dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

so come and tell me what my kiss tastes lke

Go down 
+4
Cole St. Clair
Elena M. Gilbert
Kol Mikaelson
Miranda Cole
8 posters
SzerzőÜzenet
Miranda Cole
witch ::
Miranda Cole

titulus : : one look could kill
kor : : 25
t. hely : : new york & all
posztok : : 21

so come and tell me what my kiss tastes lke Empty
TémanyitásTárgy: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptySzomb. Jún. 23, 2012 4:02 am

miranda cole

one look could kill
new york
witch

Kód:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Yanone+Kaffeesatz' rel='stylesheet' type='text/css'>

<center><div style="width: 240px; height: 375px; background-color: #000000"><center><div style="width: 200px; font-family: yanone kaffeesatz; color: #fff; font-size: 28px; text-transform: uppercase; padding-top: 154px">you & mira</div>
<div style="width: 200px; font-family: arial; text-transform: uppercase; font-size: 8px; color: #fff">amit csak szeretnél, szívem </div></center>
Vissza az elejére Go down
Kol Mikaelson
vampire ::
Kol Mikaelson

titulus : : ~ i'll be your last memory
kor : : 27-1000+
t. hely : : szerte a világban...
posztok : : 16

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptySzomb. Jún. 23, 2012 4:10 am

kol & mira

Az érzéseim veled kapcsolatban (még) tisztázatlanok. Néha kiharapnám a torkod - ne vedd sértésnek -, annyira kihozol a sodromból. De legtöbb esetben bármennyire is nehéz bevallanom, de csak Rád tudok gondolni. Megbabonáztál, teljesen. És ez megőrjít. Mi történik velem? Mit tettél velem?
Elena M. Gilbert
staff :: vampire
staff :: vampire
Elena M. Gilbert

titulus : : THE PETROVA-FIRE NEVER BURN OUT
kor : : 18 (+1)
t. hely : : MERCY FALLS
posztok : : 38

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptySzomb. Jún. 23, 2012 5:02 am

ellie & mira

nem is tudom, hogyan és azt sem tudom, miért, de az egyik legkedvesebb barátnőm vagy, mióta csak ismerlek. elviseljük a másik öt, esetleg húszperceit, ráadásul veled sosem unatkozom. meghallgatjuk egymást... nem is tudom, kell-e ennél több.
Cole St. Clair
staff :: werewolf
staff :: werewolf
Cole St. Clair

titulus : : impossible doesn't exist
t. hely : : mercy falls, minnesota
posztok : : 62

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptySzomb. Jún. 23, 2012 6:11 am

cole & mira

ex-konkurencia...nos, álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha még összefutunk Mira...de az jó, amikor kellemes meglepetések érik az embert, nem?szóval, boszorkány...tudtam, hogy valami nincs rendben veled, hiszen nem fogott rajtad a St.Clair varázs. ezért is tiszteltelek. ami pedig Victort illeti, köszönöm.
Katherine Pierce
Katherine Pierce

titulus : : i'm gonna take you to hell
kor : : 18 +520
t. hely : : virginia
posztok : : 39

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptyCsüt. Jún. 28, 2012 9:19 am

katherine & mira

Enyém a szégyen, hogy míg a seggecském mentettem, belehabarodtál abba a kisfiús bájába! Kislány, sajnálom, ha nem voltál elég neki. Hidd el, nekem okoztad volna a legnagyobb örömet, ha lekötöd annak a továbblépésre képtelen, makacs butuskának a figyelmét… Ó, ne aggódj! Már megszoktam, hogy mindig, mindenki, mindenért engem okol. Épp ezért, már olyan hosszú az ellenségeim listája, hogy nem okoz túl nagy gondot még egy nevet ráfirkantani a végére. Pedig hidd el, még hálás is lehetsz nekem, amiért úgy elcsavartam azt a csinos fejecskéjét. Akiben Salvatore vér kering, azzal csak a baj van, előbb-utóbb tönkreteszi az életed. Kérdezd csak meg a barátnődet, Elenát.
Oliver Simon Reed
Oliver Simon Reed

titulus : : Just because I don't care doesn't mean I don't understand!
posztok : : 9

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptyHétf. Júl. 02, 2012 9:51 am

oliver & mira

Fogalmam sincs, hogy mi hogyan tudtunk egyáltalán szóba állni egymással... Volt pár olyan alkalom, amikor legszívesebben kitekertem volna a nyakadat, vagy épp a pokolba kívántalak. Mindenesetre azt el kell ismernem, hogy nagy tudással rendelkezel, így... hát van mit tanulnom tőled. Még ha nem is mutatom ki(nem is fogom, várhatsz még erre egy jó pár évtizedet.), de ezért én nagyon hálás vagyok neked. Barátok? Talán egyszer majd kimondom, hogy azok vagyunk. Talán...
Meredith Fell
human ::
human ::
Meredith Fell

titulus : : ~ i hate when people die
kor : : 28
t. hely : : Mystic Falls
posztok : : 16

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptyKedd Júl. 03, 2012 4:48 am

meredith & mira

Jaj, bár ne ismernélek. Nem is értem, Elena hogy lett veled jóban. Bár igaz, ez nem az én dolgom. Viszont akármikor találkozunk, valami miatt a hideg futkos tőled a hátamon. Egyáltalán nincsenek kellemes érzéseim veled kapcsolatban. Minél kevesebbszer futunk össze, annál - ha nem is boldogabb, de - egyszerűbb az életem.
Damon Salvatore
Damon Salvatore

titulus : : The only one I can count on is me!
posztok : : 9

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke EmptyKedd Júl. 03, 2012 7:05 am

damon & mira

Anno elég közel kerültünk egymáshoz. Ha nem lett volna Kath azt mondom, simán lehetett volna még több, de... akkoriban. Megértem, ha utálsz érte, de régen volt már és változtak a dolgok. Múltunk egy része közös, a jövőnk viszont kétfelé ágazik... na barátok?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: so come and tell me what my kiss tastes lke   so come and tell me what my kiss tastes lke Empty

so come and tell me what my kiss tastes lke
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: and there's no remedy for memory your face is :: shipping & plotting :: death is a wild night and a new way-
Ugrás: