Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take Szomb. Jún. 23, 2012 3:58 am
cole & isabel
Isabel Rosemary Culpeper...Nem is tudom, hol kezdhetném. Talán nem a legideálisabb körülmények között történt az első találkozásunk, de abban biztos vagyok, hogy hatásos voltam. Hatásos, mivel valamilyen úton-módon még mindig feléd sodor az élet és eltűröd a hülyeségeimet. De csak tudd, hogy ez kölcsönös. Ha nem lenne az a bizonyos láthatatlan valami, amit egyesek szerelemnek neveznek, akkor valószínűleg az első adandó alkalommal kisétáltam volna az életedből. De nem. És igen, szerelmes vagyok beléd Isabel Rosemary Culpeper.
Kol Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ i'll be your last memory kor : : 27-1000+ t. hely : : szerte a világban... posztok : : 16
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take Kedd Júl. 03, 2012 4:14 am
kol & isabel
Egy igazi szépség! Bár Mirát lehetetlen felülmúlni, de hadd ne hazudjam azt, hogy téged nem kóstolnálak meg. Isteni lehet a véred íze, és remélem, egyszer majd módomban áll kortyolni belőle párat. Remélem? Dehogy is remélem...tudom! Ha nem engeded, hát majd erőszakkal, drága!
Meredith Fell human ::
titulus : : ~ i hate when people die kor : : 28 t. hely : : Mystic Falls posztok : : 16
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take Kedd Júl. 03, 2012 4:59 am
meredith & isabel
Kedvesnek tűnsz, és bár nem ismerlek régóta, szerintem lehetünk mi még jóban ^^
Caroline Forbes vampire ::
titulus : : heaven can wait t. hely : : CHANCE HARBOR posztok : : 18
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take Kedd Júl. 03, 2012 6:28 am
caroline& isabel
Örömmel hallom, hogy nem "Klaus barátnője" néven emlegetsz. Ami azt illeti eléggé megkedveltelek, és ez azt hiszem kölcsönös is. Egy biztos, nem egyszerű kezelni téged, de talán épp ez benned a jó. Szóval azt hiszem barátnők vagyunk.
Edmund D. Steel demon ::
titulus : : the devil inside t. hely : : erre-arre posztok : : 12
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take Vas. Júl. 08, 2012 3:38 am
edmund & isabel
Az olyan emberek, akik vészesen közelkerültek valamilyen természetfeletti lényhez, mindig magukhoz vonzzák a többi nem normális embert. Ez egy tény. Te pedig nagyon elszántnak tűnsz, a fajtám felkutatásában, ami még inkább felkeltette az érdeklődésemet, irányodba. A gond csak az, hogy a tudásod még nagyon felszínes, viszont én lassan mindent tudok rólad. Vigyázz, nehogy a gonosz Edmund bácsi becserkésszen, vagy ami az ilyen hősnőknek még nagyobb fájdalmat tud okozni: nehogy valamelyik szívedhez közelálló lényben keressek egy kis örömöt. A kis farkasod nem mindig lehet melletted, hogy megvédjen...
Lilith R. Saxonwell demon ::
titulus : : Don't wanna see all the things I've seen kor : : 21+2698 posztok : : 17
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take Hétf. Júl. 09, 2012 9:55 pm
lilith & isabel
Az egyik részed talán azt mondja, hogy ne bízz meg bennem a másik viszont azt, hogy igen... és te nem tudsz dönteni... Nos, én döntök helyetted is. Nem sok ilyen elszánt lány van, mint te. És ami azt illeti ez tetszik benned. Meg aztán én sem vagyok oly' annyira nagyon gonosz, talán csak egy picikét elvetemült. De most őszintén... hány démon ajánlja fel, hogy segít démonokat hajkurászni? Az már persze egészen más kérdés, hogy engem a bosszú hajt.
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: everything is dark it’s more than you could take