, édes és bódító, pillanatnyi szenvedély, arctalan kéj.
a másik stefan salvatore mélyen szunnyad, valahol legbelül, az elme leghátsó zugainak egyikében vesztegel, vár és szenved. alattomos dolog, mert bár olybá tűnik, ketté van hullva, valójában nagyon is egy. ezért marcangolja megannyi dolog, ezért él állandó kínban, ezért akad el a lélegzete, vagy tágulnak a pupillái egy másodperc erejéig. ez nem máz, nincs mit levakarni, kedves szavakkal lehetetlen megváltani.
de ha úgy érzed, ez a kissé mizantróp, önostorozó szörnyeteg a szíved csücske, vagy gyűlöleted tárgya, csak írnod kell valami ötletet, amit együtt kibonthatunk. <3

csodálatos plotötlet

Kód:
<center><link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Lekton|PT+Mono">
<div style="width: 180px; padding: 60px; text-align: justify; letter-spacing: 0px; font-size: 9.5px;  color: #e3e3e3; background-color: #000; border-bottom:20px solid #fff; font-family: lekton;">csodálatos plotötlet<br></div></center>
Vissza az elejére Go down
Rebekah Mikaelson
Rebekah Mikaelson

titulus : : ~ you can't hurt me
kor : : 18-1000+
t. hely : : Chance Harbor
posztok : : 14

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptySzomb. Jún. 23, 2012 4:24 am

Nos, drága! Nem tudom, mennyire rémlenek még neked azok a csodálatos 20'-as évek, de ha nem tiszta a kép, tudok segíteni...isteni páros volt a miénk, nem gondolod? Nem mondom, hogy szerelmes vagyok beléd - az ki van zárva -, de a vonzalom még talán megmaradt.
Meredith Fell
human ::
human ::
Meredith Fell

titulus : : ~ i hate when people die
kor : : 28
t. hely : : Mystic Falls
posztok : : 16

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptySzomb. Jún. 23, 2012 5:57 am

Jelenleg fogalmam sincs, hányadán állunk. Elvégre közrejátszottam Elena vámpírrá válásában. Tudom, már nem vagytok együtt, de mégiscsak a nagy szerelmed volt, akit óvtál ettől az egész mizériától, amennyire lehetett. Aztán bumm, egyszer csak - hála nekem - egy szempillantás alatt átváltozott. Azóta pedig nemigen beszéltünk, de azért jó lenne tudni, mit gondolsz rólam.
Elena M. Gilbert
staff :: vampire
staff :: vampire
Elena M. Gilbert

titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT
kor : : 18 (+1)
t. hely : : MERCY FALLS
posztok : : 38

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyVas. Jún. 24, 2012 3:41 am

"Nem tudlak elfelejteni. Nem tudlak. Legyek bárki. Téged soha. Te mindenhol ott vagy mellettem - ott vagy, árnyékként, a fülem mögött, a ruháim anyagában, a parfümömben. Ott vagy. " Ez Te vagy? Vagy valaki egészen más? És én - kósza múlt, fájdalmas jelen, titokzatos jövő? Melyik pókfonalat szánod nekem?
Niklaus Mikaelson
staff :: hybrid
staff :: hybrid
Niklaus Mikaelson

titulus : : i promise i'm not a serial killer
t. hely : : chance harbor
posztok : : 106

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyVas. Jún. 24, 2012 4:01 am

Stefan Salvatore, a Ripper. Mindig szívesen emlékszek vissza azokra az időkre, amikor még a barátodnak neveztél. Tudom, azóta történt egy, s más, de reménykedem benne, hogy egyszer még ez megismétlődik. Tehetséges vagy, Stefan, ezt vétek lenne elvesztegetni. Ne próbálj olyanná válni, amilyen talán nem is vagy.
https://darkparadise.hungarianforum.com
Stefan Salvatore
Stefan Salvatore

posztok : : 4

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyVas. Jún. 24, 2012 7:14 am

rebekah & stefan
isteni és gyűlöletes páros voltunk, egyszerre ép, törött, tiszta és mocskos. lehetetlenség elfelejteni, min mentünk keresztül, maga voltál a pőre bűn, és én úgy szerettem és megvetettem, akik voltunk, hogy sosem feledlek el. de valahol mélyen legbelül még mindig a bocsánatodért esedezem, amiért annak idején engem választottál.

meredith & stefan
a te vétked, hogy ki kell vetkőznie emberi mivoltából az, akiért ezerszer adtam volna az életem, és adnám még mindig. nem tudom, mit gondoljak rólad. elvégre megmentettem az életedet. ez az egész túl bonyolult ahhoz, hogy pár sorban kivesézzük.

elena & stefan
most éppen ki vagy? játékos fióka, aki alig várja, hogy vér fröccsenjen a szájpadlására? bájos porcelánbaba, mi bármelyik pillanatban eltörhet? mi maradt abból az elenából, akit torokszorító szerelemmel szerettem. mi vagy te? mi vagyok én? létezünk mi még egyáltalán? (hát ez sem egy rövid játék lesz <3)

klaus & stefan
megvetlek, gyűlöllek, hatalmad van felettem. azt a furcsa macska-egér játékot játsszuk, amely egyszerre izgalmas, rémisztő és igazságtalan. én mégsem tudnék elszakadni tőled. te mégsem tudnál elszakadni tőlem. valahol nagyon egyformák vagyunk, veszélyesen hasonlítunk egymásra, ez nem felszínes, és nem is nyúlik vissza a múltba. nem formálja semmilyen emlék, de ha egymásba nézünk, ugyanazt látjuk; magány, sivárság, görcsös ragaszkodás. és valahol ezek között szunnyad egy szörnyeteg.
Katherine Pierce
Katherine Pierce

titulus : : i'm gonna take you to hell
kor : : 18 +520
t. hely : : virginia
posztok : : 39

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyPént. Jún. 29, 2012 6:41 am

Ohh, kedves, te mindig is a szívem csücske voltál. Az évszázadnyi idő ködébe vesző múltban is képes voltál érzéseket lehelni holtnak hitt szívembe, fényt gyújtottál a sötétbe, szerelmet ébresztettél a feneketlen gyűlöletből. Máig sem váltál teljesen közömbössé, sosem zártalak ki végleg. Bár, te oly sokszor hangoztattad, hogy gyűlölsz – még megölni is próbáltál –, én mégis féltettelek, vigyáztam rád. Tetszik, ahogy megváltoztál. Ez a benned lapuló kettőség elvarázsol. Mint a vad, aki menekül az önmagában rejlő sötétségtől, de mindig visszatér ugyanahhoz a feketeséghez, mert minden ösztöne odahajszolja, mert úgy jó neki, még akkor is, ha a belé rögzült lelkiismeret épp az ellenkezőjét diktálja. Még mindig gyűlölsz? Én mondtam, Stefan, ez sokkal inkább emlékeztet egy szerelmi történet kezdetére, mint a végére.

Damon Salvatore
Damon Salvatore

titulus : : The only one I can count on is me!
posztok : : 9

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyHétf. Júl. 02, 2012 10:31 am

Az igazság az, hogy nem tudom jellemezni a kapcsolatunkat... Annyi mindenen mentünk már együtt keresztül. Jó és rossz is volt ezen a hosszú úton, hogy melyikből mennyi azt döntsd el te. Talán ha visszaforgathatnám az idő kerekét akkor sok mindent máshogy csinálnék... Mindent tudunk egymásról, de mégis úgy teszünk mintha idegenek lennénk, aztán ha valamibe belecsöppenünk, akkor mégis csak tudunk egymásra számítani. Fura ez nem? Viszont egyet ne felejts el, történhet bármi mi akkor is testvérek vagyunk, így összetartozunk.
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

titulus : : ~ i'll be your last memory
kor : : 27-1000+
t. hely : : szerte a világban...
posztok : : 16

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ EmptyKedd Júl. 03, 2012 4:27 am

Egyik Salvatorét sem szívlelem, de még te vagy a jobbik eset. Csak ne menj a húgom közelébe még egyszer, mert akkor valószínűleg már nem tudok szemet hunyni afelett, hogy Salvatorénak születtél. Apropó, emiatt viszont rohadtul sajnállak, tényleg.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~   drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~ Empty

drag my teeth across your chest to taste your beating heart ~
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: and there's no remedy for memory your face is :: shipping & plotting :: stefan salvatore-
Ugrás: