Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : Can a heart still break once it's stopped beating? kor : : 22 t. hely : : other side posztok : : 8
Tárgy: revenge is a kind of wild justice Hétf. Júl. 09, 2012 8:46 am
i can sing this song so blue
Ha felejtek, eltűnök. Márpedig, én maradni akarok. Mégis, minden mély sötétbe fulladt nap azzal a veszéllyel fenyeget, hogy egyszerűen elhalványodom, mintha sosem léteztem volna. Minden egyes nappal egyre nehezebb emlékeztetnem magam arra, miért bolyongok itt fáradhatatlanul, miért nem tűnök el egyszerűen a halott lelkeknek szánt süllyesztőben. Holt vagyok az élők között. Átnéznek rajtam, elmennek mellettem, ha zokogok, nem hallanak. Mintha nem is léteznék. Hazugság, aljas hazugság. Létezem, élek, itt vagyok! Sikoltok, üvöltök, toporzékolok. Elevenebb vagyok, mint életemben valaha. A halál furcsán élővé tett. Gyűlöletből lakmározó, eleven létezéssé váltam. Élő vagyok a holtak között. A levegő jegesen hasít a tüdőmbe. Már csak megszokásból lélegzem, pedig akár kellemetlennek is mondható, ahogy minden egyes lélegzetvétellel az oxigén hideg hullámban tölti el tagjaim, mintha nem is létezne tüdőm, hanem egyszerűen az egész testembe venném a levegőt. De ez is megkönnyíti az emlékezést. A nap sugarai sem cirógatják már langyosan bőrömet. Az egész világ kihűlt, megfakult. Én vagyok az egyetlen ezernyi színben pompázó, forró dolog ebben a rohadt világban. A szívem soha többé nem dobban. Mégis, mint már említettem, sosem éreztem magam ennél élőbbnek. Minden porcikám tisztán érzem. Szellemtestem molekulái lázadnak a fakulás gondolata ellen, így oly könnyű érezni, ahogy a gyűlölet forrón lángolva kering az ereimben, édesebbé téve a létezést, mint mikor vértől voltak melegek tagjaim. Látnom kell. Eddig csak egyszerűen gyűlöltem a gondolatát is, de szítani akarom a tüzet, látnom kell az arcát. Azt a mocskos, hazug, gyilkos arcát. Nesztelen suhanok végig a városon. Ismerem jól minden négyzetcentiméterét, még az izomláz érzését is képes vagyok felidézni, mely kellemetlen, szúró fájdalommal bizsergette lábaim, ha túl sokáig róttam az utcákat. Ezek a dolgok tartanak itt. A fájdalommal telített emlékek. Mindenhol ott van. Jelenléte mindent beborít. Itt találkoztunk először. Itt csókolt meg. Ott van a lámpa fakó fényében, a szél süvítésében, a hajlongó ágak nyikorgásában, s ott van bennem is. Megölt, de mégis ő tart életben. Gond nélkül jutok át az ajtón. A lakás olyan sötét, mint amilyen a lelkem. Üres, kihalt, az álom békéje borítja jótékony hatását a falakra. Éjjel minden szebb. Hatásosabbak a filmek ijesztő jelenetei, emlékezetesebbek a titkon súgott szavak, a csókváltások. Éjszaka még gyűlölni is jobb. Szeretem az éjszakát, mert a világ ilyenkor tükrözi a lényemet eltöltő végtelen sötétséget. Mintha az én birodalmam lenne. Mily békésen alszik! Szája sarkára halvány mosoly szökött, s lemoshatatlanul ott ragadt. Én mindig is rossz alvó voltam, gyakran riadtam föl. Ilyenkor szerettem nézni, ahogy ő szendereg. Maga volt a testet öltött béke, a harmónia. Ajkamra akaratlanul kedves mosoly szökik. Ujjaim még emlékeznek milyen volt sűrű, bársonyos tincsei között kalandozni, testem emlékszik, milyen tökéletes volt azt érezni, amikor belém hatolt, kerek egésszé válva miatta, vele, bőröm tudja milyen volt szeretkezés után remegve hozzábújni, vagy csak elbújni óvó karjai között a hazug világ támadásai elől. Elkomorodok. A testem nem csak ezekre a dolgokra emlékszik. Újra kristálytisztán érzem magamon dühtől parázsló tekintetét, hallom a felém köpött szavakat, a belém hasító fájdalom egy pillanatra megbénít. Az ágya szélére ülök. Kezem arcához közelítem, de nem érintem meg. Ehelyett tenyerem mellkasának fektetem. Ujjaim könnyedén siklanak át bőrön, csontokon, izmokon, inakon. Ujjam alatt érzem szívének ütemes dobbanását. Kedvem támad megmarkolni a lüktető szervet, kitépni mellkasából, s elhasznált szemétként a szoba másik sarkába dobni, majd csak nézni, önfeledt mosollyal nézni, ahogy szemei fölpattannak, fájdalom lopózik tekintetébe, de csak a másodperc töredékéig, mert utána minden élet oly gyorsan hunyna ki belőle, mint a hirtelen széllökéstől kialvó gyertyaláng. De nem vagyok benne biztos, hogy megtehetném. Ezért csak ülök, tenyerem alatt szíve dobogását érezve, figyelve, ahogy a bennem keringő gyűlölet átveszi a ritmusát.
Tárgy: Re: revenge is a kind of wild justice Szer. Júl. 18, 2012 8:56 am
You're a ghost love, nightgown flowing ,
your body blue and walking along the continental shelf you are a dream among the sharks beautiful and terrifying, lit and restless we dance in dark suspension. And you bury me in the ocean floor beneath you where they'll never hear us scream, Moonlight walking, I smell your softness carnivorous and lusting to track you down among the pines. I want you stuffed into my mouth hold you down and tear you open, live inside you - love, I'd never hurt you. But I'll grind against your bones until our marrows mix I will eat you slowly --------------------------------
Rettentően távol van, ha kinyújtanám a karjaimat, nem tudnám elérni, pedig... pedig látom, mozdul, él, minden végtagja ugyanolyan kecsesen libben előre, sosem járt, suhant, természetfeletti bájával, azzal a leírhatatlanul éteri szépségével együtt. Szempillájának egyetlen rezzenése olyan volt, mint nyáron az átforrósodott földnek egy kortynyi zápor. Szőke hajtincseibe belekap egy sehonnan érkező, sehová tartó fuvallat, szanaszét repülnek a szálak. Bódultan, szerelemtől ittasan nézem, miként válik minden egyes pillanattal szebbé és szebbé. Mosolya cinkos, csalfa, csábító, minden egyszerre, minden, amit valaha szerettem benne. Lépnék, lábaimban rezzen az izom, izületeim szinte nyikorogva engedelmeskednek elmém suta, érzelmektől vezérelt parancsának. Itt van, ó, ez egy karnyújtásnyi távolság, semmivel sem több, mindjárt itt lesz, mindjárt szoros ölelésembe simul, mint előtte annyiszor, és én úgy becézhetem ajkaimmal testét, mint a legelső éjszakán, mikor áhítatosan, vágytól fűtötten húztam le ruhájának pántját. Csókolni, érinteni, bőrének lüktetését élvezni, ahogyan szíve meglódul közelségemnek köszönhetően. Selymes karjain átüt a pulzálás – el sem értem, centiméterek választanak el tőle, mégis tudom, miként reagál lepkeszárny-finom cirógatásomra. Ó, egy másodperc, törékeny, szilánkos pillanat, semmivel sem több. Ó, mindjárt az enyém, mindjárt egészen az enyém! Mutatóujját ajkaihoz emeli, művészien simul ujjbegye a barázdákra. Csendre int, s én tiltakozás nélkül hagyom, hogy torkom egészen elszoruljon, testem megmerevedjen. Lépteket hallok, közeledő dübögést végig a földön, olyan ütemeset, olyan lüktetőt, mintha a szíve szólna hozzám, az mászna be a végtelen térbe lassan, láthatatlanul. Nem szív ez, lábai vannak, teste van, karjai vannak, cigarettától elsárgult ujjai, melyek a szőke hajtincsek közé bújnak, orra van, mi hangosan szimatol közéjük, mélyen magába szívja a belőle áradó illatfelhőt. Megkaparintja, agyába ereszti tökéletességét. Magasabb nálam, talán egy fejjel, talán kicsit kevesebbel. Megsemmisülten nézem végig, ahogyan szája az édes, fehér bőrre siklik, nyelve pajkosan siklik végig azon a csodálatos íven, amit félálomban simogattam, miután kimerülten hullottunk a párnák közé. Ő teszi meg, Ő, nem én. Névtelen, arctalan, jellemtelen senki – könnyedén szerzi meg, ami számomra a legbecsesebb. Kisemmizett alak vagyok, düh bugyog fel mellkasomban. Az a szőke szörnyeteg, az a céda a szemem előtt aláz porrá. Engem néz, kék pillantása fagyosan fúródik bőrömbe, felhasítja a bensőmet, kiömlik belőle minden. Nesze, te kétszínű ribanc, hogy tetszik a szivárvány színeiben pompázó szerelmem lent a padlón? Milyen érzés? És a szívem, ó, a szívem... Mozdul hús, nyekken csont, széttörnek a bordák, a vöröslő mannában ázó, pulzáló akármi előre siklik, hangos cuppanással ér földet.
A szív, a szív, a szív, a formaldehidben úszó csoda! Látnom kell, látnom kell, látnom kell, nincs más, mi megnyugtathatna. Egyedül az, egyedül a cafat, a világító tünemény fejem felett. Szemhéjaim ösztönösen szétpattannak, rémesen valósnak érzem azt a jeges érintés, pedig álom volt, csak álom, rémületben úszó, kegyetlen, undormányos álom. A negyedik – ezen a héten. Minden éjszaka ugyanaz, ugyanolyan szorító, gyötrelmes kín, ugyanolyan erővel sajgó fej. Úgy érzem, bármelyik percben széttörhet a koponyám, mintha valaki belülről feszegetné, és megpróbálna kimászni a masszív csont takarta búvóhelyről. Még körülöttem vibrál az álom, rajtam fekszik, beterít, mint egy jeges takaró. Egyszerre rebben meg az összes szempilla, pupilláim tágulni kezdenek, az utcáról beszökő halovány, derengő fények megvilágítják szobámat. Árnyékok nyúlnak el a falakon, egymásba kapaszkodó formák változnak hatalmas szörnyekké egy szemvillanásnyi idő alatt. És Ő... te édes, te gyűlöletes, te törékeny illúzió. Ma meddig látlak? Ma meddig kísértesz álomképként ébrenlétem ködös pillanataiban? Romlott hallucináció vagy, semmi több.
nyam-nyam, cupp-cupp, hörr-hörr. <3
Gwendolyn Black ghost ::
titulus : : Can a heart still break once it's stopped beating? kor : : 22 t. hely : : other side posztok : : 8
Tárgy: Re: revenge is a kind of wild justice Pént. Júl. 20, 2012 12:53 am
Nézem őt. Mintha valami varázslat szögezte volna tekintetem földöntúlian csodás arcára. Ujjaim alatt szívének dobogó ritmusának mágiája sodor katatón állapotba. Álom volt csupán. Jeges rémálomként öleltem magamhoz hűtlen karommal, darabokra tört a bűne, hogy megcsókoltam egy másikat, mégis minden percét élveztem, akartam. A bizonyossággá vált a bűn az életemben. A biztos tudatot jelentette, mely meghatározta, hogy hol a helyem. A hetedik pokolban égtem porrá, hogy hamvaimból újultan lángoló szerelemként keljek életre. Éva voltam, aki beleharapott a tiltott almába, élvezte fogai közt a gyümölcs friss roppanását, húsának édes leve frissítőn töltötte el száját, perzselte ingereit, hogy aztán halandóvá váljon Ádám mellett. A kígyó csábított félelmesen vad románcba, üres haláltáncba, hogy harmadnapra visszatérjek, mint megannyi erős érzelem, mely minden percet értékelni tud, amit mellette tölthetek. Akkor még nem tudtam, hogy minden bűnért kénytelen-kelletlen az ember meglakol, még abban hittem, hogy ha igazán erősen akarom, ha eléggé könyörgök érte, ha elég szerelmet adok, a bűnök megbocsáttatnak, a múlt jótékony feledésének leplével teríttetnek le. A tudásnak fájdalmas ára volt. Egy utolsó szívdobbanással, egy utolsó könyörgő megcsonkított pillantással fizettem érte. Elutasított, utált szerelemként haltam meg, hogy aztán gyűlöletként szülessek újjá. S lám, most a gyilkosom előttem hever. Oly békésen szunnyad, mintha mi sem történt volna, mintha magam sem lennék halott, csak egy nehezen felejthető rémálomként törtem volna szilánkokra egy utolsó fájdalom hatására. Mintha fakulni kezdenék. Élettől lobogó, milliónyi színem a világ szürkéjévé kezd mosódni. Ha megbocsátok, meghalok. Ha egyetlen törékeny, múló pillanatig is elismerem, hogy kiérdemeltem az utolsó fájdalmas sikolyt, a kés pengéjének élét, mely mellkasomnak feszült, eltűnök. Megrögzötten kapaszkodok bele a felszín alá menekült égetően forró gyűlöletbe. Az utolsó esélyem. Ez mindenem, ami maradt. Szívének dobbanása ritmust vált. Össze-vissza lesz, kiszámíthatatlan, gyorsuló. Ébred. Sápadt-sárgás fény világítja meg arcát, ahogy pillái megrezzennek, szemhéjai a világra nyílnak, tekintete álomtól ködösen nyugszik meg arcomon. Gyöngéden simítok végig a szívén, majd kezem lágyan emelem ki dobogó varázsának csont, izom és bőr börtönéből. – Leonard. – Nyelvemről már-már önmaguktól gördülnek le a hangok. Hiányzik belőlük a megszokott lágyság, könnyedség, becézés. Hangom rekedten, élesen, hidegen tölti be a levegőt, mintha ezer éve nem szólaltam volna már meg. – Leonard – ismétlem tudatosan. A szó lobbanó gyűlölettől eleven. Volt idő, amikor úgy éreztem, neve biztonságban van a számban, hogy tökéletes helye van szerelemtől remegő hangomon, ahogy egy végső gyönyörként a levegőbe rebegem. Most utolsó szent titkommá vált, az egyetlen kapaszkodóvá, ami életet lehel még belém, ami bosszúvágytól égető varázsszóként arra funkcionál, hogy a létezés táptalajává váljon, melybe körmöm mélyeszthetem bele, hogy meg ne szűnjek, el ne halványuljak. Úgy nézem arcát, mint akit arra kárhoztattak, hogy örökkévalóságba kövesedett élete végéig ezt tegye, mintegy sziszüphoszi büntetésképp, melynek eredménye ugyan nincs, de attól még kénytelen újra és újra a hegy tetejére gurítani a sziklát, hogy az ismét a mélybe zuhanjon, s meg nem szűnő erővel újrakezdje. Vonásai tekintetem börtönévé válnak. Pillantása megőrjít, megéget. Tehetetlennek érzem magam ebben a kilátástalan helyzetben. Őrültséggé válik az eddig még kristálytisztán ragyogó elhatározás. Gyűlölöm, hogy ide jöttem. És ez pont így jó. Fájdalmasan lüktető, élettelen sebhely vagyok csupán, kilátástalan utakkal a jövőre nézve. De akkor is élek. Akkor is itt maradok. – Hiányoztam? – kérdezem. A szótagok hűvösen nekikoccannak a bútoroknak, lomhán csendesedik el visszhangjuk a légben. Szám sarkát cinikus bizsergés készteti gunyoros mosolyra.
Tárgy: Re: revenge is a kind of wild justice Szer. Aug. 29, 2012 3:00 am
You're a ghost love, nightgown flowing ,
your body blue and walking along the continental shelf you are a dream among the sharks beautiful and terrifying, lit and restless we dance in dark suspension. And you bury me in the ocean floor beneath you where they'll never hear us scream, Moonlight walking, I smell your softness carnivorous and lusting to track you down among the pines. I want you stuffed into my mouth hold you down and tear you open, live inside you - love, I'd never hurt you. But I'll grind against your bones until our marrows mix I will eat you slowly --------------------------------
Még sosem maradt ilyen soká, kísértett hosszú percekig, vagy egy-egy pillanatra megrekedt elmémben, azonban egyszer sem tette ezt ilyen élethűen. Átszólt a túlvilágról, gyűlölet gerjesztette manifesztáció volt puszta jelenléte, azt akarta, hogy tudjam, nem halt el benne a bosszú, valahol sebzetten, megcsonkítottan lebeg a semmiben. Egyesek seolnak nevezik; a seol az a hely – ha őszintén hihetek a boszorkány tanoknak -, ahol megreked az a lélek, melynek életét erőszakkal vették el. Néha visszatér, gyakorta a tudatot kínozza meg. Engem gyötörni fog, amíg csak élek. Te ostoba, te ostoba, te ostoba bűntudat, hát foszlasd már el ezt a fantomképet! Nyögésbe préselt hitetlenkedés; egy pillanatig tart csupán, a szoba – és vele együtt ezernyi könyv, papírlap, toll, bútor, csecsebecse – milliónyi szilánkra pattan szét. Fényes csíkok szakadnak ki a repülő élekből, színesre, élethűre festik a kopott, sötét helyiséget. Ezeknek a közepében, mint valami éteri, fenséges lény, ott ül Ő, tartása merev, kimért, pillantása gyilkos és fagyos. Képes lenne megölni engem, ha megtehetné, ó, képes lenne újra húsomba nyúlni azzal a ridegséggel, mellyel az előbb érintett meg kérés nélkül, és egyetlen szó nélkül, beleegyezésre nem várva, ahogy eddig sem tette, kitépné a lüktető, ficánkoló, kétségbeesett ritmust diktáló szívemet.
S én őrült kéjjel várnám, hogy bőrömet csiklandozza holt keze.
Többé nem tűnékeny kép, az illúzió halkan sercegve olvad fel meggyalázva ezzel féltve vigyázott biztonságérzetemet. Vibrálva tör meg maga körül mindent, még az utolsó padlórés is csodálattal tekint rá, egyetlen sóhaja elég lenne, hogy szétzúzza a minket körülvevő világot. Valóságos, foszlékony ugyan, hiszen a teste valahol a didergő föld mélyén pihen, mégis ha akarnám, újra kimondaná a nevemet, és tovább pihenne súlytalan-súllyal bordáimon. Édes fájdalom, beleszakad a mellkasom, utána sóvárgó sejtjeimet ismeretlen nehézséggel tölti meg, a levegő sem ugyan olyan, nem többé nem lehet ugyanolyan, hiszen él, csonkítva, sebzetten, maró gúnyként, de él! Nevetve fittyet hány minden vallásra, az, hogy láthatom, reszketve érinthetem a vonalait feltöltő hűs, rezgő derengést, megcáfol tucatnyi elméletet, romba dönti magát a hitet. Mintha számítana hit egyáltalán egy ilyen tökéletes pillanatban! Nem számít, ócskaság, fénytelen, rozoga, üres, semmi a szemeim elé táruló látványhoz képest. A hit eltörpül mellette, a világ apró ponttá zsugorodik, mert Ő, az édes, a szívtelen, a szutyok, a csoda visszajött. Hozzám jött vissza. Dróton rángatott baba maradt, semmi más, nagyon szépen megmunkált, magával ragadó, hibátlan baba, ami csak az enyém. Mostantól rendelkezhetem vele, kínozhatom, magamhoz láncolhatom, játszhatok vele, gyűlölhetem ocsmány szavakat fröcsögve, vagy szerethetem a padlóra rogyva zokogáshullámok között, végtelen lehetőségek tárháza nyílik meg előttem. Lázas rajongás költözik pupilláim mélyre, tekintetem éhes és éber egyszerre. Most bekebelezném Őt, most képes lennék felfalni, ha valamiképpen... ha valahogyan... ... testet adhatnék neki. - Te ostoba – suttogom undorodó szerelemmel. Arcának szürkés sápadtsága diadalittassá tesz. Pillantásom a plafonra siklik. – Ó, kedvesem, te olyan, de olyan ostoba vagy... – Végigrázza testemet a nevetés, mélyről szakad fel, hangtalan, gúnyolódó egy rezgés pehelykönnyű élő-káprázata alatt. – Ostoba cafka, ostoba hulla, minek nevezzelek, én egyetlenem?
harr. <3 hát én egészen libabőrös vagyok. :3
Gwendolyn Black ghost ::
Tárgy: Re: revenge is a kind of wild justice Hétf. Szept. 03, 2012 9:58 pm
Fakó megvilágosodás csillan meg vonásain, ahogy lassan a világra ébred, s tudatosul benne, hogy nem csupán könnyedén múló illúzió, vagy álomképből a pillanatnyi valóságban ragadt látomás vagyok, melyet egyetlen legyintéssel messze űzhet. Nem, Leonard, én már nem törékeny vízió vagyok, melyet sötét lelked és üres lelkiismereted táplál. A valóság vagyok. Érintetlen, érinthetetlen, szellemtestbe kényszerített, de akkor is valóság. Ujjaimra pillantok. Bőröm alatt még ott érzem szívének forró lüktetését, saját néma mellkasomban kongva visítja dallamát az akarat. Egész lényem ráhangolódik a keserédes visszhangra, pulzál, lüktet, sajog. A szerelem édes volt, puha szirmokból vetett nászágy, melyen boldogan feküdtem végig, karjaim nyaka köré fonva, mellkasom mellkasának szorítva, egymásnak feszülő testünkben ugyanazt a ritmust dalolta a szív, vérünk erjedőn keringett, megtörhetetlen harmóniában. A gyűlölet néma, fájdalmasan keserű, acélkemény. De ugyanazzal az összhanggal lobog, ugyanazzal a boldogsággal tölt el. Tekintetem arcára téved, pillantásom megperzseli pillantása. Egész jelensége megéget. Én magam holtan hideg vagyok. Leonard forró, élő. Mint az első hó, olyan vagyok. Átláthatatlan fehérrel, dermesztően hidegen hullok a nyár melegét őrző talajra, egyetlen másodpercig fehér lepel vagyok az életen, majd lassan megolvadok a melegétől, repedéseket kutatva halmazállapotot váltok, lényébe szivárgok, bőre alá fészkelem magam. Vérében csordogálok, atomjainak kavalkádjába olvadok, lelkéből lélegzem. Leonard volt az életem, a halálom, s most ismét az életet megtestesítő bálványommá vált, melyet pogány alázattal imádok. A közénk telepedett áldott csendet szavai acélos éllel riasztják el. A pillanatnyi lélegző béke, mint megrebbent rigóraj zajosan tűnik el a légben, szárnyának suhogása erőtlenül visszhangzik. Hűvös pillantással figyelem arcát. Vonásaiban a férfit keresem, akit annyira szerettem, de csak azt találom, akit egyetlen éjszakára elhagytam egy másikért. A gyilkosom kacaja egy pillanatra kizökkent a szerepemből. Megijedek tőle. Egyetlen tűnő másodpercig férkőzik a bénító félelem bensőmbe csupán, befészkelni magát már nincs ideje, hűvös nyugalommal söpröm ki onnan, messzire taszítom magamtól. Meghaltam. Már nem az a Gwen vagyok, aki képes félni. – Nevezz, aminek akarsz – nézek rá közömbös mosollyal. Ajkaim játéka nem tükröz semmit, egyetlen közönséges, kifejezéstelen mosoly csupán, mely semmit jelent. Nincs benne báj, nincs benne kedvesség, vagy harag. Leonard semmit sem érdemel. Bármilyen vihar dúljon is bennem, érezzek bármit is, Leonard nem érdemli meg, hogy bármilyen érzelem leolvashatóan az arcomra telepedjen. – Már nem bánthatsz többé – hangom halk, hideg, kristálypengeként szeli át a levegőt. Ó, dehogynem bánthat! Már a puszta látványa is fáj. De nem engedhetem meg magamnak, hogy tudjon róla. A közöny volt mindig a leghatékonyabb fegyverem, a legbiztosabb páncélom. – Rólam álmodtál? – kérdezem édesen csengő hangon. Mellette ébredve, lassan megszokottá vált a kérdés. Olyannyira az élete részévé akartam válni, hogy még álmait is uralni kívántam. Az sem számított, ha hazudik, csak igenlőn feleljen, hogy gyermekies birtoklási vágyam kielégítve térjen nyugovóra. Most már nem a megszokás, nem a naiv kislány vágyai vezéreltek feltenni a kérdést. Remélem, hogy rólam álmodott. Remélem, édes álom volt, megnyugtató, ringató, puhán ölelte körbe tudatát, akárcsak álomképem karjai. Ebben az esetben az ébredés keserű, fájdalmas kín, mert nincs valóság, nincs egy mellkasán békésen szuszogó Gwen, akit magához szoríthat, aki mohó csókkal ébreszti rá, nincs szüksége álmokra, hogy az övé legyen. Csak a megcsonkított nő emléke maradt neki. Egy emlékekből táplálkozó illúzió, aki ha még bármit is jelent neki, csak bánthatja őt, mert már sosem lehet valóság. Illetve itt vagyok neki én. Széttört szerelmünk szilánkjai éleztek acéllá, hogy emlékeztessem őt, mit gyilkolt meg őrült bosszúszomjjal, mit vett el saját magától, mikor mellkasomból kitépte a szívem.