Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
dark paradise ;;
2013 nyara, USA
A világ mindig is hemzsegett a természetfelettitől, akik titokban élnek közöttünk. A világban mindig is voltak harcok ezek között a lények között, de a mostanival minden megváltozhat. A démonok felébredtek és erőre vágynak, ami azt jelenti, hogy mindenki kivétel nélkül veszélybe került a titokkal együtt. Az egyetlen út az összefogás ellenük... Már, ha mindenki úgy gondolja, harcolni kell.
A 'dark paradise' nevű fórum skinjét és grafikáit "bonbon készítette el. A fórum sztoriját Lisa Jane Smith és Maggie Stiefvater könyvei, valamint az American Horror Story c. sorozat alapján kreáltuk. Az oldalon fellelhető leírások, játékok és előtörténetek pedig a staff, illetve a játékosok eszmei értékét képezik! Lopásukért marcangolunk, belezünk, s a többi (;
titulus : : heaven can wait t. hely : : CHANCE HARBOR posztok : : 18
Tárgy: Re: that kind of love never dies Szomb. Jún. 23, 2012 3:33 am
caroline & klaus
Átkozom az időt, amikor rád se hederítettem, de aztán ki tudja... Lehet, hogy most pont azért tartunk, ott ahol... Kiegészítjük egymást és a szemedben olyan fényt látok csillanni, aminek a neve szeretet. A lételemem lettél , a saját ízlésvilágomnak megfelelő drog. Nem tudok tőled szabadulni, nem is akarok... És, hogy ez az egész meddig fog tartani az rajtad áll. Én a végtelenségig szeretni foglak..
Daliah Hampton hybrid ::
titulus : : taste me drink my soul kor : : 19-29 t. hely : : valahol Klaus közelében posztok : : 13
Tárgy: Re: that kind of love never dies Szomb. Jún. 23, 2012 4:12 am
daliah & klaus
szóval, kedves Klaus. elképesztően hálás vagyok neked, amiért megmentettél a további szenvedéstől és majdnem olyan tökéletessé tettél, mint amilyen te vagy. ezzel elérted azt, hogy vakon megbízzak benned és minden szavad egyenlő legyen a Szentírással. azt hiszem, a bátyámnak tekintelek vagy valami hasonló..."
Rebekah Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ you can't hurt me kor : : 18-1000+ t. hely : : Chance Harbor posztok : : 14
Tárgy: Re: that kind of love never dies Szomb. Jún. 23, 2012 4:19 am
rebekah & klaus
Nik, az én drága, szeretett bátyuskám! Mert igen. Hiába vagyok olykor rideg és tartózkodó, attól még természetesen nagyon szeretlek. Az más téma, hogy a bizalom már nem olyan szoros kötelék köztünk részemről. De ezt igazán megértheted azok után, amiket tettél velem. De nem áll szándékomban mindezt felemlegetni.
Katherine Pierce vampire ::
titulus : : i'm gonna take you to hell kor : : 18 +520 t. hely : : virginia posztok : : 39
Tárgy: Re: that kind of love never dies Csüt. Jún. 28, 2012 9:06 am
katherine & klaus
Jelen pillanatban a legutolsó vágyam, hogy holtan lássalak, kedves. Azt akarom, hogy élj, boldogan, szomorúan, nem érdekel, de virulj, lélegezz, építs, rombolj, mindegy. Csak ne merészelj meghalni… Ó, és kérlek, ne fenyegess! Ha megakartál volna ölni, miért hagytál annyiszor kisiklani a kezeid közül? Netán látsz bennem egy morzsányit magadból, ami miatt megkíméltél? Bizony, Klaus, igazi harcosok vagyunk. Született nyertesek, túlélők. Valahol mélyen még titkon hálás is vagyok neked. Csak, tudod, az a rengeteg gyűlölet nem tesz jót hálának. Tudtodon kívül örökkévalóságot, egy egész világot adtál nekem. Ugyanúgy a teremtményed vagyok, mint a hibridjeid, csak kissé irányíthatatlanabb, megzabolázhatatlan kiadásban. Tehát, nem fogok veled kezdeni, Niklaus. A saját érdekemben nem.
Kol Mikaelson vampire ::
titulus : : ~ i'll be your last memory kor : : 27-1000+ t. hely : : szerte a világban... posztok : : 16
Tárgy: Re: that kind of love never dies Kedd Júl. 03, 2012 4:09 am
kol & klaus
Nem bratyó, rohadtul nem vagy a szívem csücske. Miattad rohadtam majdnem egy évezredet egy koporsóban...ezt nem lehet egyhamar megbocsátani. Igaz, a testvérem vagy, és ez azért még nyom valamennyit a latba, de nehogy azt hidd, hogy valamilyen úton-módon nem tervezek bosszút állni azért, amit velem, velünk tettél.
Meredith Fell human ::
titulus : : ~ i hate when people die kor : : 28 t. hely : : Mystic Falls posztok : : 16
Tárgy: Re: that kind of love never dies Kedd Júl. 03, 2012 4:57 am
meredith & klaus
Nem tudom, mit gondoljak rólad. Egy dologban biztos vagyok: nem szeretnélek jobban megismerni. Sokat szenvedtem, és ezt nagyrészt a te családodnak köszönhetem. Nem kívánok közelebbi kapcsolatba kerülni egy Ősi vámpírral sem.
Damon Salvatore vampire ::
titulus : : The only one I can count on is me! posztok : : 9
Tárgy: Re: that kind of love never dies Kedd Júl. 03, 2012 6:57 am
damon & klaus
Ha hazudnál akkor sem hinném el, hogy kedvelsz. Oh, hányszor is próbáltalak levadászni 4-5-ször? Sok dolog van pajtikám, ami nekem sem tetszik, de ez van. Jajj, már te is a húgoddal jössz? Találj már valami más okot, amiért kedved van megölni, lécci lécci... Kicsit unalmas, hogy te és Kol ennyire véditek Bekah-t. Viszont egy valamit nem értek... Ez a Caroline és Te dolog elég érdekfeszítően hangzik. Elég hülye, hogy elhitte, hogy egyáltalán tudsz szeretni, és még azért is hülye, amiért ő képes arra, hogy egy ilyen lényt mint amilyen te vagy szeretni tud... Várom a pillanatot, hogy mikor fogod eldobni magadtól.
Savannah Worthington hybrid ::
posztok : : 4
Tárgy: Re: that kind of love never dies Kedd Júl. 03, 2012 9:38 pm
savannah & klaus
Mr. Mikaelson hálával tartozom azért önnek, amit tett velem. Pont akkor talált rám, amikor már épp belezuhanni kívántam abba a bizonyos szakadékba. Jobbá nem tett, ezt még a vak is látja, de egy biztos a fizikai fájdalmaktól és a holdkórosságtól megmentett. Viszont a lelkem így is minden egyes gyilkosságnál ezer darabra szakad. Ezen még ön sem tud változtatni.
Rose D. Sherling demon ::
titulus : : real cuty demon kor : : 19 + jóóóó sok t. hely : : erre is, arra is posztok : : 2
Tárgy: Re: that kind of love never dies Csüt. Júl. 05, 2012 9:51 am
rose & klaus
Bevallom, figyellek már egy ideje, még ha te erről nem is tudsz. Na de, mélységesen fel vagyok háborodva. Szerelmes? TE? MI jön ezek után, tuti világ vége, vagy hasonló. Na de, a vérengző időszakodban jobban bírtalak. "
Lilith R. Saxonwell demon ::
titulus : : Don't wanna see all the things I've seen kor : : 21+2698 posztok : : 17
Tárgy: Re: that kind of love never dies Hétf. Júl. 09, 2012 9:49 pm
lilith & klaus
Az egyik oka te voltál annak, hogy idejöttem. Mikor megtudtam, hogy valaki megölte az én drága kis öcsikémet valahogy nem voltam túlzottan boldog. Kicsit már sok ideje kergettem és jobban örültem volna annak, ha én végezhetek vele. Meg aztán elgondolkodtam azon is, hogy ki lehet az, aki egyáltalán képes volt megölni... Aztán persze mint mindenre erre is fény derült. Hát akkor üdv kedves Klaus, sok ideje nem láttalak már.