Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : ~ i hate when people die kor : : 28 t. hely : : Mystic Falls posztok : : 16
Tárgy: Meredith Fell Szomb. Jún. 23, 2012 5:44 am
MEREDITH FELL
Az egyik legkiegyensúlyozottabb, legmagabiztosabb ember, aki érzelmileg mindig a földön jár. Régen legalábbis így volt. Aztán megismerte, megszerette, majd pedig elveszítette Alaric Saltzman-t. Ekkor vett 180 fokos fordulatot az élete. Már ami az érzelmi világát érinti. Mondhatni, összeomlott. Kívül erős próbál maradni, de lelkileg a darabjaira hullik. Szóval a szerelmi élete kész csőd. Nem is valószínű, hogy Ric után még képes lesz bárkit is szeretni. Barátai vannak, bár szinte észrevétlenül löki el magától őket. Ellenségek? Nincs sok, de minden bizonnyal van belőlük. És bár Elena nem utálja - vagy csak ő nem tud róla -, de miatta lett vámpír a Gilbert-lányból, így szerinte a Salvatorék nemigen csípik - bár azóta nem is beszélt velük -, de nagy valószínűség szerint egyikük sem szíveli jelenleg Meredith-t.
titulus : : heaven can wait t. hely : : CHANCE HARBOR posztok : : 18
Tárgy: Re: Meredith Fell Kedd Júl. 03, 2012 6:16 am
CAROLINE & MEREDITH
Nem tudtam és nem is akartam bántani Ric-et még annak ellenére sem, hogy... Erős és határozott nőnek ismertelek meg, és talán ebben egy picit hasonlítunk. Mindketten tudjuk, milyen elveszíteni egy olyan személyt, akit szeretünk és féltünk. Számíthatunk egymásra és ez jó.
Damon Salvatore vampire ::
titulus : : The only one I can count on is me! posztok : : 9
Tárgy: Re: Meredith Fell Kedd Júl. 03, 2012 6:41 am
DAMON & MEREDITH
A pszichopata doktornő, aki mégsem annyira pszichopata. Hm... Most, hogy így mondod valóban csak Alaric miatt találkoztunk. Azt azért megsúgom, hogy szerintem jól működött volna a kapcsolatotok. De hát Ő már sajnos nincs köztünk, úgy hogy ennyit erről. Hogy fogunk-e még beszélni azt nem tudom, azt viszont garantálom, hogy reggel a vegyes boltban tuti nem fogunk összefutni.
Niklaus Mikaelson staff :: hybrid
titulus : : i promise i'm not a serial killer t. hely : : chance harbor posztok : : 106
Még személyesen nem találkoztunk, de hallottam már rólad. Sikerült igen ügyesen megkavarnod az állóvizet azzal, hogy Elenát vámpírvérrel mentetted meg. Persze.... Nem tudhattad, hogy utána mártírhalált hal egy tó fenekén. Tudod, lehetne bennem tüske, hiszen így közvetve miattad nem kreálhatok több hibridet, ha Elena vére elfogy. De ez az egész szituáció túl érdekes ahhoz, hogy ne élvezzük ki!
Edmund D. Steel demon ::
titulus : : the devil inside t. hely : : erre-arre posztok : : 12
Tárgy: Re: Meredith Fell Vas. Júl. 08, 2012 3:54 am
EDMUND & MEREDITH
ó, kedves doktornő! tessék vigyázni, mert nem minden jóképű és szexuális páciens beteg igazából. mindenesetre szükségem van pár dologra, amit csak kegyed tud megszerezni nekem, tehát szándékomban áll elmélyíteni a kapcsolatunkat és nem csak egy-egy vérvételnyi idejét rabolnám. utána persze...én nem leszek olyan béna, mint azaz Alaric.
Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
Tárgy: Re: Meredith Fell Kedd Júl. 10, 2012 9:09 am
KATHERINE & MEREDITH
Jajj, kicsi, naiv Meredith. Azt hiszed, Elena olyan sokban különbözik tőlem? Hatalmasat tévedsz! Már az első pillanatban láttam rajta, hogy Petrova vér csörgedezik az ereiben – és ezt nem csak azért mondom, mert hasonmásként ugye pont úgy néz ki, mint én –, de végül mégis te adtad meg neki az utolsó lökést, hogy a vér csak ne váljon vízzé. De erről szívesen mesélek még neked, ha kedved szottyanna feljönni hozzám egy kávéra... És ne higgy, kedvesem a pletykáknak! Nem vagyok én annyira szörnyű, mint amit mesélnek rólam… Gyermeki, bár megtépázott lelkem van, a felszín alatt elrejtve, természetesen. De azért tényleg vigyázz! Ha egyszer majd úgy gondolom, hogy hiba volt a kicsi, kicsi hasonmásnak segíteni, és így átváltoztatni, gondolkodás nélkül harapom át a torkodat.
Miranda Cole witch ::
titulus : : one look could kill kor : : 25 t. hely : : new york & all posztok : : 21
Tárgy: Re: Meredith Fell Csüt. Júl. 12, 2012 8:23 am
MIRANDA & MEREDITH
Ha jól hallottam, nem szívlelsz engem, de, tudod, én kedvellek. Talán pontosan azért van ez, amiért te nem bírsz. Azt hiszem, kedves Meredith, mi ketten elég sok mindenben hasonlítunk. Egyikünk sem szereti, ha kicsusszan a lába alól a talaj és teszünk is érte, hogy ez ne következzen be. Nem, mi sosem leszünk jóban. Túlságosan is erős jellem vagy ahhoz, hogy barátként tekintsek rád. Jobb, ha megmaradsz ismerősnek, így jobban lehet figyelni rád - főleg így, hogy bár nem kéne, olyan szívesen ütöd mások dolgába az orrod.
Isabel Rosemary Culpeper human ::
titulus : : people say goodbye in their own special way kor : : 19 t. hely : : mystic falls posztok : : 14
Tárgy: Re: Meredith Fell Csüt. Júl. 12, 2012 11:13 am
ISABEL & MEREDITH
Mikor megismertelek és megtudtam, hogy orvos vagy, ráadásul tudsz minderről a természetfeletti őrületről... Hát... Mintha az eltervezett jövőm lennél megtestesülve. Anyám is orvos, de... Ő inkább csak a saját szórakoztatására, úgyhogy te lehetsz igazán az, akire egyfajta mentorként tekintek.