dark paradise ;;
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapRegisztrációBelépésLegutóbbi képekKeresés
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
chatterbox ;;
staffers ;;

credits ;;
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;

Caroline Forbes

Go down 
+2
Isabel Rosemary Culpeper
Caroline Forbes
6 posters
SzerzőÜzenet
Caroline Forbes
vampire ::
Caroline Forbes

titulus : : heaven can wait
t. hely : : CHANCE HARBOR
posztok : : 18

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Caroline Forbes   Caroline Forbes EmptySzomb. Jún. 23, 2012 4:27 am

CAROLINE FORBES ,

Friends - I love them.
Enemies - You can take everything I have.
Lovers - I will always love you.

Érezte, amint vére áramlani kezd az ereiben, ahogy elnézte azokat a nedves, telt ajkakat. Már szinte érezte az ízüket.

credit to tillie at caution

Kód:
<center><div style='width: 300px; background-color: #000; padding: 10px 5px 10px 5px; border: 1px dotted #fff;'><br>

<div style="width: 300px; font-family: arial narrow; text-align:center;font-size: 40px; color: thistle; text-transform:UPPERCASE; word-spacing:0px; line-height:20%; text-shadow: black 1px 1px 2px; padding: 0px; 10px 0px 0px; letter-spacing:-4px; ">NÉV&CAROLINE ,</div> <Br>

<div style="width:285px; text-align:justify; font-family:calibri; font-size:10px; color:#fff; padding-left:10px; padding-right:5px; margin-top:5px;line-height:98%;">PLOTPLOTPLOTPLOT</div></div></center>
Vissza az elejére Go down
Isabel Rosemary Culpeper
human ::
Isabel Rosemary Culpeper

titulus : : people say goodbye in their own special way
kor : : 19
t. hely : : mystic falls
posztok : : 14

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes EmptyVas. Jún. 24, 2012 1:06 am

Isabel & CAROLINE ,

Jól figyelj, vallomás következik! Klaus barátnőjéből a szememben pillanatok alatt Caroline Forbes lettél, ami nem kis teljesítmény, ha azt nézzük, hogy képes lennék teljesen figyelmen kívül hagyni téged. De úgy alakult, hogy megkedveltelek, ki tudja, miért. Valahol Grace-re hasonlítasz, pedig teljes ellentétek vagytok. Talán az lehet az egyetlen közös bennetek, hogy engem képesek vagytok kezelni.
Niklaus Mikaelson
staff :: hybrid
staff :: hybrid
Niklaus Mikaelson

titulus : : i promise i'm not a serial killer
t. hely : : chance harbor
posztok : : 106

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes EmptyVas. Jún. 24, 2012 2:24 am

Klaus & CAROLINE ,

Nem tudom, mit tettél velem, Caroline Forbes, de átformáltál. Te vagy talán az egyetlen, aki mindig is engem láttál, akinek hagytam, hogy megismerjen, mert egyszerűen beléd szerettem, Caroline. Előtted nem volt szívem és te nekem adtad a tiedet. Sosem fogom összetörni, megígérem neked, hogy mindig veled leszek, mert már nem tudnék létezni a mosolyod nélkül. Megmentettél, Caroline Forbes.
https://darkparadise.hungarianforum.com
Kol Mikaelson
Kol Mikaelson

titulus : : ~ i'll be your last memory
kor : : 27-1000+
t. hely : : szerte a világban...
posztok : : 16

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes EmptyKedd Júl. 03, 2012 4:32 am

KOL&CAROLINE ,

Már a gondolattól felfordul a gyomrom, hogy Klaus veled kavar. És ráadásul, hogy még gyengéd érzelmeket is táplál irányodba...na, ettől végképp kidobom a taccsot. Nyugi, nem a "tökéletes" külsőd miatt van ez. Nehéz bevallani, de tény, hogy nagyon szép vagy. Viszont Klaus sosem szeretett senkit, erre mikor elkezd érezni az a barom, hát pont egy magadfajtába szeret bele. És itt most a roppantmód irritáló személyedre gondoltam. Szóval bocs, Caroline, de nem bírlak.
Meredith Fell
Meredith Fell

titulus : : ~ i hate when people die
kor : : 28
t. hely : : Mystic Falls
posztok : : 16

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes EmptyKedd Júl. 03, 2012 5:08 am

MEREDITH&CAROLINE ,

Mi nemigen beszélgettünk, de azt tudom, hogy egy kedves lány vagy, Caroline. És az is biztos, hogy jót tett neked a vámpírság. Nem ismertelek emberként, de Ric és Elena is meséltek egy-két dolgot rólad. Büszke lehetsz arra, akivé váltál. És köszönöm, hogy nem bántottad Alaricot, mikor megtudtad, hogy ő ölte meg az apádat. Köszönöm, hogy még az útja végénél is kedves voltál vele. Ezért örökké hálás leszek.
Rebekah Mikaelson
Rebekah Mikaelson

titulus : : ~ you can't hurt me
kor : : 18-1000+
t. hely : : Chance Harbor
posztok : : 14

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes EmptyKedd Júl. 03, 2012 5:28 am

REBEKAH&CAROLINE ,

Nos, először nem kedveltelek. Valójában ki nem állhattalak. Mondjuk ezzel te is így voltál. Aztán érdekesmód, pár hónap elteltével elkezdtelek bírni. Nem neveznélek barátnak, de már mosolyogni is tudok rád, ha éppen úgy adódik. Ez azért haladás, nem?
Ajánlott tartalom

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes Empty

Caroline Forbes
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dark paradise ;; :: and there's no remedy for memory your face is :: shipping & plotting :: i'm not afraid i was born to do this-
Ugrás: