Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : ~ i'll be your last memory kor : : 27-1000+ t. hely : : szerte a világban... posztok : : 16
Tárgy: Kol Mikaelson Szomb. Jún. 23, 2012 4:54 am
kol mikaelson
veszélyes . érzéketlen . kiismerhetetlen
Szerintem a feljebb leírt három szó tökéletesen jellemzi...vagyis majdnem tökéletesen. Igen, valóban veszélyes. Nem kifejezés, mennyire. Heves természetű, hamar fel lehet idegesíteni, és olyankor bárkit képes kegyetlenül meggyilkolni, aki lehet, hogy csak épp rosszkor van rossz helyen...a közelében. Az érzéseit - ha vannak egyáltalán - remekül palástolja. Lelkiismeret-furdalás nélkül képes ölni, akár még egy kisgyerek vérét is gond nélkül kiissza. De hogy teljesen érzéketlen lenne, az nem valószínű. Bár ezt magának sem vallaná be, de Miranda Cole személye furcsa hatással van rá. Nem, az biztos, hogy nem szerelmes (még), de a vonzalom megvan. És ez megrémíti. Az ellenségei megszámlálhatatlanok, de ez jó neki. Élvezi, mikor legyőzheti azt, aki megpróbál ártani neki. A család nem olyan fontos neki, bár azt nem lehet kijelenteni, hogy leszarja őket. Klaus...na vele nem foglalkozik. Még mindig nem tudta megbocsátani neki, hogy 900 évre egy koporsóba zárta. Segít a családnak, ha neki is van belőle haszna vagy ha rá is tartozik a dolog.
titulus : : taste me drink my soul kor : : 19-29 t. hely : : valahol Klaus közelében posztok : : 13
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Szomb. Jún. 23, 2012 6:31 am
daliah & KOL
te vagy a kedvencem, a Mikaelson családból. de komolyan mondom. az a bizonyos lehengerlő és dögös mosolyod, amit akkor öltesz fel, ha valami ördögien gonosz játékot találtál ki, egyszerűen imádom. legyen bármilyen őrült ötleted, tudd, hogy nekem elmondhatod, mivel úgy sem tudok nemet mondani rá. talán, azt is megkockáztatom, hogy bízok benned...ami azért durva, tekintve, hogy milyen tudsz lenni.de ezt valahogy mindig elfelejtem, amikor veled vagyok. ó, Kol...csak át ne vágj.
lacie at atf
Miranda Cole witch ::
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Vas. Jún. 24, 2012 12:29 am
MIRA & KOL
Gondolkoztam. Még sosem írtam dalt személyhez és nem is fogok. De, ha írnék egyet hozzád, abban sok lenne a gyűlölet. Az átok, a véres halál. Mert tudd meg, gyűlöllek Kol Mikaelson. Jobban, mint eddig bárkit az életemben. Gyűlölöm minden szavad, minden egyes mozdulatod és gyűlölöm, hogy sosem foglak gyűlölni, úgyhogy kérlek... Csak menj el, még mielőtt ez az átkozott gyűlölet szaggatna ketté.
lacie at atf
Isabel Rosemary Culpeper human ::
titulus : : people say goodbye in their own special way kor : : 19 t. hely : : mystic falls posztok : : 14
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Vas. Jún. 24, 2012 1:11 am
ISABEL & KOL
Ha nem lenne Klaus és nem segített volna a barátaimnak, valószínűleg nem is ismernélek. Lehet, hogy nem bánnám. Kiráz tőled a hideg. Ne gyere a közelembe. Komolyan.
lacie at atf
Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Vas. Jún. 24, 2012 1:59 am
KLAUS & KOL
Jó ideje nem hallottam rólad, Kol. Ami azt illeti, senki sem hallott rólad, mióta szemet vetettél arra a boszorkányra és összekaptál miatta Rebekahval. Mi sosem jöttünk ki igazán, Kol. De ne a húgunkat büntesd ezért.
lacie at atf
Caroline Forbes vampire ::
titulus : : heaven can wait t. hely : : CHANCE HARBOR posztok : : 18
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Kedd Júl. 03, 2012 6:12 am
CAROLINE & KOL
Köszönöm szépen a kedves szavakat Kol. Ha ennyire hányingered van Klaus és a köztem lévő kapcsolattól, akkor mégis miért foglalkozol vele? Áh, talán... csak nem irigykedsz, hogy Ő végre talált valakit, akit szerethet? Gyerekes vagy és szánalmas, törődj a magad dolgával, engem pedig hagyj békén.
lacie at atf
Damon Salvatore vampire ::
titulus : : The only one I can count on is me! posztok : : 9
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Kedd Júl. 03, 2012 6:49 am
DAMON & KOL
Értékelem, hogy viszonozod az érzéseimet. Tudod, nem bántam volna, ha még egy 1000 évig abban a koporsóban rohadsz... De úgy látszik ez a 900 év is megtette a hatását ugyanis az agyi sejtjeidet erőteljesen lerombolta az ott töltött idő. De nincs ezzel semmi baj. Az meg, hogy a húgoddal kavarok? Szerintem elég nagy lány már ő el tudja dönteni, hogy mit akar.
lacie at atf
Cole St. Clair staff :: werewolf
titulus : : impossible doesn't exist t. hely : : mercy falls, minnesota posztok : : 62
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Szer. Júl. 04, 2012 8:56 am
cole & KOL
kedves, Kol. milyen vicces, hogy ugyanúgy ejtik a nevünket. de ettől nem leszünk öribarik. nekem speciel semmi problémám nincs veled és a családoddal, sőt a fajtáddal sem, mivel engem hidegen hagy az összes faji harc. de....amennyiben egyetlen egyszer is úgy látom, hogy megfordul a fejedben, hogy Isabelhez közeledni akarsz - legyen az bármilyen célból - megharaplak! ez most nem hangzott olyan félelmetesen, de hidd el, hogy az.
lacie at atf
Lilith R. Saxonwell demon ::
titulus : : Don't wanna see all the things I've seen kor : : 21+2698 posztok : : 17
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Kedd Júl. 10, 2012 4:41 am
LILITH & KOL
Megfordultunk egymás ágyában, de az már nagyon-nagyon rég volt. Viszont... nem szeretem, ha valaki megpróbál kihasználni, ki szereti egyáltalán?Azt hittem több eszed van ennél, hogy nem húzol ujjat egy olyan démonnal, mint amilyen én vagyok. Kol drágám, ha még egyszer tenni mersz ellenem valamit, akkor így vagy úgy de megöllek. Veheted akár figyelmeztetésnek is.
lacie at atf
Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
Tárgy: Re: Kol Mikaelson Kedd Júl. 10, 2012 9:11 am
KATHERINE& KOL
Nos, mr. Mikaelson. Olyan édes kisfiú vagy! Forrófejű, kegyetlen, szexi. Az egész eredeti bagázsból talán te lennél a kedvencem, ha nem tudnám, hogy benned is részben ugyanaz a vér kering, mint kedves féltestvéredben, Niklausban. Jobb is, ha nem kezdesz velem, inkább én is megtartom a kellő távolságot, nehogy még a végén, a testvérek iránti már-már beteges vonzódásom valami őrült cselekedetre késztessen. De ettől függetlenül úgy gondolom, egy görbe este még nem veszélyeztetne senkit.